Pastor Steve Cioccolanti med alvorlig profetisk ord til Finland

Finland er sauna, sprit, feminisme og etterhvert også direkte fiendlige mot den kristne kirke. De kjempet vinterkrigen mot Russland, tok deretter side med nazi-Tyskland og har gjennom sin NATO søknad igjen tatt feil side. I hvert fall sett med profetiske øyne. Pastor Steve Cioccolanti har nylig besøkt Finland og har fått et profetisk budskap fra Gud til landet som har utkjempet flere blodige kriger de siste 100 år. “Finland gjør en stor feil med å søke til Tyskland og  NATO og gjentar fortidens feil. “Finland vil bli et av de første land Russland angriper dersom det blir en global krig, sier Cioccolanti med “Herrens frykt”.

Betyr dette at Russland vil angripe Finland? Det betyr at Finland setter seg selv i en posisjon som gjør dem sårbare. Finland er ledet av fem kvinner som ser ut til å lede landet til å gjenta tidligere tiders feil. Det ord pastor Cioccolanti fikk til Finland er dette fra Ordspråket 27.10: ” Forlat ikke din venn og din fars venn, og kom ikke i din brors hus den dag du er i nød! En granne nær ved er bedre enn en bror langt borte.” Russland er en mektig nabo…og har etter den andre verdenskrig ikke vist noen form for fiendskap mot Finland. Men Finland er på vei til å satse på venner langt borte i form av Tyskland og USA som elsker å utkjempe kriger på andre lands jord. Hør Steve Cioccolanti`s budskap til Finland og det er dette budskapet som drev ham til å besøke Finland.

 

23 tanker om “Pastor Steve Cioccolanti med alvorlig profetisk ord til Finland

 1. Jeg er litt i tvil om hvilken gud han får sine profetier fra. Når jeg ser alt han tilskriver budskap han har fått fra Gud, og det hvor lite som stemmer så er jeg ikke sikker på om hsn og jeg ber til dame gud. Dessverre formidler Søkelys også denne youtube-profeten sine rare, men helt sikkert innbringende business.
  “Videre har Gud fortalt ham at «Gud vil gi oss en julegave» -en julegave som medfører at Trump vil gå inn i sin andre periode -og at Biden ikke vil bli president.” (Fra des 2020)
  https://www.sokelys.com/steve-cioccolanti-det-vil-ikke-bli-noen-great-reset-fordi-gud-vil-bruke-president-trump-til-a-sla-det-tilbake/

  11
  6
 2. Den fyren fra Australia er sannsynligvis en falsk profet. Det er vel ikke ofte han treffer med tippingen, slik du også dokumenterer.

  10
  2
  • Nei ikke mye flaks med tippekupongen til down under.
   Historieløs tullebukk og business mann er riktig tittel. Hvis han har forstått litt av historien burde han skjønt hvorfor finnland de baltiske stater og andre land med grense til russland gikk på tysk side i 2. Verdenskrig, ingen ting med nazisme å gjøre.

 3. Synd med Cioccolanti. Han er på avveie.
  Hørte en del på ham før. Jeg ble skeptisk etter en tid. Han hadde en fin måte å ofte påminne oss om å vise respekt for Gud og mennesker, fremsnakke hverandre, be for dem rundt oss, høflighet m.m. Der minnet han meg om en viss en her inne -eller to. Det finnes for få av dem.

  Noe som endelig har begynt å skrives mer om i kristne medier i det siste er at

  -Finnes det apostler og profeter i dag?
  -Bablet de bare babbel eller pratet de tydelig på andre språk i Ap.Gj. 2:4 ?
  -Hører disse såkalte profetene Gud be dem si det de sier?
  -Er velstandsevangeliet ok?
  -Hvorfor snakkes det så lite om «omvend dere», men bare at Gud er SÅ god og be denne frelsesbønnen etter meg?
  -Får blinde synet igjen og krøplinger går i denne tid?

  Har sett 8-10 bevis på at såkalte helbredelsesevangelister drar og skyver i føtter for å få dem like lange. Etter hva som ofte ble fortalt dem, så var forskjellig ben-lengde årsak til ryggproblemene deres…

  Jeg hater dette. Det er løgn og bedrag.
  Hvordan kan de gjøre det mot Gud😢
  Mange er de som mener at Gud elsker disse showene😢 De tar feil. Ville antikrist vært velkommen der? Den onde er mer i aksjon enn mange får med seg.

  9
  3
  • Står sammen med Cioccolanti. En av få pastorer som har lys over denne tiden. Han er jo også en av de dere religiøse glefser og freser mot. Det er en trist skue å se hvordan dorske religiøse sprer sin vantro her inne.

   3
   10
  • Mener du det du skriver her Zz?

   Det er verdt å merke seg hva Hannah sier om dagens såkalte apostler og profeter, tungetale og helbredelser.

   Ikke det at Gud ikke kan gjøre store ting i dag, men det er mer unntaket enn regelen.

  • Du har så rett så rett Zz
   Det er enkelte “apostler” for vantroen som stadig er ute.
   Vantro og religiøsitet er en livsfarlig gift som sprer seg.
   Dette “falsk profet” stemplet sitter løst hos folk som selv ikke har noe lys over tiden. De opererer i kjødet og glefser etter hverandre.
   Hadde disse levd på bibelens tid, hadde de kritisert profetene, Jesus selv og apostlene. Vi snakker om mennesker som ikke har liv i Gud.
   Disse som mangler liv i Gud er som oftest de som kritiserer også.
   Det er trist å se.

   1
   6
  • Ikke trist i det hele tatt Geir😊 at noen
   av oss andre er våkne og ser det falske.

  • Jeg skjønner ikke hvorfor ikke dere ikke tror Guds Ord.
   Dere virker redd for alt som smaker av Guds kraft.
   Tror dere ikke på at det finnes åndelige makter og at det er frihet å finne for dem som er besatt av urene ånder og demoner?

   Ta denne videoen Nick/Hannah
   https://www.youtube.com/watch?v=6NbSwMBy7jU
   Det er millioner av demoner som svirrer rundt der ute.
   Hos mange kristne finner de hjertet feid og pyntet

  • Nick Skriver. «Ikke det at Gud ikke kan gjøre store ting i dag, men det er mer unntaket enn regelen.»

   Hva skylles det? Når Jesus sier: Og alt dere ber om i bønnene deres, skal dere få, om dere ber med tro.»

   Er det Guds som ikke svarer på bønn, eller er det mangel på bønn i tro?

  • Det handler ikke om at vi ikke tror Guds Ord Geir, og vi har heller ikke sagt at demoner ikke eksisterer. Se videoene Hannah har postet, du trenger ikke lete lenger etter demoner i virksomhet.
   (F.eks i Kenneth Copeland)

   Men å sette på et show, “helbredelser” på en scene, er det ekte varer? Hva med å sende “trosforkynnerne” på sykehusene rundt omkring for å helbrede? Tror du de vil gjøre det? Hvorfor ikke? Fordi det er fake.

   Jeg sier ikke at Gud ikke helbreder i dag, jeg har selv opplevd det, men så har jeg ønsket så mange, mange ganger at Gud helbredet i andre situasjoner også, men det skjedde ikke.
   Har mistet nære venner og familie i “ung” alder pga sykdom, og tro meg; det manglet ikke på bønn.
   Manglet vi tro på at det skulle skje? Nei da hadde vi latt være å be. Og vi var mange som ba.

   Derfor sier jeg at Gud kan gjøre store ting i dag, men det er mer unntaket enn regelen.
   Se på Paulus, han forlot Trofimus i Milet (2. Tim 4:20), Paulus som tidligere hadde operert i “uvanlige kraftgjerninger”, det kom et punkt hvor han ikke lenger opererte i disse gavene.

   Hva med Timoteus som fikk beskjed om å ta litt vin for “magens skyld og for de sykdommene du så ofte lider av”.
   Hvorfor kunne ikke han bare oppsøke en trosforkynner? Eller evt “tro nok”?

   Jeg skulle ønske at vi fikk oppleve mye mer i dag Geir, men til tross for fraværet av tegn og under, så tror jeg allikevel på Jesus Kristus som min Herre og Frelser. Han leder meg og er meg nær, Han gir meg fred og styrke for hver eneste dag.
   Han svikter aldri.

   4
   1
  • Til “tro”:

   Min mor døde for ikke så veldig lenge siden av en fryktelig sykdom, hun ble ikke så gammel.

   I månedsvis ba jeg iherdig om at Herren måtte helbrede henne, samtidig som at jeg ba om Guds vilje. Det er selvsagt vanskelig for meg å be/ønske noe annet enn helbredelse.

   Helbredet ble hun ikke, men jeg kan vitne om at jeg kjente på en fred og glede mens jeg ba, noe som bare Herren kan gi. En fred og trygghet over at Han hadde full kontroll, selv om det var fryktelig tungt og vanskelig.

   Gud svarte på Hans måte, og Han gjorde det som var best for oss alle, sett med evighetsperspektiv.

   Har du opplevd noe av det du skriver til meg? (Bønn i tro)
   Og har du noen tanker om det jeg skrev til Geir angående Paulus, Trofimus og Timoteus?

  • Det er en ting å kritisere karismatikere som løper rundt å bjeffer som hunder. Men slik er da ikke Steve Cioccolanti.
   Han virker rolig, fremtrer med verdighet og har da null til felles med Hagin & co.

  • Det er en stor forskjell på Kenneth Hagin, Benny Hinn og Torben Søndergaard versus Steve Cioccolanti.
   Har aldri sett de ekstremkarismatiske fenomenene i forbindelse med han og hans virke.
   Jeg finner ikke Cioccolanti karismatisk i det hele. Han er rolig, det han sier er gjennomtenkt og så vil det kunne komme til tema vi ser forskjellig på.

   1
   2
  • Jeg har liten kjennskap til denne Cioccolanti, men jeg registrerer feilslåtte “profetier” hvor han sier at Herren har sagt, men som ikke stemmer.
   I følge Bibelen er dette kvalifikasjonene til en falsk profet. Ignorerer man dette, da er en et lett bytte i tiden vi lever i.

   Anbefaler Justin Peters “2020 The Terrible Horrible No Good Very Bad Year For The Prophets”.

   Det er verdt å spørre seg om det egentlig finnes apostler og profeter i dag slik Hannah nevner..

  • Geir jeg forstår ikke dette du skriver til meg og Nick:

   «Jeg skjønner ikke hvorfor ikke dere ikke tror Guds Ord.»

   Vi tror hvert et ord i Bibelen. ALT som står der skal oppfylles Geir😊 Bibelen er en lykte for min fot og et lys på min sti. Det er også bl.a. pga alle ord som jeg leser der at jeg gjennomskuer fake. Og mer fake skal det bli fremover.

   Men står det ikke at du skal prøve alt Geir?

   Du beskylder meg og Nick for å kritisere Cioccolanti. (Tror du må undersøke litt din kritiske ånd😉) Jeg skrev noe fint om han, som er helt riktig. Og kunne skrevet mye mer fint. Jeg skrev kun ,som sant er, at han er på avveie. Var ikke det ok, når han ER det?

   Geir du beskylder MEG for å kritisere og dømme. Minner deg på hva Geir selv har dømt og kritisert. Du kaller meg og Nick en IKKE-kristen her :

   «Vi snakker om mennesker som ikke har liv i Gud».

   Vet du hva du er da Geir? Blind og svært fordømmende. Du vil slite med å tenke på idag at du skal sitte til bords med meg hjemme hos Jesus. JEG sliter IKKE med deg, selv om du nå har oppført deg som ufyselig kristen. Jeg tenker bare at det er uvitenhet og at du trenger litt lys over tingene -og nesen i Ordet, slik at du får mer kjærlighet til dine søsken i Herren.

   Du er så opptatt av alle åndene. Jada, de finnes, men det er Jesus jeg prater med hver dag, det er Ham jeg er opptatt av, det er Han som gir glede og liv. Det er Ham jeg skal være med for alltid.

   Disse åndene får null oppmerksomhet av meg. Geir, de erelsker at du er så opptatt av dem😉 Jeg vet litt om det. Du virker sjelden glad Geir.

   De liker at du skryter av dem og sier «det er MILLIOOOOONER av dem. Er det viktig for deg å få fremstille dem store og veldige?

   For meg er det Han som er den store og veldige.

   Forstår ikke hva du skulle fortelle meg med denne videoen…(??) At det er kult eller ok med slike show? Vi har sett nok slikt fra før.

   Hva er ditt vitnesbyrd Geir?

  • Hannah
   Hvem har gitt deg rett til å kalle noe falskt?
   Guds ord er tydelig på at tungetale er en virkelighet.
   Du avviser Den Hellige Ånds gaver.
   En normal kristen taler i tunger, kaster ut onde ånder av folk og helbreder syke i Jesu navn.
   Og Jesus virker med og stadfester sitt ord med tegn og under.
   Tungetale er bibelsk Hannah. Det burde du vite.
   Kvinnen ble fri. Ellers hadde de ikke lagt ut videoen.
   Samtidig kan demonene komme tilbake og ta med seg verre demoner dersom ikke vedkommende lever med Jesus.
   Dette er da elementær bibelkunnskap.
   Du hevder du tror. Men gjør du det eller tror du din egen tolkning av Guds ord. Vi bekjenner Guds makt med tegn, under, tungetale.
   Styr unna falske lærere som Justin Peters.
   Han fornekter Guds Ord.
   Han er ikke sunn i troen men er talerør for bibelfremmed lære og vantro. Pass på og ble troende
   https://www.youtube.com/watch?v=lkVwXV86Vlk
   https://www.youtube.com/watch?v=PlRYw6H8jCU
   https://www.youtube.com/watch?v=m-Cnz55dQjE
   Tilsist: Det finnes også religiøse demoner som kan besette folk.
   https://www.youtube.com/watch?v=i2DB2wIX-MQ

 4. Spådomskunster er resultat av menneskelig kreativitet.

  Det interessante er at opplyste mennesker tar religiøse profetier på alvor i det hele tatt. Absolutt all erfaring tilsier at profetord ikke er til å stole på, selv om ikke alle er bevisst blank løgn.

  Profetene kan like gjerne gjette. Og det er selvsagt lettere å treffe blink om man har litt forhåndskunnskap. Og om profetene foreslår mange profetier. Før eller siden får noen tolv rette.

  Dette handler altså om psykologi og sosialt samspill. Vi er alle skapende flokkdyr med funksjonelle følelser og frodig fantasi. Vi trenger dessuten å høre til. Og vi trenger håp og trøst. De innbilske holder ut.

  Fint å være oppfinnsom og dele tanker. Men svindel bygger ikke gode liv.

  Løfter om rettferdighet til slutt, og lønn for strevet, kan dempe uro og frykt. Det samme gjør enkle svar på umulige gåter.

  Men troen på himmelske hierarkier, med en herskergud på toppen som kan og vet alt, kombinert med dødelige dogmer, kan også ha negative bivirkninger. Det kan for eksempel inspirere til gudommelig humbug som rammer de svake. Da er det ikke så morsomt lenger.

  5
  4
 5. Til Aril:

  Er det slik å forstå at profetiene om Jesus Kristus er løgn?
  Forutsagt 700-900 år på forhånd i Jesaia, Mika, bl.a

  1
  2
  • Westgut:

   Nja, løgn er jo bevisst lureri. Mytologiske visjoner. metaforisk tåkeprat og selvoppfyllende profetier er nok ikke direkte svindel om ikke gevinsten kommer i form av fordeler der og da… Men hvem vet, profetene fikk kanskje både respekt og damer på grunn av den rollen de spilte?

   Uansett: Hvis du spør troende jøder om hva de mener om kristnes tolkning av deres Messias-myte, så får du sikkert et lærd svar… Selvsagt er det kjempelett å tilpasse historiesfortellingen i ettertid. Hadde oldtidens ørkenfolk oppgitt andre tall, hadde selvsagt noen funnet sine hellige helter i andre personer og andre steder. Slike gudommelige «bevis» holder ikke i en verdslig rettssal en gang. Det skjønner alle.

   Problemet med dem som lar seg lure gang på gang på gang av utsatte oppfyllelser, er at de er troendes til hva som helst. For eksempel gir endetids-sveremere blaffen i hvordan de behandler folk og planet for fremtidens generasjoner; for disse overtroiske vil alt sammen snart omstyrtes i gudommelige ldelser uansett hva man gjør i dag.

   De nasjonalkonservative dommedagskristnes fullstendige ansvarsfraskrivelse kan sammenliknes med holdningen hos en leietaker som bor i en leilighet med et gulvteppe som eieren sier skal kastes og byttes ut om en uke. Denne leieboeren gir nok blaffen i om han søler på teppet eller ikke….

   God mandagskveld!

   😘

   4
   3

Det er stengt for kommentarer.