Dr Steve Turley: Demokratene prøver å stjele valget -men de vil feile

Vi møter nå den største konstitusjonelle krise noensinne. Demokratene forsøker nå å stjele valgseieren fra Trump -men det vil feile. Dette sier Dr Steve Turley i sin siste video. Stadig flere stiller nå spørsmål ved hva som har skjedd i flere av vippestatene og i følge Dr Turley -er det i realiteten et kupp som pågår. Etter å ha sett null engasjement for Biden og et massivt folkelig engasjement for Trump -er svært mange velgere i ferd med å forstå hva som har skjedd. Folk er rasende etter hvert som det blir klart at det finnes gode grunner til å stille spørsmål ved prosessen

Stadig flere reagerer nå på det mange hevder er et bevist forsøk på å å stjele valget ved hjelp av juks og manipulering. Også Dr Turley er blant dem som nå roper alarm.

Facebook Comments

8 tanker om “Dr Steve Turley: Demokratene prøver å stjele valget -men de vil feile

 1. Ingen tvil om at søkelys favoriserer trump
  Søkelys skriver fordelaktig og trump og nedsettende om biden,
  Det er ikke vanskelig å gjennomskue søkelys sitt alter ego

  1
  2
  • Og hva så? Søkelys er et forsvinnende lite forum i det store og hele. Bare ETT lite forum. Det virker for meg som om hele resten av verden favoriserer Biden og skriver fordelaktig om Biden, og skriver nedlatende og stygt om Trump. MÅ Søkelys følge Mainstreem media?

  • Det er litt skummelt med smarte svindlere og løgnere. Men, Trump og Rudy er stein stokk dumme? Rudy er nå på vei til Philly for å stanse “jukset”, altså opptellingen av forhåndstemmer?

  • Vel, de mistenker at noen av stemmene er falske.
   Produsert av demokratene..
   Dette vil nok bli et juridisk slag.
   Jeg håper og har håpt at Trump skulle vinne.
   Tiden vil vise hvorvidt det jeg håpet blir gjort til skamme.

   4
   1
 2. Herrens utsendte erkeengel vil knuse demokratene! Det har Søkelys profetert! Dette er vår tids Valdres-profeti! Måtte demokrater og satanister brenne i helvete til evig tid! Ære være Gud i det Høyeste!

  Donald Trump er USAs Jan Kåre Christensen! «Den største konstitusjonelle krise noensinne»! «Den største rettsskandale i historien»! «Verste kristendomsforfølgelse siden Guds menneskeofring og omsorgssvikt»!

  • Søkelys har ikke profetert noe som helst om hvem som skal vinne valget. Å hevde det er usant.
   Søkelys har gjengitt og omtalt hva ulike profetrøster har sagt eller profetert om valget. Du skjønner forskjellen på å fremsette en profeti eller å rapportere om noen som har fremsatt en profeti?
   Søkelys rapporterer tidvis hva Jan Hanvold skriver, det betyr ikke at Hanvolds ord er mine ord.
   Jeg håper du ser forskjellen?
   Søkelys har håpt at Trump vinner valget, men det er jo noe helt annet enn å profetere at det skal skje.
   Ellers er resten av det du skriver useriøst vas.

   10
  • Nei du. Måtte de IKKE brenne i helvete til evig tid. Måtte de komme til tro på den levende og oppstandne Frelser og Herre, Jesus Kristus, Guds enbårne Sønn. Og gi seg over i Hans favn og blitt berget for tid og evighet i de evige boliger hos Herren.
   Den som ønsker andres undergang, er selv dømt til undergang.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *