Mange av de som har tatt «vaksinen», er blitt offer for Stockholm-syndromet. De ser ikke at de er blitt lurt av fienden.

«De klarer ikke å se de store skadevirkningene av giftsprøyta og legger heller skylda på de uvaksinerte. De klarer ikke å se at de er blitt lurt til å tro løgnen, en slags «sektpsykologi» hvor du ikke klarer å tenke fornuftig, men følger sektlederne og den falske tryggheten ved å være blant andre sammensvorne. Faren er at de vil fortsette å ta sprøyte etter sprøyte til de er døde. Vi andre må kjempe for sannheten og prøve å redde så mange som mulig bort fra en falsk trygghet i å ta sprøyta,» skriver evangelist Svein Magne Pedersen som sterkt advarer mot Corona-sprøytene

«Nå vil Big Pharma og verdens ledere dra folk inn i en ny variant av viruset: omicron. De vil lamme verdens befolkning og skremme dem inn i en ny farlig sprøyte (nr. 4), og kanskje også et nytt vaksinepass og nye sprøyter. Er du kommet inn i sprøytekarusellen, hopp av for det er for sent. Ikke la deg lure inn i en ny skremselspropaganda,» skriver Vennesla evangelisten videre. Svært mange andre kristne forkynner i disse dager «vaksine-evangeliet» og rundt om i Norge er det flere forsamlinger som leker med tankene om å kun tillate at deres religiøse møter er åpne for folk som er fullvaksinerte og med Coronapass. En rekke kristne pastorer og forkynnere et vettskremt av skremselspropagandaen og løper å tar den ene «boosteren» etter den andre. Man klynger seg til sprøyta i håp om at denne vil lette sykdomsforløpet dersom de skulle bli smittet. De er allerede nå klar over at vaksinene gir dårlig eller ingen beskyttelse mot smitte, men klynger seg til ordene fra FHI om at «vi tror og håper» at sprøyten gir et lettere sykdomsforløp når det gjelder Omicron.

David Auke: De skremmer og sprer frykt for profitt

«Stå på, kjære Svein-Magne! Det er i kjærlighet du gjør dette og i omsorg for dine medmennesker! Tenk at kvinnen hos helsemyndighetene i Sør-Afrika som gjorde verden oppmerksom på omicron og som sa at det de hadde sett var milde symptomer nå er sjokkert over at myndigheter og politikere i andre land nå blåser dette helt ut av proposjoner. Men nå ønsker de ikke å høre på henne mer og de tok bare LITT av det hun sa som passet narrativet og kastet resten på søpla, for de fikk skapt et troll som de kan blåse opp og SKREMME med og spre frykt og øke kontrollen og sørge for at nye friske milliarder skal strømme inn til de store selskapene og til investorene som tjener seg søkkrike på dette. mens folket må betale og lide…..» skriver David Auke som også har fått mye pes for sitt engasjement mot vaksinen. «Helt enig med deg kjære broder Svein Magne Pedersen. Jeg holder meg til Salme 91 amen 🙏🙏 Jeg rokker meg ikke fra Guds ord Bibelen amen 🙏🙏 Gud velsigne deg broder Svein Magne Pedersen. Jeg har bedt for dere alle sammen. 🙏🙏🙏🧡🧡❤️,» skriver Marit Johansen. Vaksinemotstandere møter mye sinne, bitterhet, spott eller anklager fra kristne som klamrer seg til helsevesenets løfter og sprøyten de har tatt, og er allerede en del av sprøytekarusellen. Myndigheter og media har virvlet opp massive mengder frykt og med en stemme og en røst proklamerer de: «Ta vaksinene, ta boostere, beskytt deg selv og andre». Britt Stensholt får avslutte denne artikkelen med denne proklamasjonen: «Både Ragnhild og jeg har ikke tatt den giftsprøyten og det er vi glade for, stol på Jesus Kristus han er legen vår!🙏🙏🙏»

Facebook Comments

7 tanker om “Mange av de som har tatt «vaksinen», er blitt offer for Stockholm-syndromet. De ser ikke at de er blitt lurt av fienden.

 1. Veldig bra at Svein Magne Pedersen våger og stå opp og fortelle sanheten, måtte Gud reise opp flere som han .

  3
  3
  • Ja – alvorlige tider – Gud skiller det ekte fra det uekte – Han bruker denne situasjonen – akkurat for det. Jesus formante oss å være våkne rundt endetidsforkynnelsen som eks. i Matt. 24. Men det er faktisk ikke så mange som er våkne…..

