Pastor skutt og drept og kirke brent ned i Fransk Guyana etter et møte med en evangelisk delegasjon

En pastor for en evangelisk kirke i Fransk Guyana ble skutt og drept og hans kirke brent ned den samme dagen han hadde hatt et møte med en delegasjon evangeliske kristne fra Frankrike som var kommet for å diskutere innføringen av en lov om separatisme. Den drepte pastoren er identifisert som pastor A. Kalloe ved Gado Lobi church i byen Saint-Laurent du Maroni. Pastoren og kirken var medlemmer av den Guyanske grenen av  National Council of Evangelicals in France, opplyser  Evangelical Focus Europe. Kirken ble også satt i brann og ødelagt noen timer etter at skytingen fant sted tirsdag. Det er mistanke om at muslimske separatister kan ha stått bak drapet på pastoren og brannstiftingen av kirken.

Stadig flere kristne slaktes av muslimer i Nigeria.

Minst sju andre personer, inkludert pastorens to sønner, ble skadd i skytingen og to andre er blitt sendt til sykehus i kritisk tilstand, melder Christian Post. Clément Diedrichs, i den evangeliske alliansen sa at når han kom til åstedet for ugjerningen kom det ennå røyk fra ruinene av kirken. “Jeg har aldri sett en kirke så ødelagt av brann, den er fullstendig pulversiert, og han la til at pastoren for menigheten var veldig involvert i menigheten og lokalsamfunnet. “Våre bønner og oppriktige kondolanser til familien og hans kjære og våre brødre i Kristus,” skrev National Council of Evangelicals in France på sin Facebookside. Nyheten om drapet på den 44 år gamle pastoren i Fransk Guyana kommer samtidig som det blir meldt av muslimske fulani militante har drept 8 kristne i det nordlige Nigeria. I følge International Christian Concern (ICC) har de muslimske angrep mot kristne i Nigeria blitt trappet kraftig opp i den senere tid. Under den seneste nedslaktningen av kristne i Chinke samfunnet i Kwall District ropte angriperne “Allahu Akbar” (Allah er større) når de rettet sine AK47 rifler mot de troende og trakk av. “Allahu Akbar” er det samme Jihad-ropet vi hører i skandinaviske byer når muslimene raser over at vår frihet til å brenne koranen eller avsløre hva koranen sier. Det ble også meldt at muslimene skal ha drept minst åtte mennesker fra det kristne samfunnet i Chibok County, Borno state, melder Christian News Network. Mens verden er taus pågår det noe som snart må defineres som et muslimsk folkemord på kristne i det nordlige Nigeria. Jevnlig kommer det meldinger om masseslakt av kristne utført av muslimske menn som roper “Allahu Akbar”.

 

“All our prayers and fraternal condolences to the family and loved ones of this brother in Christ,” the CNEF wrote on Facebook.

 

Én tanke om “Pastor skutt og drept og kirke brent ned i Fransk Guyana etter et møte med en evangelisk delegasjon

 1. Han stod på for Jesus… Nå har han sett Hans ansikt.

  Jeg må også stå på mer… Dette er en påminnelse for meg. Tenker på familien og de andre rundt ham. Håper det vil gå bra med sønnene og de andre som ble skadet.
  Du følger med Kjell, og har virkelig et hjerte for disse…

  Et voldsomt hat fra muslimene…de klikker fullstendig. Men det er ikke rart. Vi kjenner til religionen… volden, kvinnesynet…Muhammed og Aisha på 6 som han voldtok i årevis. Dette er ingen fredens religion nei.
  Nå skriver jeg sikkert provoserende hvis noen muslimer leser, (får så være, sant ER sant) men har vært sammen med muslimer som «faster», og dette er INGEN faste🙈 Etter solnedgang var det fullt kjør med fråtsing. Ta med søpla deres neste gang.

  Men tenk! Noen muslimer har blitt frelst i Norge. Måtte flere møte Jesus.

Det er stengt for kommentarer.