Ugandas president hardt ut mot Vesten for å presse LGBTQ agendaen på afrikanske land

President Yoweri Museveni i Uganda ønsker ikke at hans land skal bli omformet til Sodoma og Gomorra etter mønster fra Vesten

Vesten truer med økonomiske sanksjoner dersom Uganda vedtar anti-LGBTQ lov. Den vestlige elite presser på for å skape alle land om til Sodoma. Vestlige land bør slutte med å kaste bort tiden på å presse på oss deres tro og praksis, inklusiv homoseksualitet, sier Ugandas president Yoweri Museveni.  Presidenten kom med sin uttalelse i en tale til parlamentet den 16 mars hvor landets folkevalgte forbereder seg på å vedta en anti-LHBTQ lov. De vestlige land som ønsker å pushe LGBTQ livsstilen på alle land er lite fornøyde med at Uganda ønsker å opprettholde tradisjonelle verdier, og truer med flere økonomiske sanksjoner.

På slutten av 1800 tallet og gjennom store deler av 1900 tallet var Vestens kristenhet aktive med å sende misjonærer med det gode budskap om Jesus til Afrika. I vår tid er disse langt på vei blitt erstattet av misjonærer for LGBTQ agendaen som ønsker å skape Sodoma og Gomorra også i Afrika. Homoseksualitet er allerede forbudt i Uganda, men et lovforslag som ble introdusert i mars bil er gjenstand for debatt og vil bli stemt over allerede tirsdag. Dette lovforslaget vil bety strengere straffer for å promotere LGBTQ rettigheter og aktiviteter. USA innførte i 2014 sanksjoner mot Uganda fordi landet ikke ville godta Obama-regimets LGBTQ policy. Landet fortsetter å stå i mot LGBTQ agendaen tross sanksjoner fra det moderne Sodoma.