Tysk minister advarer om den verste matmangelen siden andre verdenskrig

Superglobalisten Svenja Schulze her avbildet med agenda2030 pins. Foto: BAX

Verden vil måtte tåle den største akutte matkrise på grunn av at matprisene flyr til himmels, sier Svenja Schulze som er tysk økonomi og utviklingsminister i et intervju med Bild nyhetsmagasin. Den tyske ministeren advarer om en gryende hungerskrise vi ikke har sett siden den andre verdenskrig. Hovedårsaken til denne krisen er dels Covid-19 pandemien og den pågående krigen i Ukraina. Det ministeren ikke forteller er at det primært er de vestlige sanksjonene mot Russland som er årsak til den stadig mer truende krisen.

Fremtredende representanter for de tyske myndighetene har flere ganger advart om at verden står foran en global matkrise. Den tyske innenriksministeren oppfordret i forrige uke tyskere til å sørge for å ha mat, drikke og nødvendige dagligvarer liggende hjemme for ti dager. Noen dager senere fulgte den tyske kansleren Olaf Scholz opp med å oppfordre folk til å ha stearinlys liggende hjemme dersom det skulle bli strømbrudd. Oppfordringen om å preppe blir nå gjentatt av Svenja Schulze som mener at situasjonen er høyst dramatisk og viste till at FNs matvareprogram sier at mer enn 300 millioner mennesker allerede lider på grunn av akutt hunger og mangel. Prisene på mat har økt med rundt 33 prosent til rekordhøye nivåer, advarte Schulze som la til det bitre budskapet at vi står foran den verste hungersnød siden andre verdenskrig og at vi vil se at millioner dør.

Skylder på Russland

USAs Joe Biden har sammen med EU innført sanksjoner mot Russland som en reaksjon på krigen. Disse sanksjonene vil bite oss i halen og føre til hungersnød for millioner

I sin prognose 6 mai sier FNs matvareprogram at 44 millioner mennesker nå vandrer mot en sultkatastrofe fordi ukrainsk korn ikke blir levert og de ber om at portene til Svartehavet som er stengt av tyrkiske myndigheter blir åpnet. Den tyske ministeren var raskt til å skylde på Russland og Putin ved å anklage Putin for føre krig gjennom å skape hunger og matmangel. Hun hevdet videre at Russland har stjålet korn fra Ukraina og at Putin kun tilbyr landbruksprodukter til land som er pro-russiske. Russland selv avviser disse påstandene og viser til at det er Joe Biden og EUs sanksjonsregimer som er årsaken til at russiske landbruksprodukter ikke tilflyter markedet som tidligere. Sanksjonene gjør at de vestlige land ikke vil handle med Russland og at dette er årsaken til at det er omfattende forsyningsproblemer på matvarer. En annen årsak er Covid-19 lockdowns, flom, tørke, frost og sabotasje mot sentrale ledd i forsyningslinjene.

Global hungersnød er profetert

Den katolske søster Elena Aiello skal ha profetert at Russland vil gå mot Europa og følgende vil bli hungersnød, pest og død som et ledd i renselsen av verden. Hennes budskap ser ut til å stemme med det Gud skal ha fortalt forskjellige kristne i syner, drømmer og profetiske ord. Den katolske presten Fr. Mark Goring er i likhet med mange andre troende opptatt av hva som skjer i disse siste tider.

 

 

4 tanker om “Tysk minister advarer om den verste matmangelen siden andre verdenskrig

 1. Norge har en selvforsyningsgrad på kun 34 %. Sørlige deler av Norge er rammet av tørke. Vi har kornbønder på Østlandet og i Trøndelag. Med den tørken som nå rammer Østlandet : Kan dette føre til avlingssvikt både når det gjelder korn og grønnsaker – herunder poteter – om det ikke kommer mye nedbør snarest. Oslo med 700.000 innbyggere har kommet med oppmoding om å spare vann – også grunnvannet er tørket inn.
  Vi som leser i Bibelen vet at den Allmektige tidligere har benyttet seg av tørke grunnet synder og avgudsdyrkelse. Kan hende er synde-begeret full når det gjelder Norge.
  Tenk om Oslo går tom for vann. Allerede nå får de tilført vann fra nabo-kommunene. Da blir det vanskelig å bo der – tenk på vannklosett uten vann. Hvor skal 700.000 gjøre sitt avtrede ?
  Ja , tørke kan føre til hungersnød – nett det Yeshua nevnte om de siste dager.

  • Ture.
   Det er som om Herren holder tilbake regnet.
   Jeg tenker stadig på ordene fra profeten Hoseas til Juda når de sviktet Herren:
   Hos 4,1-3 Hør Herrens ord, I Israels barn! For Herren har sak med dem som bor i landet, fordi det ingen sannhet og ingen kjærlighet og ingen gudskunnskap finnes i landet. 2 De sverger og lyver, myrder og stjeler og driver hor. De farer frem med vold, og mord følger på mord. 3 Derfor skal landet visne, og alt det som bor der, skal vansmekte, både markens dyr og himmelens fugler, endog havets fisker skal utryddes.
   Vi ser nå hvordan inflasjonen begynner å ta bort vår kjøpekraft.
   Så på nyhetene at landets frittstående bakere sliter med høye strømregninger, høye innkjøpspriser på råvarer -og vi har fått en regjering som blåser i folk flest.
   Staten tar inn enorme summer på avgifter på strøm og olje/gass -som de svir av på våpen til Ukraina -mens våre egne produsenter av nødvendige varer sliter.
   Jeg tror at Støre/Vedum er gitt oss til dom..
   Nasjonen burde i stedet for å feire 17 mai med fest, morro og drikk, vende seg med tårer til Gud og søke Hans åsyn.
   Men, de ville ikke…

   4
   1
  • Jeg går tilbake noen år : Da var Jonas Støre utenriksminister og Raymond Johansen hans statssekretær. Da sendte Støre herr Johansen ned til Midtøsten og inn i Gaza med 60 millioner kroner som ekstra gave til Hamas – Israels fiender.
   I dag er Støre statsminister og Johansen byrådsleder i Oslo. Den Allmektige glemmer ikke !

 2. Matmangel og hungersnød er planlagt av globalistene. Pandemien og krigen er iscenesatt for at verden skal komme inn i økonomisk og menneskelig katastrofe. Putin er med på komplottet. Ukraina blir ofret, så det landet er fortapt. Men globalistene ønsker å utvide krigen slik at flere blir rammet og katastrofen blir større. Alt dette berede grunnen for en ny verdensorden som skal stige opp av ruinene.
  Norge går i spissen for å utarme folket. Erna Solberg sørget for å gjøre strømmen dyr med vilje. Det var nøye planlagt. Middelklassen skal gjøres fattig.

Det er stengt for kommentarer.