Ukrainsk drone ødela oljelager i Sevastopol på Krim -nå kreves det hard hevn

En ukrainsk drone har lykkes med å trenge gjennom det russiske luftforsvaret på Krim og truffet et oljelager i Sevastopol som nå står i brann. Ingen personer skal være drept eller skadd som en følge av det ukrainske angrepet, men befolkningen krever nå en grusom hevn. I kommentarfelt i russiske medier kritiserer de nå Putin for å være for svak og flere etterlyser en leder som er langt mer tøff og krigersk enn president Putin. Noen peker på at Dmitrij Medvedev bør erstatte Putin nettopp fordi Putin ikke ser ut til å være den rette leder for tider med krig.

Den russiske føderasjonen må svare på et ukrainsk droneangrep og en brann i Sevastopol ved å ødelegge oljelagre i Odessa. Dette ble uttalt av senator fra Republikken Krim Olga Kovitidi, og bemerket at tiden for “slow dancing” har passert. “Det som skjedde krever en tøff respons og handling. Alle oljelagringsanlegg i Odessa må ødelegges. En strategisk beslutning om å nøytralisere Odessa som en militærbase i Ukraina må tas,” understreket senatoren.Guvernøren i Sevastopol, Mikhail Razvozhaev , sa tidligere at, ifølge foreløpige data, sprengte to UAV-er fra de væpnede styrker i Ukraina fire drivstofftanker. Brannen er nå under kontroll. I kommentarfelt i Russia Today tar enkelte lesere til orde for at Russland bør slå ut beslutningstakerne i Kiev med målrettede angrep. Zelensky og militærledelsen må tas ut og Putin må få av seg silkehanskene og slutte med den halvhjertede krigføringen, heter det videre i kommentarfeltet. I de siste dagene har det vært flere ukrainske angrep mot sivile mål i Donetsk hvor et titalls sivile skal være drept. Fredag ble minst 25 drept under et russisk rakettangrep mot Uman. Det er uklart om boligblokken ble rammet direkte av en russisk rakett eller om ukrainsk luftforsvar skjøt ned raketten som deretter rammet blokka.

Én tanke om “Ukrainsk drone ødela oljelager i Sevastopol på Krim -nå kreves det hard hevn

  1. Det kan jo være løgn fra de russiske okkupantene, et såkalt falsk «flagg» Om det er Russland eller Ukraina, er troverdigheten på nivå med en «viss mann»i disse tider.😬

Det er stengt for kommentarer.