2021, the great reset, nedstengning, folkemord og sensur -er hva verden har i vente

Verden nærmer seg nå et år med lockdown grunnet den såkalte Corona-pandemien. I løpet av fjordåret ble vi vant til å la myndighetene bestemme hvor mange sosiale kontakter vi har lov til å treffe og hvor mange gjester vi kan ha i vårt hjem. De folkevalgte er blitt våre herskere som nå pusher på oss en vaksine som dreper våre eldre. “Vaksinen dreper dem,” sier Jeff Berwick i sin siste video på Bitchute. Denne vaksinen dreper eldre raskt, sier Berwick og viser til en rekke medieoppslag om dødsfall knyttet til Covid-19 vaksinen. Berwick som opererer ut fra Mexico som knapt har noen Covid-19 restriksjoner i det hele tatt advarer sterkt mot vaksinen, som er en del av et program for å redusere befolkningen i verden.

Mange kristne hyller våre myndigheter for drepende Covid-19 restriksjoner. Frykt i kompaniskap med massemedia har hatt voldsom effekt på folk i den vestlige verden

The Great Reset er nå over oss, og etter at demokratene nå har lykkes med å rigge USA valget og sørge for at den svært upopulære Joe Biden er i ferd med å bli president, har globalistene fått ny vind i seglene. I følge Berwick vil millioner av mennesker komme til å dø som en følge av vaksinen. Kill Gates og the mark of the beast er underveis, slår Berwick fast. Berwick som er en frittalende alternativ røst med friske og politisk ukorrekte meninger, er blant dem som kjenner det bibelske budskapet om de siste tider og det tyranni som er i ferd med å senke seg over verden. “The Great Reset” er i ferd med å senke seg over verden, forteller Jeff Berwick videre. I følge Berwick vil den globale elite sørge for å ta ned alle kanaler for frie ytringer, inklusiv Bitchute og Rumble som ennå er frie. Det samme gjelder Gab som er et alternativ til Twitter. “De er allerede i gang med å lage lister på hvem som skal tauses inn når Biden administrasjonen kommer til makten,” advarer Berwick som lenge har advart om det vi nå er gått inn i. Berwick`s budskap er neppe noe for kristne med nervøs mage eller rullegardinene nede, men for dem som ønsker annen informasjon enn det de får gjennom de politisk og religiøst korrekte kanalene, er Berwick så avgjort verd å lytte til.

Facebook Comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *