Ukrainske regjeringssoldater beskyter Dokutsjajevsk i Øst-Ukraina

Med mer enn 100 000 russiske soldater utplassert ved grensen mot Ukraina, fortsetter ukrainske regjeringsstyrker å angripe byer og områder kontrollert av styrker som er lojale mot Folkerepublikken Donetsk som er støttet av Russland. Ukraina som er støttet av NATO har mobilisert rundt 100 000 soldater på sin side som er rede til å forsvare landet dersom Russland skulle angripe. Helt siden 2014 da Russland befridde Krim har det pågått kamphandlinger og krig i det østlige Ukraina. Befolkningen i det østlige Ukraina ønsker tettest mulig forbindelse med Russland mens Ukraina ønsker å få full militær kontroll på områder kontrollert av Folkerepublikken Donetsk og ikke minst ta tilbake Krim-halvøyen som er anektert av Russland.

Og mens vi venter på en avklaring hvorvidt det vil bli en krig mellom Russland og et NATO-støttet Ukraina, pågår det jevnlige kamper og skyting i Donetsk regionen. Videoen under viser hvordan ukrainske regjeringsstyrker beskyter byen Dokutsjajevsk med 25 000 innbyggere. “As daylight starts to appear in Dokuchaevsk, the shelling by Ukrainian forces continues. This is more footage taken this morning by a local resident. How much longer can this continue before western media wake up and realise this is not ‘Russian aggression’,” skriver Dean O Brian som er en frilance krigskorrespondent i omådet.

Facebook Comments

2 tanker om “Ukrainske regjeringssoldater beskyter Dokutsjajevsk i Øst-Ukraina

 1. Det kommer til å bli krig – kanskje allerede nå. Etter den hvite hesten – kommer den røde – den som tar bort freden på jorden. Ett ord jeg fikk – ca 6 mnd. før vinter OL i Russland i 2014 – og striden som startet rett etterpå:

  Så sier Herren: Se, vann stiger opp fra nord, og det blir til en flommende elv. Det flommer ut over landene og alt som er i dem, byene og de som bor der. Menneskene skriker, og alle som bor på jorden, jamrer seg.
  Jer 47:2

  Vann er hærer – og landet i Nord er Russland – og det vil oversvømme og skape frykt og angst. Gud vil dømme nasjonene, og Europas kjærlighet til det perverse, som Bibelen advarer alvorlig mot – vil få sin dom. Som Gud brukte Nebukadnessar – og kalte han sin tjener – for å utføre dom – så vil også Gud bruke Putin/Russland i første omgang – før Han også vil dømme Russland for deres dyner – som også Gud gjorde med Babylon – etter å ha brukt dem.

  https://www.korsfestet.com/446882490

  2
  1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *