Uganda stengte ned Twitter og Facebook for å hindre innblanding i valget -Twitter fordømmer

Twitters hykleri avslørt. Den sosiale plattfomen Twitter som kontrolleres av kinesiske investorer tok i forrige uke ned president Trumps konto for å begrense presidents muligheter til frie ytringer. Også mer enn 100 000 andre kontoer er blitt stengt av den kontroversielle plattformen som har avlivet ytringsfriheten i den vestlige verden. En rekke lands statsledere har fordømt Twitters grep og Uganda som selv har valg i disse dager, har selv tatt grep for å hindre utenlands innblanding i valget. Uganda har derfor tatt ned både Twitter og Facebook i forkant av valget.

Dette har Twitter skarpt reagert på og i en hyklerisk utalelse lagt ut av Twitter selv, blir Ugandas handling sterkt fordømt som skadelige, og at nedstengningen av Twitter bryter med grunnleggende menneskerettigheter og et åpent internett. Mange ler nå av Twitter som selv har valgt å bryte de grunnleggende menneskerettighetene ved å nekte Trump og andre konservative røster retten til frie ytringer gjennom å bannlyse dem på sosiale plattformer. Uganda ønsker ingen utenlandsk innblanding i sitt eget valg, og det er derfor naturlig at de tar ned Twitter og Facebook -som begge er redskaper for udemokratiske krefter.

4 tanker om “Uganda stengte ned Twitter og Facebook for å hindre innblanding i valget -Twitter fordømmer

 1. Dette var rette fua som feis. Twitter har selv begått de brudd på menneskerettighetene de heder Uganda begår.
  Faktum er at Uganda nekter å bøye seg for det globale kommunistsystemet som venstreliberale bringer med seg.
  Folket bør bryte med Twitter og Facebook og gå for Gab i stedet.

  • Aldri hørt om gab faktisk. Men har hverken facebook eller tvitter selv. Interesserer meg ikke.

   Har likevel merket sensur. Har opplevd automatisk sletting av kommentarer, rett etter posting på youtube. Så de har et filter. Har også merket venstrevridde moderatorer på andre forumer, som tolker de vage reglene, slik de selv ønsker det. Noen går fri, og kan være så stygge i munnen de vil, mens jeg blir sensurert, enda jeg ikke har gått i strupen på noen. Andre derimot, driver fritt med karakterdrap, og snakker vulgært og stygt.

 2. Jeg synes ikke twitter eller de andre lederne for sosiale medier fremstår som hyklere. Det er heller slik at de har skapt sin egen kultur med klare psykopatiske trekk. Litt som i Orwells roman. Det er ikke nok bare å si at to pluss to er fem. De krever at folk skal tro det også. Og dessverre, mange gjør det. Alt tyder på at de sosiale mediene var en viktig årsak til det amerikanske demokratiets fall. Det skjedde takket være alle de som bruker dem.

  Hvis folk flest hadde verdisatt demokrati og frihet så hadde de kuttet ut operativsystemene fra apple og microsoft og brukt linux. Og de hadde kuttet ut alt fra google og facbook og deres medløpere. Til og med monzilla med firefox blir nå styrt av google. Det finnes fremdeles alternativer men hvis folk ikke bruker dem mer vil disse mulighetene forsvinne om ikke så lenge. Og det vil kanskje passe antikrist veldig bra. Egentlig burde alle valgt mobilabonnement med avstengt mulighet for mobildata også. Mobiltelefoner er den største trusselen av alle. Mengden informasjon om folks privatliv som disse sammler inn overgår alt folk kan tenke seg.

  Det finnes to typer diktaturer. De som støttes av folk flest og de som ikke gjør det. Men de viktigste valgene er ikke valg av politikere som skal styre dem men alle de valgene folk tar som en konsekvens AV AT NOEN STYRER DEM.

  1
  1

Det er stengt for kommentarer.