Kaller de ukrainske myndigheters story om Anatoliy Prokopchuk og sønnen Aleksandr total “bogus”

De ukrainske myndigheters story om pastor Anatoliy Prokopchuk og sønnen Aleksandr som angivelig ble bortført, mishandlet og drept av russiske styrker i det østlige Ukraina skal være fullstendig bogus. De to ble funnet drept 26 november og etterlot familien i sjokk. Imidlertid er historien som ble servert verden av Centre for Journalistic Investigation og brakt videre av kristne medier ikke sann i det hele tatt. At de to ble funnet drept er det ingen tvil om, men russisk-språklige kilder i området forteller en helt annen historie. Nemlig at de to ble skutt og drept av ukrainske styrker som forsøkte å tvangsverve Aleksandr Prokopchuk til den ukrainske hæren og pappa, pastor Anatoliy ble skutt når han forsøkte å hindre at sønnen ble tvangsvernet til krigen mot Russland.

Begge de to døde var russisk-språklige og Aleksandr hadde ingen ønsker om å ta del i krigen mot sine russiske brødre som soldat. I følge kilder Søkelys har vært i kontakt med skal gutten ha blitt drept fordi han ikke ville være soldat for Ukraina og hans far ble skutt under en tumult i nattemørket da han prøvde å hindre de ukrainske soldatene og ta med seg hans sønn for å bli kanonføde for regimet i Kiev. Den historien som ble servert i vestlige medier er usann og siden hele verden da var opptatt av å sverte Russland og ensidig spre Kiev propaganda ble historien snudd og russerne gitt skylden. Hensikten var å hisse opp antirussiske følelser blant kristne i Vesten og de lykkes godt. Historien som ble servert av det ukrainske propaganda-apparatet var rett og slett ikke sann, sier Sergey Igor Timoschenko som selv er pinsevenn og som flyktet fra Raiske da de russiske styrkene trakk seg tilbake. Den historien som ble presentert i vestlige medier henger ikke på greip og er skapt av ukrainsk propaganda. Over hele Ukraina blir menn mellom 15 og 50 brutalt vervet for å bli kanonføde for Kiev og NATO i “kjøttkverna i  Bakhmut” og totalt uerfarne og utrente menn og ungdommer blir pågrepet av ukrainske soldater eller “ververe” og med makt og mot sin vilje sendt til fronten for å dø. Klippet under viser den grelle realitet ungdom og menn mellom 15 og 50 nå opplever.

3 tanker om “Kaller de ukrainske myndigheters story om Anatoliy Prokopchuk og sønnen Aleksandr total “bogus”

 1. Jeg var skeptisk til historien da den ble kjent.
  Hvorfor skulle russerne drepe sine egne?
  Det var et ondt stunt fra Kiev myndighetene og propagandaen som den kristelige presse bet på fordi de er russofobe

  2
  1
  • «Hvorfor skulle russerne drepe sine egne?»

   Putins meningsløse og sadistiske terrorkrig handler ikke om «russerne», like lite som «tyskerne», «muslimene» eller «de kristne» kan klandres for ledernes forkvaklede herskesyke og hensynsløse umoral.

   At Putin og hans hatefulle hoff ofrer landets egne fattige ungdommer, er mer enn tindrende klart for alle som følger med. Hver dag beordrer oligarktsaren i Kreml egne landsmenn rett inn i dødens kjøttkvern.

   Ifølge Putins desperate stormannsgalskap er enkeltindivider kun «kanonføde», de er ikke tenkende og følende medmennesker.

   Putin er en hensynsløs sadist. Og en ekte sadist påfører andre lidelse for sin egen tilfredsstillelse. Måtte den russiske diktator snart få sin personlige utløsning og avslutte sin nasjonale selvbesmittelse.

 2. I krig er det mange falske historier fra begge sider, både Russland og Ukraina er lite troverdig. «Slik er det bare»

  4
  1

Det er stengt for kommentarer.