Jan Hanvold: “Det var bare så dumt at han preket imot vaksinen og trodde på Guds beskyttelse!”

Grunder Jan Hanvold i Visjon Norge skriver nå at det er dumt å tro på Guds beskyttelse og  preke mot vaksinen. Hanvold går dermed igjen sterkt ut mot kristne som setter Guds løfter i Bibelen høyere enn troen på en menneskeskapt vaksine. Når vi ser Hanvolds stadige utfall mot vaksinemotstandere og dem som tror på Guds beskyttelse, må vi bare undres på hva slags “apostel” Jan Hanvold egentlig er.  Vaksine-apostel, Pfizer-apostel og han er langt fra det vi vil kalle en troens apostel. “Det var bare så dumt at han preket imot vaksinen og trodde på Guds beskyttelse. Og igjennom det blir det fordømmelse for dem som tar vaksinen. Så dør han av covid 19, i alt for ung alder. Om han hadde tatt vaksinen, hadde han overlevd. All denne idiotiske konspirasjons teoriene, om vaksinen folk driver ,å sprer på nettet. Er hensides all sunn fornuft. Selvfølgelig er det,” skriver Hanvold som dermed er sterkt kritisk til ulike kristne vaksinemotstandere som Svein Magne Pedersen, Ludvig Nessa, Malvind Børresen og David Auke og Levi Jensen

“Vi har den siste tiden, fått oppleve at flere sterke vaksine motstandere har død av Covid 19. Den siste var Tv evangelist Marcus Lamb i Daystar Tv, Dallas. Han ledet er herlig og sterk tv-kanal, som nådde millioner av mennesker med evangeliet daglig.
Det var bare så dumt at han preket imot vaksinen og trodde på Guds beskyttelse,” skriver Hanvold som nå helt avviser og latterliggjør tesen om at Gud kan beskytte mot virus og sykdom. Det Hanvold heller ikke forteller er at fullvaksinerte blir smittet, syke og dør av Covid eller at vaksinen har sendt tusenvis av mennesker i en kald og mørk grav. Etter at Visjon Norge ble rammet av smitten har tv-grunder Hanvold flere ganger lovpriset og hyllet Pfizer som frelseren fra Covid. I stedet for å klynge seg til Jesus, klamrer nå tv-sjefen seg rundt giftsprøyten som evangelist Svein Magne Pedersen advarer mot.. “Dessverre, kan vi forvente at flere vaksine motstandere dør i tiden som kommer. Og det er jo veldig synd, å særlig når disse forteller alle andre om ikke ,å ta vaksinen. Særlig når profilerte personer som Marcus Lamb og andre kjører på med sine konspirasjons teorier. Om jeg hadde hørt på mange venner og kjente i USA, så kunne jeg også vært død nå. Jeg takker Herren fordi, jeg ikke har lyttet til deres dumskap.” skriver apostel Hanvold videre. Hanvolds nye evangelium blir nå hyllet av personene som står bak eller skriver på “Hanvoldkanalen”.

Holde Jan Hanvold ansvarlig

TV grunder Jan Hanvold er blitt en av dem som fremmer vaksinens evangelium. Troen på Guds ord og Guds løfter er byttet ut med troen på vaksiner og navnet Pfizer. Jan Hanvold er blitt en av dem som leder mennesker inn i sprøyteslaveriet som evangelist og leder for Misjonen Jesus leger advarer mot: ” De klarer ikke å se at de er blitt lurt til å tro løgnen, en slags “sektpsykologi” hvor du ikke klarer å tenke fornuftig, men følger sektlederne og den falske tryggheten ved å være blant andre sammensvorne. Faren er at de vil fortsette å ta sprøyte etter sprøyte til de er døde. Vi andre må kjempe for sannheten og prøve å redde så mange som mulig bort fra en falsk trygghet i å ta sprøyta,” skrev evangelist Svein Magne Pedersen kort tid etter at Hanvold hadde skrevet at “det var bare så dumt å tro på Guds beskyttelse.”  Det Jan Hanvold ikke forteller sine tilhengere er at både voksne, barn og ungdommer har dødd etter å ha fått sprøyta med gift fra Pfizer. Gutten som ligger døende på gulvet etter å ha fått sine doser med Pfizer het Weverton Silva. Han ble 13 år gammel og døde av Pfizer. Hva ville Jan Hanvold ha trøsten 13 åringens mor med?  “Kjør på med Pfizer? Ta dosene? Ta dødsboosteren?

