Twitter sensurerer president Trump for fjerde gang -Trump krever omtelling i Wisconsin

Twitter har satt i gang en omfattende aksjon i samarbeid med demokratene og kinesiske myndigheter for å begrense president Trumps ytringsfrihet. I en melding som er merket og dermed forsøkt skjult av Big Tech giganten skriver Trump at “De (demokratene og den dype stat) jobber hardt for å produsere 500 000 stemmeseddeler for å sørge for at Trumps  forsprang i Pennsylvania blir borte -så rask som mulig. På samme måte er det med Michigan og de andre delstatene.. Demokratene er i følge mange Trump velgere i gang med det største valgjukset i historien

Et valgjuks som ble varslet av Joe Biden i en kalkulert forsnakkelse. President Trumps advokater jobber nå hardt for å sørge for at alle sider med telleprosessen og eventuelle falske stemmesedler kommer frem. Dette dramaet er ikke over før saken har vært prøvd i høyesterett. Valgjukset eller stemmejukset ble jo varslet av Joe Biden på forhånd.

På sosiale medier og i kommentarfelt raser nå Trump velgere mot det åpenbare forsøket på valgjuks og kravet er full åpenhet og dobbeltsjekking hvor nøytrale observatører kan kontrollere stemmesedler for å se om de er reelle.