Ugandisk imam skal ha slått sin datter ihjel fordi hun konverterte til Kristus

Imam forsøkte også å drepe sin 12 år gamle traumatiserte datter

persecution-afrikaEn 12 år gammel jente ble innlagt på sykehus i to uker etter at hennes muslimske far rundjulte og slo både henne og hennes søster fordi de hadde omvendt seg til Kristus i forrige måned. Den unge piken er sterkt preget og dypt traumatisert etter at hun ble kjent med at hennes søster hadde dødd som en følge av den muslimske farens angrep på de to, melder Morning Star News. Naigaga Saidah’s far, Imam  Abudalah Ali som er imam i Bwita moskeen i Kaliro området skal angivelig ha slått ihjel sin 15 år gamle datter Namugonya Jamirah den 11 desember etter at de to søstrene hadde hadde tatt i mot Jesus under en femdagers evangelisk kampanje i begynnelsen av desember.

Den 12 år gamle jenta som ble slått bevisstløs av sin muslimske far ble ikke klar over at uganda-karthennes 15 år gamle søster hadde dødd som en følge av farens voldsbruk før en pastor hadde fått transportert henne i sikkerhet i annen by i begynnelsen av januar, skriver Morning Star News videre. “Saidag trenger mye forbønn, veiledning og medisinsk behandling for skader hun ble påført av faren, forteller en kilde til det kristne nettstedet
som er opptatt av den forfulgte menighet. Kilden som av frykt for sin egen sikkerhet er anonym gjenforteller det som skjedde tidligere i desember. “Mellom 7 og 11 desember ble det holdt en evangelisk kampanje i Bwita handelssenter i  Nakibungulya i Kaliro området og en nabo fortalte Ali (jentenes far) at hans tro døtre hadde blitt kristne. Dette falt Imamen tungt for brystet og samme kveld kom han og 17 andre representanter for “fredens religion” til stedet hvor de kristne møtene skal ha vært. Møtet var slutt og de fleste hadde dradd hjem så han og mobben av omlag 17 strålende eksempler på muslimsk toleranse som hadde kommet for å angripe de kristne, måtte forlate stedet med uforrettet sak.

Imamen dro deretter hjem til familiens bolig og satt seg for å vente på døtrene. Når de to jentene kom hjem fant faren frem en klubbe og slo og slo inntil den ene av jentene, Jamirah, var død. Den 12 år gamle Saidah klarte imidlertid å rømme mens faren gikk inn i huset for å hente vann for å forsøke å vekke den besvimte jenta opp med en vannskyll. Den blodige og forslåtte 12 åringen tok seg frem til pastorens hus. Neste dag dro pastoren og en annen kristen leder til Ali`s hus og fant der ute av Jamirah var død, og det ble meldt til politiet. Politiet rykket ut til familiens hjem den 12 desember og arresterte imamen som ble anklaget for drap. En anklage han benektet og sa at Jamirah hadde dødd i en motorsykkelulykke. Hans kone og to sønner bekreftet dette og imamen ble løslatt mot kausjon samme dag. Deretter fornektet han Saidah offentlig fordi hun hadde forlatt islam. Saidah selv har bekreftet historien i en telefonsamtale med Morning Star å la til at hennes far hadde slått hennes storsøster i panne og at hun deretter hadde falt om. Jeg prøvde å gjemme meg under senga, men han dro meg frem og begynte å slå meg mens min søster lå blødende på gulvet. “Jeg ropte om hjelp, men min far la hånden over munnen min og jeg besvimte. Hun tok seg litt senere frem til huset til den kristne pastoren og bor i dag i sikkerhet i annen by.