7 tanker om “Jan Hanvold: “Det var bare så dumt at han preket imot vaksinen og trodde på Guds beskyttelse!”

 1. Det er vel ikke akkurat så overraskende at disse som har vært representanter for trosbevegelsen i mange tiår, nå viser hvem som er deres gud.
  Ulf Ekman ble katolikk, Hanvold ble korrekt og frafallen.
  Begge de to er tomme tønner, og tomme tønner rumler mest.
  Det vi har sett først fra Ulf Ekman og nå fra Jan Hanvold er to virkelige store troens forlis. For Jan Hanvold er det penger og seg selv som veier tyngst.
  Jan Hanvold vet at han lever i hor som en gjengift horebukk, og han vet godt at han som lever i fastholdt synd, ikke kan forvente Guds beskyttelse.
  Det er derfor han går for vaksinene og priser navnet Pfizer og en vaksine som har gjort hans blod uren.
  Man kan ikke vente at Hanvold vil omvende seg fra sin vantro og synd.
  Han vil ikke omvende seg fra å leve i hor og vet at han ikke har Herrens velsignelse over livet. Det er derfor han så aggressivt plyndrer minstepensjonister og uføre for penger. Det er først når Hanvold vender om fra vaksinen, fra frafall og hor, at han er å anse som en kristen broder.
  Det er som Jan Kåre Christensen har skrevet: Jan Hanvold følger bare sitt urene kjød og han blåser langt i hva Gud krever av ham.

  2
  2
  • Hanvold burde omvende seg fra bl.a. hor, uttales det her. Skal han skille seg fra kvinnen han er gift med? Er det det du mener?
   Uten henne som støtte hadde ikke Jan Hanvold kunnet drevet TV-kanalen i så mange år, det er jeg sikker på. Og mange har blitt frelst gjennom dette.
   Men nå burde det være slutt for ekteparets ledende rolle i kanalen på grunn av disse vaksine-uttalelsene. Nå mener jeg Jan Hanvold blitt en forfører.

 2. Det er bare det at vaksinemotstander Marcus Lamb er død, vaksineforkjemper Jan Hanvold lever….
  Skulle tro at Marcus Lamb levde under Guds beskyttelse, han hevdet iallefall det. Kristenledere man trodde var under beskyttelse har omkommet i trafikkulykker, blitt alvorlig syke eller dødd av sykdom.
  Hvordan skal vi andre være 100% sikker på at vi er fullstendig beskyttet til enhver tid? Mange kan nok også lure seg selv og tro de er det. De hevder: “Jeg tror, jeg tror!” Og så går det galt. Da sier de: “Var det ikke det jeg trodde!” Hvor var troen?
  Har man en uoppgjort synd, eller ikke tar oppgjør med tanker tanker og levevis, står man utenfor beskyttelsen.
  Så på bakgrunn av dette kan man menneskelig sett være enig i Hanvolds uttalelse.

