Woke-Vesten: Transkjønnet mann angrep jenter fordi de ikke ønsket å ha mannen i jentegarderoben

Fra det moderne Sodoma: En transkjønnet mann som tror han er kvinne nærmest drepte en kvinnelig student da hun sa at hun ikke ønsket å ha “hen” i jentegarderoben. De fleste som har kommentert videoen mener at den transkjønnede bør stilles til ansvar: “I agree with the female student, what has happened to society. It doesn’t matter what you “identify” as, the trans needs to use the men’s locker room. I’m scared for my future children,” skriver Evan Bjornson. Men i det moderne Vesten hvor det normale er blitt unormalt og det unaturlige er blitt normalisert, er det jo usikkert om angrepsmannen i det hele tatt vil bli straffet av myndighetene.

“This is embarrassing. Is it even worth sending your kids to school at this point. I would much rather home school them, it’s easier than ever with the internet now,” skriver en av dem som har kommentert hendelsen. En annen slår fast: “I would never send my kids to public school. It’s like putting them in the oven to become another perfectly shaped cookie to serve the big man.” Jeg sier, det er slik det går når mennesker og samfunnet vender Gud og Hans Ord ryggen. Velkommen til Sodoma!

6 tanker om “Woke-Vesten: Transkjønnet mann angrep jenter fordi de ikke ønsket å ha mannen i jentegarderoben

 1. Det er dette 🙏🙏✌️✌️💖🇷🇺💖🇷🇺💖✌️✌️🙏🙏
  RUSSLAND! 🙏💖🇷🇺💖🙏 BESKYTTET AV GUD! 🙏💪💖💪🙏
  🙏🙏✌️✌️💖🇷🇺💖🇷🇺💖✌️✌️🙏🙏 KJEMPER IMOT i Ukraina.
  Det er dette samfunn Putin ikke ønsker at russerne skal leve i.
  Putin og Russland er i krig med Sodoma og Gomorra. Skjøgen (USA) og skjøgens døtre (Europa)
  Gå ut av henne mitt folk!
  🙏🙏✌️✌️💖🇷🇺💖🇷🇺💖✌️✌️🙏🙏🙏💖🇷🇺💖🙏 🙏💪💖💪🙏🙏💖🇷🇺💖🇷🇺💖✌️✌️🙏🙏

  2
  3
  • Det er bare trist når religiøse fanatikere rettferdiggjør folkemord og masseslakt av ungdommer med uviljen mot annerledeshet og mangfold.

   Putins krig er Putins krig. Gjennom årelang historieforfalskning og overtro har diktatoren narret både seg selv, sin egen befolkning og utenlandske hatpredikanter til å støtte rasering av nasjoner, verdensøkonomien og fremtidshåpet.

   Rett nok er menneskeofring selve hovednarrativet i kristendommen, og den gammeltestamentlige terrorguden elsker krig og drap. Like fullt er og blir sadisme og massemord umoral og galskap, enten det skyldes oldtidens hensynsløse ørkengud eller en voldsfiksert og selvforelsket ultranasjonalist. Det faktum kan selv ikke Bibelens sexfikserte metaforer om skjøger og brudgommer tåkelegge.

   Der Jehova og Putin ønsker å straffe ulydige frafalne med pine, død og utslettelse, ønsker virkelighetens mennesker gode liv i frihet, samarbeid og kjærlighet.

   Også Hitler forsvarte sine ekstremistiske ugjerninger med «kulturelt forfall». Annerledeshet måtte drepes. Så enkelt, så brutalt.

   4
   3
  • Hadde slike ting skjedd i Russland, ville idioten blitt sendt i fengsel.
   I Iran, en kule i skolten. I Norge ville fyren fått klapp på skulderen.

   1
   2
 2. Denne mannen er nok demonbesatt. Det er slike Putin vil slippe å ha i Russland, men han vil få problemer med å lykkes sjøl om slike mennesker likvideres.

  1
  2
  • Tenk at det i Norge i dag fortsatt finnes folk som tror på engler og demoner, nisser og dverger, spøkelser og gjenferd… Religion er bare et woke ord for overtro.

   2
   4
 3. Har hørt at noen tror på Big Bang også😅, universets eget tilfeldige skapende og kreative smell. Vi er visst alle kommet derfra, hele universet inkludert vår vakre jord hvor det myldrer av alle slags skapninger og liv. 14 milliarder år tok det sier de. Sannsynlig? Mange forskere sliter nok litt med sannsynlighetsberegningene sine🤔..Dette er ikke noe for meg, da velger jeg heller bibelens versjon.

Det er stengt for kommentarer.