Hatet mot Donald Trump er styrt av djevelen

Er hatet mot President Trump styrt av Djevelen? Ja det er det! Alt hat er styrt av Djevelen unntatt hatet mot synden den er av Gud! Men hvorfor hater de Presidenten? Det første jeg merket meg var hatet fra sosialistene da Trump vant valget i 2016. Dette hatet grunnet seg i havesyke. Frelseren ber oss om å ta oss i vare for all havesyke. Det neste jeg merket meg var da President Trump flyttet USAs ambassade til Jerusalem, da kokte raseriet og hatet ganske over, ja, endatil blant de som kaller seg kristne og følger djevelen i hatet! Nå stod tredje verdenskrig for døren og verdens undergang 2 milliarder muslimer ville komme til å angripe Israel og USA. Ikke noe av dette skjedde, det eneste som skjedde var at Israel fikk inngå fredsavtaler med flere muslimske land ved President Trumps hjelp,” skriver Trygve Einar Gjerde

“Men djevelen liker ikke fred! Da President Trump så motarbeide abortloven i USA og ville ha slutt på myrderiet, Bibelen kaller jo abort for drap! «De endog drepte fosteret i mors liv!» 2 Kon. 8, 12; 15, 16; Es. 13, 18 – 19; Hos. 14, 1; Amos 1, 13.
Beskyldningene mot Presidenten gikk nå over alle støvleskaft: Han var gal, han hadde lav IQ og de presset ham til test, og testen slo deres dårskap til jorden. Ikke noen av de ondsinnede og hatefulle anklager slo til. Hva er så forskjellen mellom President Trump, deg og meg? Vi er alle skapt i Guds billede og ved syndefallet tapte vi dette. Vi er altså alle under syndens og dødens lov, vi har alle syndet og fattes Guds ære, ingen forskjell! Det eneste som kan redde oss alle er en sann omvendelse og bot der vi får troen født inn i hjertet ved Den Hellige Ånd.
Jeg hørte et program i radioen på P2 i går fredags morgen. Der var USAs President tema og en professor sammenlignet Presidenten med Mao og Hitler. Programlederen likte dette for han gjorde ingen innsigelser. President Trump elsker jødene og flyttet USA sin ambassade til Jerusalem. Hitler drepte 6 000 000 jøder! Men professoren mente de var like i ondskap! Ja, en må være professor for å fremsette slike uhyrlige påstander. Mao henrettet sine egne ved nakkeskudd i hundretusenvis! President Trump elsker sitt folk og land. Men i følge denne professor så var de samme ulla, «det var bare så sørgelig», sa han, «at de ikke hadde disse sosiale medier på Hitler og Mao sin tid slik at alle kunne se likheten!»

Vebjørn Selbekk stemplet konservative kristne som idioter og mindreverdige

Redaktør Vebjørn Selbekk i avisen Dagen ut mot evangeliske kristne

En annen som var med i programmet, og var redaktør for en kristen dagsavis, stemplet alle konservative kristne for idioter og mindreverdige siden de holdt med President Trump. Denne redaktør sa ingen ting om at han selv trykket opp karikaturtegninger av en muslim som hadde lagt nær 1400 år i sin grav. Jesus sier: la de døde begrave sine døde, – la de ligge i fred betyr det! Men her tente redaktøren i sin uforstand et raseri som nok drepte mange kristne i mange land. Jeg synes redaktøren burde feie for egen dør og det bør vi alle gjøre! -skriver Trygve Einar Gjerde i et innlegg.

Facebook Comments

12 tanker om “Hatet mot Donald Trump er styrt av djevelen

 1. Hatet mot Trump og Gud kommer best til uttrykk gjennom denne bloggen der Kjell Andersen svinger pennen mot disse og latterliggjør alle kristne.

  At denne bloggen er en kristen-parodi er det kun idioter med pleie behov som ikke har forstått.

 2. Hannah, jeg tror du ikke henger med i svingene her? 😅 Kjell har vendt seg bort fra Kristus. De siste par månedene har han vært medlem av maga-cult, og forgudet dets leder.
  Det er et sørgelig faktum at Kjell har løyet minst hundre ganger siden valgdagen, han har gjengitt løgner og skrevet de mest grusomme ting, som at Mike Pence har misbrukt 12-13 år gamle gutter😢

  Det er trist å se en blogg som før var kristent, bli forvandlet til et populistisk og ondsinnet rottereir.

  • Så var Jesabel her igjen. Det finnes kanskje håp for deg Bernt.
   Enkelte mener at det ikke gjør det. Når et mennesker har stått i tjeneste for løgnens far svært lenge, blir gjerne det menneske forherdet for omvendelsens budskap.
   Det er det som er synd mot Den Hellige Ånd. Forherdelsen så du ikke klarer å ta i mot omvendelse til frelse og syndenes forlatelse.
   Dersom du ennå er i stand til det bør du gråtende søke utfrielse og hjelp. Kanskje Herren ser i nåde til deg.
   Ikke forherde ditt hjerte ennå mer enn du har gjort.
   Husk at nådetiden kan være kortere enn livstiden du har.

   Jeg vet om mange som går rundt som levende døde. De fikk tilbudet om omvendelse, men forherdet seg og fortsatte i hardhet, løgn og synd. Og nå, på sine gamle dager klarer de ikke engang å formulere en bønn til Gud, fordi de har syndet mot Den Hellige Ånd.
   Bernt har tøyd strikken langt, og en dag vil den briste.
   Kanskje du er blitt en slik levende død allerede?
   I så fall er alt håp om frelse ute.
   Jeg husker noe gamle Emanuel Minos sa om en slik;: Det var en mann som ofte var på møtene og som spottet, hånet og gjorde narr av alt som ble forkynt. Slik drev mannen på i mange år.
   Så med ett ble mannen rammet av demens i forholdsvis ung alder.
   Hans pårørende inviterte flere predikanter og eldstebrøde til å komme å be for ham. Men den eneste respons han gav var banning, sverging og spott. Han levde flere år etter dette og jo mer dement han ble, desto mer bannet, spottet og sverget ham.

   Nå er mannen i fortapelse. Nådetiden var over 10 år før hans levetid var over. Ta deg i vare for å fortsette å håne og spotte Guds folk.
   Du vet aldri om du får en lignende skjebne. La deg advare Bernt

   2
   1
  • Virker som om du har vendt deg bort fra absolutt alt som er sant, godt og rettferdig. Demonene må ha fritt spillerom i deg.
   Jeg har ikke vondt av slike sjeler som Bernt.
   Han er forherdet, formørket i sitt sinns tomhet og gitt seg hen til han som leder folk i fortapelse.
   Bernts hat mot kristne er urovekkende.
   Vi vet at satan alltid reiser opp en motstander og anklager mot kristne, noe Bernt er et eksempel på.
   Bernt er blitt irettesatt så mange ganger at vi som kristne må ta Jesu ord om å ikke kaste perler for svin alvorlig.
   Når folk motstår og motarbeider evangeliet skal vi riste støvet av våre føtter og overlate vedkommende til satan.
   Dette er mitt siste svar til Bernt. Som kristen tar jeg hele Guds ord på alvor og overlater deg herved til Satan.
   1.Kor 5,5

 3. Trump er defintivt vår tids viktigste disippel av satan. Og vår tids største RINO, BY FAR.
  Nå har han bare skammen tilbake.
  Ifm riksrettsaken, kreves det kun alminnelig flertall for å ta fra ham muligheten for å inneha verv i fremtiden
  Nå er det konkurs, riksrett, straffesaker, sivile saker. Et liv i fattigdom og skam, sannsynligvis i fengsel.
  Som han har sådd, vil han høste🙏

  4
  10
  • Trump kan være stolt 🙂
   Det kommer til å gå bra med Trump.
   Deg også Birger N håper jeg.

  • Når vi ser det psykotiske hatet mot Trump skjønner vi at det er sterke åndsmakter ute å går.
   Vi ser det her og vi ser det massemedia.
   Selv ikke Saddam Hussein og Osama Bin Laden er blitt like mye hatet av bermen som det Trump gjør nå.
   Det forteller sitt. Det er et ufattelig psykelig hat fra mennesker som tydeligvis vandrer rundt i det dypeste åndelige mørke.
   Det er irrasjonelt, ufornuftig, dyrisk og er helt klart et resultat av Jesabel ånden. Denne ånden vil bli mer og mer rasende og det merkes. Straks noen holder frem det bibelske budskapet og viser til hva Trump faktisk har utrettet, fråder de mennesker som er under Jesabels kontroll av raseri.
   Vi skjønner at dette er åndelig og ikke naturlig -og årsaken er helt tydelig. Trump blir brukt av Herren til å legge ting til rette for de siste tiders endelige kamp -og dette vet Jesabel og raser.
   Vi må legge merke til hvem som blir forfulgt, hånet og spottet og trakassert. Jesus ble det, Paulus ble det, Peter ble det, den tidlige kirke ble forfulgt og omtalt både som det ene og andre av ugudelige men også av religiøse. De samme religiøse ånder den hellige martyren Polycarp måtte motstå er vel så aktive i våre dager.
   Den gamle hellige ble vannæret og spottet og lokket av fienden, men motsto og ble kronet med å bli ofret på ilden for Jesu navns skyld.
   Vi lever nå i tider hvor kristne blir forfulgt -og det som i dag er hån og spott, vil fort kunne bli spytt, slag og vold.
   Men frykt ikke. Om et menneske må gå i døden for Jesus er det ikke annet enn en seierskrone.

 4. Det er ikke noe rart i at Smyrna bloggen ligger nede. Nå er Søkelys og Kjell Andersen den største parodien på kristne i Norge. Jeg er sikker på at Kjell Andersen og andre ateister fryder seg over at det er noen som tror at Søkelys er et kristent nettsted. Men som man ser skriver Kjell Andersen med overlegg så sinnssykt nå at han i sin ateistiske glød bare vil gjøre narr av kristne.

  5
  10
  • Håper kommentaren ovenfor fra “en som vet” preller av deg, Kjell. Det han sier til deg kunne han sagt til meg. Jeg kjenner virkelig ingen mennesker jeg vet ville prioritert å bruke tid på et nettsted man ikke liker, og fylle seg med hat. Hat tar livet av en. Hvis han selv mener han lever fortsatt, så kan jeg bare si at det er ikke mye til liv. Når han omgås kristne familiemedlemmer og andre kristne er han uten unntak sur og hever seg over dem. Ikke alltid så koselig å ha i hus…

   Et par kristne sa noe galt til ham en gang og han bruker resten av livet på å fore hatet. Det gjør man syk til slutt, og noe inni ham vet at han er i ferd med å bli det. Det er intet liv. Jesus sier Kom til meg du som strever og har tungt å bære for jeg vil gi deg hvile. Og at HAN er Livet. Og veien og sannheten.

   Han hater nok Kjell og andre kristne, pastorer, kristne artister og kanskje Trump også.

   Angående Trumphatet; de føler seg krenket, men Trump er bare et ekko fra fortiden, om noe i sitt eget liv. De reagerer med fornærmelse på Trump pga dette. Det er i virkeligheten ikke Trump, men dem selv. Dette kan man legge av seg ved Jesu’ kors og bli fri. Gud skal dømme, ikke vi. Gud vet alt om Trump og alt om oss.

   Og de føler det aldri verre enn når Trump prater om Gud og Jesus. Det trigger noe. Selvfølgelig. De hater Gud. Og hater da Trump enda mer når han snakker om det. Eller sitt abortsyn f.eks.

  • Hatet og spottet mot kristne kommer nok ikke overraskende på noen. Djevelens barn vil alltid skrike ut og spotte.
   Dette er noe Jesu folk har vært vant med helt tilbake til aposteldagene.
   Enhver som i motsenting til “En som vet sannheten” har lest litt i Guds ord vet at spottere vil komme. Selv Paulus opplevde dette da han skrev: “For mig tykkes at Gud har vist oss apostler frem som de ringeste, som dødsdømte; for et skuespill er vi blitt for verden, både for engler og for mennesker. Vi er dårer for Kristi skyld, men I er kloke i Kristus; vi er skrøpelige, men I er sterke; I er hedret, men vi er æreløse. Like til denne stund er vi både hungrige og tørste og nakne og mishandlet og hjemløse og mødige, idet vi arbeider med våre egne hender; vi blir utskjelt – og vi velsigner; vi blir forfulgt – og vi tåler det; Vi blir spottet – og vi formaner; vi er blitt som utskudd i verden, en vemmelse for alle, inntil nu. Jeg skriver ikke dette for å vanære eder, men for å påminne eder som mine elskede barn. 1 Kor 4,9-14
   Dette er noe enhver bibelsk kristen vet.
   Et Guds barn lar ikke kritikk fra djevelens folk eller fra religiøse åndsmakter gå inn på seg.
   Et Guds barn fryder seg når verden, de ugudelige og de mennesker styrt av religiøse åndsmakter spotter.

   Denne tider har vist hva som bor i mennesket. Vi ser mer og mer at de som er av djevelen avslører seg selv. Kristne, frykt ikke! La de ugudelige spotte og håne. For oss er det et varsel om at frelsen er rykket nærmere, men for mørkets barn er det et varsel om den undergang de går i møte,

 5. Vebjørn Selbekk er rammet av TDS. Han har tatt løgnen og hatets side. Det er en skam at han bruker sin stilling i avisen dagen til å promotere sitt hat mot Trump. Han bruker avisen for sin egen vendetta mot Trump og de som støtter ham, spesielt de kristne. Selbekk er den type liberale såkalte kristne som kommer til å stå lang fremme i køen når de skal ta dyrets merke.

  7
  6

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *