Stiller spørsmål om omfattende valgfusk i Wisconsin -96 prosent av post-stemmer gikk til Biden og mange syntes det er unaturlig merkelig

Stadig flere røster stiller nå spørsmål med den nattlige tellingen av post-sendte stemmesedler og flere stiller nå spørsmål med om vi har vitne til en massiv manipulasjon av velgere. Rundt 96 prosent av mer enn 148 000 tilsendte post-stemmer skal ha gitt stemme til Joe Biden. Stadig flere på høyresiden stiller nå spørsmål ved manglende åpenhet om dumpen av Biden stemmer og tellingen som fant sted midt på natten. “Rett foran våre øyne er demokratene og den dype stat i ferd med å stjele valget,” sier Steve Bannon. Samtidig meldes det om at det nå tas juridiske skritt for stanse tellingen av stemmer i Pennsylvania, på grunn av mistanke om omfattende manipulasjon med stemmer.

Samtidig som dette skjer forsøker sosiale medier som Twitter og Facebook og undertrykke alle røster som stiller spørsmål med det som kan vise seg å være et historisk valgjuks i Amerika. Selv USAs president blir nå sensurert av Twitter i det som fortoner seg som en gigantisk og koordinert fellesaksjon mellom mektige politiske krefter og media. Bare i løpet av de siste timer har Twitter sensurert eller merket presidentens poster på Twitter tre ganger.

 

Følg Steve Bannons “War Room”

 

6 tanker om “Stiller spørsmål om omfattende valgfusk i Wisconsin -96 prosent av post-stemmer gikk til Biden og mange syntes det er unaturlig merkelig

 1. What the f…?! Klarer ikke Guds erkeengel å stoppe demokratiske juksemakere?! Hvordan kan Elihu tillate dette? Og Trump som er Jesu halvbror på jord og alt? Er Satan sterkere enn Jahve blant Guds utvalgte folk i Guds utvalgte superstat?!

  Nei, nå står ikke verden til påske… Nettopp! Opprykkelsens tid er kommen! På tide å ta på rent undertøy, slette kompromitterende nettsøk på PC-en, og forberede seg på gratis himmelferd.

  Jesus Christ, here I cooooome!

  ?

  2
  2
 2. Har du en kilde til infoen om de 96.000 stemmene?
  Og hva er rart med at de teller stemmer om natten. Selvsagt gjør de det, for å få et resultat så raskt som mulig?

  1
  1
  • 96 prosent av 148 000 in absence stemmer gikk til Biden.
   Se videoen og det er nå krevd omtelling i Wisconsin.
   I tillegg jobber advokater hektisk med å få åpenhet om de andre vippestatene.

   3
   1
 3. Der vår Breivik feilet, har altså Trump vunnet.
  Nå blir det slutt på demokrati og kultur marxisme i USA og da er jeg enig med breivik tilhengeren Søkelys om at også Breivik må slippes ut og bli regent i Norge.

  Trump og Breivik er en og samme sak, som Søkelys helt riktig har skrevet i de siste årene. Knus demokratiet og innfør gudsriket nå !

  4
  5

Det er stengt for kommentarer.