Paul Mills og Off Grid Desert Farming With PAUL & ADRIENNE bannlyst fra YouTube

Paul Mills og hans YouTube kanal “OFF GRID DESERT FARMING WITH PAUL & ADRIENNE” som har publisert og streamet nyheter fra krigen i Ukraina og som også har advart mot Covid vaksinen er nå utestengt og bannlyst fra YouTube. Hans to kanaler er slettet. Fredag kom han og kona hjem fra besøk ute og de ble sjokkert over å finne at deres to YouTube kanaler var slettet. Vi må anta at Paul Mills har operert i strid med YouTubes retningslinjer.

Paul Mills er en mann som tross helseutfordringer forsøker å holde sine tilhengere informert. Som navnet på ekteparets kanal indikerer, lever de “off grid” og inneholdet på hans YouTube kanaler har mest sannsynlig gjort at YouTube har valgt å ødelegge hans mulighet til å formidle sine budskap. Hans kanaler hadde omtrent 100 000 følgere. Imidlertid har Paul vært forutsigende nok til å forberede seg for dette med å opprette kanaler på Rumble som har vist seg å være en plattform med langt mer ytringsfrihet. Det at Mills kanal er tatt ned er neppe overraskende. Han var frittalende og ikke redd for å holde fast på sine meninger. Hans kanal på Rumble: https://rumble.com/c/c-1011795

 

12 tanker om “Paul Mills og Off Grid Desert Farming With PAUL & ADRIENNE bannlyst fra YouTube

 1. Jeg orker ikke høre verken på han eller denne Vally, de har begge to skremt vettet av meg med å si «vi er døde for Gud» videre refererte Vally Jesu ord på en sending av et møte tror jeg det var, «la de døde begrave sine døde»! Blir fysisk uvel av å se og høre dette budskapet de kommer med om denne sprøyten og testen, selv om jeg forstår at teknologien de bruker er i stand til å gjøre et menneske til en «salig blanding av en hybrid». Har ikke ord for denne ondskapen satt i system, fy sutteren. Ikke virker det som de har nød for alle som da går til helvete, kaldt og brutalt.

 2. Flott, godt å se at youtube gjør noe rett. Han burde ikke fått plass her inne på søkelys heller.

  2
  2
  • Tror jeg takker for meg som Rune Lye har gjort, ikke noe poeng i å diskutere all denne elendigheten. Det er bare ondskap over hele fjølen, og jeg får si det rett ut at jeg er fb over denne forførelsen fra disse som har klekket ut dette ormeegget.

  • Blir man kastet ut av YouTube har man i hvert fall gjort noe riktig.
   Joh 16,2 De skal utstøte eder av synagogene; ja, det kommer en tid da hver den som slår eder ihjel, skal tro at han viser Gud en dyrkelse.
   Det er trist å se at religiøse applauderer sensur. De skal høste hva de sår.
   Kjære troende brødre og søste: Så sier Herren:
   Åp 2,9 Jeg vet om din trengsel og din fattigdom – men du er rik – og spotten fra dem som sier de er jøder, og ikke er det, men er Satans synagoge.

  • Hadde det ikke vært for Paul Mills hadde jeg tatt vaksinen.
   Det er skammelig hvordan “kristne” er for å begrense andre menneskers tros og ytringsfrihet.
   Etterhvert som vi går stadig dypere inn i denne store trengsel, vil kristent innhold bli utestengt fra YouTube.
   Foreløpig sensurerer de bare de sier sannheten om dyrets merke. De som sier tydelig fra om homofili. Etterhvert som lovløshetens hemmelighet tar over verden og river med seg navnekristne og religiøse vil stadig flere dører bli stengt. Det er de ubehagelige sannheter som er vonde å svelge for folk.
   Sensuren av Guds folk er begynt og blinde religiøse forstår ikke hva som skjer. De applauderer slikt fordi de er fariseere og vandrer uten Den Hellige Ånd.
   Derfor er de også kritiske til forsamlinger hvor vi ser Guds kraft synlig.

  • Paul Mills er vel en av få som sier sannheten. Derfor raser djevelen og hans system og undertrykker de røster som har endetidens budskap.
   At mange forkaster ham for så være.
   De religiøse forkastet jo Jesus også.

  • De religiøse klappet seg for brystet og såg ned på kvinnen ved brønnen.

   Hvem av disse er du Geir?

  • Hva er galt med dere religiøse? Det kan se ut som om dere i selvrettferdighetens navn vil ha meningssensur av meninger dere ikke liker. Jeg er skremt av at dere religiøse applauderer Youtube når de fjerner personer som forkynner tydelig at Jesus er frelser.
   (To linjer med linker til idiotiske videoer er fjernet av red.)

   Jeg er en del forundret over at du i din selvrettferdighet hyller YouTube for å utestenge en kristen broder som er frelst fordi han forkynner noe du ikke liker. Du er på ville veier Nick.

  • Geir , er du?

   Hvem er du?
   Hvem er Hannah for deg?

   Du må være litt tydelig i svaret ditt nå, please, slik at jeg kan finne ut hva du er for meg😊

  • Jeg er en du ikke bryr deg om.
   Du sier du elsker alle, men tråkker på meg.
   Du tråkker på meg når du, spotter og håner mine med søsken.
   Jeg har forsvart deg.
   Jeg har refset deg.
   Jeg misliker ditt hovmod, og selvgodhet, og din påtatte ydmykhet.
   Jeg ber for deg, men du forakter meg.
   Derfor er jeg ingen ting for deg.

Det er stengt for kommentarer.