  1
  1
  • Marcus Lamb døde av en vanlig lungebetennelse, han ble påvist covid smitte, om dette var kun med en upålitelig pcr test eller blod prøve vites ikke , det en også må ta i betraktning er at i USA er det kun en kode for covid dødsfall enten du døde med av eller med mistanke om covid uten at covid var påvist.
   Det en også må vite at i USA er det sterke økonomiske iniativ for å før covid som døds årsak i tillegg til at det oppfordres indikerte til det.
   En må også være klar over at å kunne fremstille en profilert vaksine motstander som død av nettopp covid vil være en gigantisk propaganda seier .
   Kort oppsummert så blir mest sannsynlig Marcus Lamb brukt i denne verdens myndigheter som propaganda og vi kommer til å se mange tilfeller av etter fremover og har alt sett det her i Norge.
   De er bare å konstatere fakta myndighetene og msm her i Norge og stort sett ellers i verden lyver , forteller halvsannheter, fremstille en lys fremtidig , men med liten underskrift eks her er løfte om flokk imunitet ol.

 3. Egentlig er det ikke så mange som har dødd av Korona – ifølge statestikken eks i USA – så døde omtrent like mange i 2020 – som i 2019 – men ettersom dødsfallene av Covid ble kjørt opp, ble dødsfall rundt hjerte og lungesykdommer ol. senket i samme hastighet. Hmm …. og ikke mange har dødd i Norge av Korona, og vi vet at myndighetene har pyntet på tallene – så det er snakk om mindre døde – dessuten så har flere dødd av andre ting som kreft, lunge og hjertesykdommer, røykskader,som har ett mye høyre antall.

  Om du ser denne begravelsesagentens vitnesbyrd – så forstår du at dette er bare fake – og manipulering – og ett ønske fra Pfizer å ta livet av folk og ødelegge dem:

  https://rumble.com/voxy3j-genocide-by-injection-funeral-director-john-olooney-comments.html

  Men det er noe som slo meg nå – hva skjer egentlig med Hanevold – jo, han er plutselig styrt av frykt. Om en i USA har dødd – og tror på Jesus – så er han jo i himmelen. Er ikke det endemålet også til Hanevold? Om vi lever eller dør – så er vi levende i Kristus.

  Så er spørsmålet – hvorfor er Hanevold redd? Kanskje fordi han har ting i livet sitt – som han ikke har gitt Gud. Å ja – han prater om tro – helt til han blir prøvd – og så var det ingen tro. Det er farlig å ha en høy bekjennelse – om du ikke kan leve etter den.

  I min familie – har ingen av oss hatt Korona på ett og halvt år – og vi teller 6 personer – store og små – og heller ikke har noen av oss vaksinert oss – vi klarer oss bra – og jeg har heller ingen tro at Korona skal nå oss. Men derimot så merker jeg at jeg har blitt smittet av de som har vaksinert seg – jeg kan ikke finne på noen annen grunn – fordi jeg bruker stort sett aldri å være syk – men etter alle injeksjonene som medarbeiderne har fått i seg – så har jeg fått merkelige utslett og vært syk hele 3 ganger. Men jeg frykter ikke uansett – heller ikke de vaksinerte. Blir jeg tvunget til å ha maske på jobben – så beskytter det meg mer mot de vaksinerte – og her kan du se leger; og forskere som sier at dette smitter:

  https://viktigviten.no/covid-bedrag-2-de-vaksinerte-sprer-sykdom/

 4. til Tore:

  “Egentlig er det ikke så mange som har dødd av Korona – ifølge statestikken eks i USA – så døde omtrent like mange i 2020 – som i 2019 –”

  I hvilke statistikker finner man at det egentlig ikke var så mange som døde av corona i USA?
  Dersom det stemmer at dødsfallene er like mange i 2020 som i 2019 må jo det bety at der ikke var overdødelighet i 2020. Jeg har funnet mye som tyder på at der faktisk var overdødelighet. Enkelte på Søkelys har dog hevdet at dette ikke stemmer. Hvor finner du tall som støtter påstanden om at der var omtrent like mange døde i USA i 2020 som i 2019?

  • Tore, betyr manglende svar at dette bare var store ord og påstander som du ikke har dekning for?

Det er stengt for kommentarer.