   Da jeg var nyfrelst i 1988 – så kom det en masse bøker ut om endetiden – og folk fulgte med. Folk ventet på Jesu gjenkomst. Men i løpet av 2000 tallet til nå – så er det få som venter på Jesu gjenkomst , som også er ett tegn. Da man ikke venter at Han kommer – så kommer Han. Hvem forkynner om Jesu gjenkomst – og at man må gjøre opp livet sitt med Gud – og vandre på den smale stien – veldig, veldig få…… det er likesom ikke «inn» lengre – evangeliet…. bare visse ord, som kan rettferdiggjøre deres halvsløve holdninger.

 2. Jeg leste i dag at erfaringene med Omikron fra Sør-Afrika ; var at små barn 0-3 år var de som ble rammet av denne nye mutasjonen. Da går tankene mine til Spanskesyken ( 1918-20 ) – som også var en virusinfeksjon – der ble også barn særlig rammet. Teorien den gang var at eldre personer var mer rustet til å stå imot viruset siden de opp gjennom livet hadde vært utsatt for mange ulike sykdommer.
  Min mor som ble født i 1909 ; snakket ofte om Spanskesyken. Hun hadde sin barndom i Masfjorden – Hordaland. Der hadde de en » medisin » : Tjære ble varmet opp i en kasserolle og så trakk de inn denne dampen i lungene. Hun hadde 11 søsken og ingen av disse døde av Spanskesyken.
  Kona og jeg tar litt kanel på brødskiva hver morgen. Om du googler kanel : Så vil du se at dette stoffet er virus-dempende. Men man må ikke ta mer enn en halv teskje pr. dag. Dessuten er kanel nevnt flere plasser i Bibelen ( Ordspr. 7 , 16-17 ,Salomos høysang 4 , 14 , Åpenb. 18 , 13 samt 2. Mosebok 30, 23 ). På bibelsk tid var kanel uhyre verdsatt : Som det dyreste man kunne eie.
  Jeg stoler på Bibelen – Guds ord – og ikke på menneskelig vaksine-kunnskap !

  2
  3
  • Verdien av å tenke selv – har falt bort – det samme med å lytte til eldre erfarne folk – med vett i hodet, og som har en erfaring man kan lære av. Og det var også det som splittet Israel i 2 – fordi folket ønsket at skattebyrden skulle minskes – mens de eldre rådet å høre på folket – så hørte Salomos sønn heller på sine venner, yngre mennesker – som sa: Legg mer byrder på folket.

   Ikke særlig smart – å høre på yngre – som ikke har noen livsvisdom – og mange lærer ikke Guds Ord og Hans veier nøye i dagens menigheter. Kunnskapen om fortiden er viktig – for å forstå nåtiden – ellers er man dømt til å gjenta det som skjedde i fortiden.

   1
   2
  • Men Ture drar på sykehuset og da stoler han på de yngre legene og de rådene de får fra legemiddelprodusenter, legemiddelverket og FHI.
   At de samme ikke har peiling gjelder selvfølgelig bare covid.
   Jeg ser en logisk brist her….

   1
   1
  • Gransker
   Jeg skjønner ikke hva du mener. Jeg ble innkalt til en operasjon på sykehus i Bergen og reiste dit. Etter over fire timer med venting : Ble jeg sendt hjem uten operasjon. Grunnen var at dette sykehuset plutselig måtte ta i mot akutt-pasienter fra Haukeland sykehus.
   Jeg har ikke tatt korona-vaksine og dette har jeg underrettet sykehuset om. Hvilken logisk brist dette skulle være : Kan jeg på ingen måte forstå !

  • Beklager litt sent svar Ture,
   Den logiske bristen et at du lar deg behandle av og stoler på rådene fra de samme legene som ikke er til å stole på når det gjelder covid.
   Disse legene baserer sine behandlingsmetoder og medsinvalg på rådene fra FHI, legemiddelverket og legemiddelprodusentene. Altså på rådene fra de kildene som, i følge noen her på Søkelys, er helt upålitelige og er ute etter å ta livet av store deler av Norges befolkning.

   Den logiske bristen er at du stoler på rådene deres (leger, sykehuset, fhi og legemiddelverket) og at de vil deg godt om alt annet, men tror de vil deg vondt når det gjelder covid.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *