Tulsi Gabbard: Helt tydelig var Nordstream sprengningen USA og NATOs verk

Den amerikanske dypstaten og etterretningen plantet en teori om at en ukrainsk gruppe stod bak sprengningen av Nordstream. Påstanden ble fremmet etter at Seymour Hersh skrev en artikkel der han slo fast at USA i kompaniskap med Norge stod bak sprengningen av Nordstream. Dette ble avvist av både Norge og USA. I stedet har den amerikanske etterretningen oppkonstruert en teori som frikjenner både de selv, Norge og Kiev regimet fra terrorhandlingen. Men få tror den amerikaske etterretningens versjon. Det er åpenbart at USA og NATO stod bak sprengningen, sier tidligere kongresskvinne for demokratene. Tulsi Gabbard til Fox News Tucker Carlson.

Biden regimet prøver å vaske sine egne hender med å oppkonstruere en konspirasjonsteori om at en ikkenavngitt ukrainsk terrorgruppe stod bak spregningen. – Biden-administratoren har kommet med en absurd dekkhistorie om rørledningssabotasjen for å skjule deres løgner. Kongressen må utøve sitt tilsynsansvar og undersøke dette grove maktmisbruket og bruddet på grunnloven slik at det amerikanske folket kan vite sannheten og gi konsekvenser til de ansvarlige, sier Tulsi Gabbard.

Én tanke om “Tulsi Gabbard: Helt tydelig var Nordstream sprengningen USA og NATOs verk

  1. Det spiller ingen rolle om Norge var med på sprengingen av norstrim 1 og 2 eller ikke, så lenge Putin tror at Norge var med, og det tror han. For Norge har terget Putin i lang, lang tid nå, og alle slags vis.

Det er stengt for kommentarer.