President Trump stilles for riksrett etter falsk flagg operasjon mot kongressbygningen

6 januar 2021 vil gå over i historien som den dagen da “the land of the free and home of the brave” avgikk med døden. 13 januar 2021 vil gå over i historien som dagen da amerikanerne kunne se hva slags råtne politkere, fra begge politske leire -som er en del av sumpen. Det sinnsyke hatet mot Trump som har preget demokratene etter at de tapte valget i 2016, har fått demokratene til å begå en rekke forbrytelser mot demokratiet, inklusiv å rigge valget, for så å slippe unna med det. Også flere republikanere stemte for å gå til riksrett mot Trump og viser på den måten at de forakter de nærmere 80 millioner amerikanere som stemte på Donald Trump.

Vår tids Judas Iskariot her i samtale med Joe Biden

Det republikanske partiet blir nå møtt med forakt av millioner av velgere som stemte på dem for siste gang ved høstens valg. En bølge av Trump velgere har alt omregistrert seg fra republikanere til uavhengige og et nytt politisk parti er i ferd med å vokse frem. For det republikanske partiet er dette dødsstøtet og de sitter nå tilbake som et handlingslammet mindretallsparti som aldri vil få flertall igjen verken i kongressen eller senatet. Flere kommentatorer sier nå at dette er politisk selvmord for republikanerne som nå har vist sitt sanne ansikt overfor det amerikanske folk. Amerikanske velgere vil aldri komme til å glemme at “Judas” Mike Pence forrådte dem, og at republikanerne ikke unnet dem mer enn 600 dollar i krisehjelp under Corona-krisen. President Trump selv tok til orde for at amerikanerne skulle få 2000 dollar hver i krisehjelp, men republikanerne inngikk i forkant av statskuppet et forlik med demokratene som innebærer at amerikanere bare får 600 dollar i krisehjelp.

Facebook Comments

2 tanker om “President Trump stilles for riksrett etter falsk flagg operasjon mot kongressbygningen

  1. Kjell Andersen er i krig med Gud og alle kristne da hans innlegg er med hensikt og viten parodier på kristendom.
    Man må være like dum som ei kråke hvis man ikke forstår at Søkelys er en kristendom parodi og at Kjell Andersen ler seg ihjel av folk som ikke har forstått det.
    Selv Jehovas Vitner har forstått at Søkelys er en parodi webside.

    2
    2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *