Regjeringen har null medlidenhet med oss “vanlige folk” -skriver Maria Eriksen som er med i strømopprøret i Norge

Jonas Gahr Støre (AP) og Tryge Slagsvold Vedum (SP) har ingen medlidenhet med folk flest.

“Å sitte å skrive og skrive på denne siden er nytteløst. Regjeringen har null medlidenhet med oss “vanlige folk”. Denne siden interesserer ikke dem i det hele tatt og i tillegg tror jeg ikke noen fra partiene ser dette. Folk kommer til å gi opp. Eldre kommer til dø av kulde, foreldre med barn får syke barn pga næringsfattig mat og sykdom, uføre har ikke mulighet til og bo alene. Lavlønte, små bedrifter, småbruk/bønder, ja egentlig alle sammen vil være gjeldsslaver når ingen klarer å betale strømmen sin. Ingen av oss får hjelp i bostøtte eller NAV for di de fleste av oss har ikke rett på det fordi vi har “FOR” høy inntekt. Ja når strømmen strekker seg mot 4000,- og oppover til nærmere 8000,- da begynner det virkelig og skurre,” skriver uføretrygdede Maria Eriksen i et innlegg publisert på Facebooksiden “Vi som krever billigere strøm”. Gruppen har nå 328 300 medlemmer og vokser nå med tjue tusen medlemmer hver eneste dag.

AP/SV/SP og stortingspolitikerne ser ut til å svikte både barnefamilier, uføre, pensjonister og lavinntektsgrupper ved å neglisjere folkekravet om betrakelig lavere strømpriser

Norge ble bygd opp av våre eldre, noen eldre lever ennå å ser va nåtidens folk gjør for å ødelegge vårt land. Alt vi har er godhet med hverandre og skittenhet fra høyere hold. Tror meg, di i Stortinget har feite lommebøker, de drar hjem etter endt arbeidsdag, slapper av i pysjamas buksene sine med et glass vin foran tvn, barna deres leker på varme soverom og kan løpe rundt i undertøy, di har næringsrik mat i magen og kan sove på et varmt rom. Det kan t.o.m være lys i alle rom i deres hus, flotte el-biler med nokk strøm. Julegaver som er ferdig for en flott julefeiring og sikkert ferdig handlet julemat og fylte frysere før jul. Men hva skjer med det norske folk: Jo det norske folk slår av alt, prøver så godt di kan å varme i allefall et rom slik at man kan overleve en plass i huset sitt. Barna må spise tomatsuppe, rett i koppen, nudler, ja ting som ikke er næringsrikt (for å sette det på spissen). Vi og barna sover og sitter fult påkledd, man må velge når man kan dusje, vaske klær eller lage mat. Noen har vedovn eller varmepumpe, men hva hjelper det? Man skal ha råd til ved og strøm til begge di delene, når det ikke er noe mer å hente fra, hva gjør man da?.Barna ser hvordan velferdsstaten er bygd opp og hvordan den har blitt av disse maktgjerrige klovnene som sitter øverst, er det dette vi skal gi videre til våre etterkommere? Nei fysj sier jeg bare. Føler med alle. Bekymringene er store og angsten stiger hos mange, søvnløse netter og telle hver en kW og hver en krone, fysj at det går ann.
Er selv uføretrygdet og med dårlig råd og null vedovn, men jeg føler mere med alle andre enn meg selv faktisk.

Skrevet av Maria Eriksen 

Facebook Comments

4 tanker om “Regjeringen har null medlidenhet med oss “vanlige folk” -skriver Maria Eriksen som er med i strømopprøret i Norge

 1. Atomkraftverket Oscarshamn 3 i Sverige må trolig stenges ned grunnet feil på anlegget. Da må Norge sende mer strøm over grensen – og det er samtidig meldt om Sibir-kulde til uken.
  Den nye olje-og energiministeren var ordfører i Bergen før hun ble håndplukket av Støre til denne viktige ministerposten. Det hører med til sannheten at hun ville bli byrådsleder i Bergen : Men hennes egne fra Ap ville ikke ha henne og en annen ble valgt ( Valhammer ).
  Hun har en uhyre viktig jobb å gjøre mht kraftpriser og mangel på el-strøm i landet vårt og med ledningene som går til Europa. Sist uke gikk magasinfyllingen ned 2,4 % til 68 %. Statistikken viser at det kommer ikke nytt vann i magasinene før uke 18 i 2022 – som er første uka i mai. Med nåværende forbruk er våre magasin tomme i uke 18 – tror jeg.
  Denne nye ministeren har studert litteraturvitenskap og sosiologi – som nok er lite relevant i hennes nye verv. Videre har hun arbeidet som organisasjonssekretær i Human-etisk Forbund. Da er hun nok også Guds-fornekter !

  • Trodde de fleste i AP var Gudsfornektere, Allerede for 100 år siden ble planen lagt for å´fjerne kristendomen i NorgeAp fortsetter kampen mot kristendommenMålsettingen fra 1923 følges opp i 2017.
   Jan Pedersen

   Publisert: 18.04.2017 kl 17:35
   La oss repetere: sosialisme er en altomfattende ideologi. Det begynte med Marx som ville at proletariatet skulle overta produksjonsmidlene og kapitalen. Så fortsatte det med sosialistiske lære, at hele mennesket skulle beherskes av staten. Vi er nå kommet frem til ca 1920. Filosof-sosialistene i Frankfurt og senere Amerika stod også for denne læren.

   I Norge var det professor Edvard Bull, nestleder i Ap som sto frem. Han skrev i 1923 boken «Kommunisme og kristendom». Han går rett inn på samfunnsordninger som er organisert med kristen ideologi. Det bør siteres på nytt, fordi Ap ikke har tatt avstand fra det, men fremmer det til stadighet:

   «Vi skal gjøre skolen verdslig, liksom sykepleien og begravelsen og ekteskapet og fødselsregistreringen. Vi skal skal slåss uforsonlig mot den bestående lutherdom som andre fordummende sekter». Og videre het det: «Barna skal gjøres til sosialister, og det er lærerne som skal gjøre dem til det».

  • Jeg leser i dag at prisen pr. kwh kan komme opp i kr. 10.- nå over helgen. Vi har varmepumpe og fyrer med ved i tillegg. Jeg følger med på vårt forbruk som ligger i overkant av 60 kwh pr. døgn. Dette blir kr. 600 pr. døgn og kr. 18000.- pr måned om samme pris fortsetter.
   Hvem er det som egentlig styrer vårt kongerike ?? Har ALLE fraskrevet seg sitt ansvar ? Der blir vell snart et voldelig borger-opprør – om ikke Støre finner en løsning snart.

 2. Hele greia – handler om å avskaffe middelklassen – sånn at globalistene kan styre – hvor den rike eliten finnes – og alle andre er fattige. Og avhengig av en allmektig stat. De bruker bare grønn politikk – for å manipulere – fordi det finnes ingen ekte vitenskap som støtter de.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *