Malvind Børresen rammet av hjerneslag -på bedringens vei -forbønn

Vi ber om styrke og full legedom for Malvind Børresen. (Foto fra Facebook)

Jeg har ikke postet noe på en stund. Jeg fikk et nytt hjerneslag natt til mandag 2. mai. Jeg var på jobb, nattevakt, alene og klarte ikke reise meg opp på morgenen, hadde ikke følelse i venstre arm og bein, men fikk ringt etter hjelp og ble tatt ut på båre og kjørt til Kirkenes sykehus i ambulanse ca kl 0600. På sykehuset pratet jeg utydelig og var delvis lam i venstre side, og måtte ligge i en seng. Takket være utrolig god hjelp fra fantastisk sykehuspersonalet har jeg kommet meg veldig denne uka, prater tydelig og kan både stå oppreist og gå uten hjelp nå. I morgen har jeg vært her en uke og jeg håper å kunne reise hjem senere den kommende uka. Jeg kommer til å oppdatere mer når jeg blir utskrevet. Ha det fint, velsignet og godt alle sammen!

Gleden i Herren er vår styrke! 🙂 skriver Børresen i avslutningen av sin hilsen lagt ut på Facebook. Vi slutter oss til skaren av de mange som følger Malvind på Facebook og ønsker ham god bedring i Herren Jesu Kristi navn.

Én tanke om “Malvind Børresen rammet av hjerneslag -på bedringens vei -forbønn

Det er stengt for kommentarer.