Mark Taylor som profeterte to valgseire til president Trump ber Twitterfølgere dempe angsten og stole på Herren

Pensjonert brannmann og profet, Mark Taylor tyr til Twitter for å trøste usikre troende under den pågående valgthrilleren i USA

Usikkerheten omkring valgresultatet i USA har fått mange troende til å kjenne på angst og usikkerhet etter at valgresultatet tilsynelatende ikke har gått Trumps vei. En rekke kristne profetrøster hadde profetert et valgskred for Donald Trump, som ikke har materialisert seg, da resultatet er svært jevnt og ennå uavklart. En som har profetert at Donald Trump ville vinne presidentvalget to ganger, er den tidligere brannmannen og profetrøsten Mark Taylor. Taylor som profeterte riktig om 2016 er blant dem som har blitt bannlyst fra YouTube i forbindelse med “the purge” som har rammet mange profilerte røster på den sosiale plattformen.

Det uavklarte valgresultatet, påstander om valgjuks og muligheten for at Jesabel gjør sitt comeback er også noe kristne amerikanere har fått med seg. Som kjent er det flere som stiller spørsmål med hvorvidt demokratene gjennom omfattende valgjuks er i ferd med å stjele valgseieren fra Trump -og mange føler seg nok relativt usikre i forhold til profetordene fra både Kim Clement og Mark Taylor som begge har profetert at Trump ville få to perioder som president. Selv om Mark Taylor er bannlyst fra YouTube er han fremdeles aktiv på Twitter og har mer enn 193 000 følgere. Etter at valgresultatet i hvert fall pr nå ikke syntes å oppfylle Mark Taylor`s profetiske ord om Donald Trump, er det naturligvis enkelte som føler på vanskelige tanker, tvil og usikkerhet. For å trøste disse dagen derpå la Taylor i dag ut disse trøstefulle ord til følgere: “Det er mye frykt akkurat nå fra folk. Trekk inn pusten, rist det av deg og vit at Gud har kontroll og gå fremad i tro. Dette er langt fra over og vi vet hvordan det vil ende, Gud vinner. Vi kjenner ikke hvert eneste steg i prosessen men vi vet utfallet. Ta på deg rustningen og forbli i kampen.” skriver Taylor for få timer siden. Hans tweet er blitt delt nesten 6000 ganger og profetrøsten har fått mer enn 17 000 likes. Flere har respondert på Taylors Tweet med å uttrykke bekymring, enkelte er deprimerte mens andre holder fast på at profetordet vil bli oppfylt. Andre igjen er mer skeptiske og Twiitterbruker Lionel Mchargue skriver dette: “Gods not in charge, America told god to go away when it kicked him out of our schools, court houses and closed churches and stopped people from going to church but was ok to go to liquor stores or killed the unborn. I’ll know for sure when I see who takes the oath for presidency.”

Mark Taylor profetien