Robin D Bullock: “Hørte et rop over verden: Donald Trump vant”

Mens demokratene tar nødvendige skritt for å iverksette en ny riksrettsprosess mot Donald Trump for å avsette ham og for alltid hindre ham i å stille til valg i 2024, er enkelte profeter sikre på at dette går til seier, Robin D Bullock og Chris Yoon er begge fremdeles like sikre på at deres profetier vil bli oppfylt og at Trump vil få sin andre periode. Mark Taylor har frem til helt nylig vært 100 prosent sikker på at Trump vil få sin andre periode, skrev for kort tid siden dette på Twitter: “I am officially done with the Republican Party! Anybody else? Both parties are finished! Time for the PATRIOT PARTY!!. Dette kan indikere at også Mark Taylor er i ferd med å innse at slaget er tapt.

Mens Donald Trump ser ut til å erkjenne at Joe Biden vil bli innsatt som USAs 46 president om en uke står flere av de profet-røster som hadde spådd Trump seier fast i troen. En rekke av de andre profetene, deriblant Pat Robertson og Shawn Boltz har allerede krøpet til korset og erkjent at de har fremsatt falske profetier i Herrens navn. Dermed er disse på basis av egen bekjennelse og anse som falske profeter med et budskap tilhørerne ikke må ta for god fisk. Disse andre profetene som fortsatt fastholder sine profetier vil i løpet av de neste 1-10 dager enten få bekreftelse eller avkreftelse på om de virkelig har fått budskap fra Herren. President elect Joe Biden er ennå ikke innsatt som president -og for himmelens Gud er alt mulig. Robin D Bullock som er en av de profetiske røstene som står på den såkalte “Elijah listen” forteller i sin siste tale at han “hørte et rop som gjallet over hele verden. Donald Trump har vunnet!” Videre sier Bullock om så “helvete fryser” vil han ikke gå bort fra hva Gud har fortalt ham. “Jeg hører hva Gud i himmelen sier, det ser ut som om alle forsøker å gå tilbake på sine profetier, men det nekter Robin D Bullock å gjøre. Sjekk ut hva “Elijha liste profeten” sier

7 tanker om “Robin D Bullock: “Hørte et rop over verden: Donald Trump vant”

 1. Hva om alle disse “profetene” i stedet er falske røster? Jeg skjønner ikke hvorfor det skal fokuseres SÅ mye på alle disse røstene, hvorfor ikke nå bare vente til 20. januar, så får man se… Hvis nå Trump ikke blir gjenvalgt i en ny periode 20. januar, hva da? Vil det komme beklagelser eller bare nye unnskyldninger/forklaringer fra disse røstene og de som forsvarer de…? For meg ser det ut som at Trump har blitt en Messias for mange, men Gud er og vil fortsatt være Gud om Biden blir president… Det tragiske er at mange kristne (i USA) som er nye på veien sannsynligvis vil få store problemer med troen når disse røstene slår feil.. Se til at dere ikke blir forført..??

 2. Søkelys: Du sier i en annen nylig artikkel: “Trump ble som kjent sviktet av Mike Pence som har for alltid har skrevet seg inn i historien som vårt årtusens Judas Iskariot eller Vidkun Quisling”. Hvilken sammenlikning du foretar her, den setningen burde slettes!

 3. Denne profeten har manns mot.
  Vi skjønner alle at demokratene er desperate for å skjule sin egen kriminalitet.
  Mike Pence er den største Judas vi har sett. Sammenligningen med Vidkun Quisling er relevant. Pence som er frimurer skal ha voldtatt smågutter gjennom flere år.
  Det har vært alment kjent en stund. I følge vitnesbyrd lagt ut skal Mike Pence ha voldtatt 186 barn
  https://www.youtube.com/watch?v=2NSfLnNq_s0&t=184s

  1
  7
  • Påstanden om at Pence skal ha voldtatt smågutter, er drøy. Over streken med god margin. At du legger ut en video av en tilfeldig mann som påstår at dette er sant som bevis, grenser til det ironiske. Jeg vil anbefale deg å be redaktøren slette innlegget ditt.

   2
   1
 4. Jeg vet ikke hva Gud har ment med Trump. Men det er ennå noen dager igjen. Kan det bli som i 1. Kongebok, 18 :39?

Det er stengt for kommentarer.