TV Visjon Norge grunder Hanvold frustreres over Ulf Ekmans konvertering til katolisismen

Jan Hanvold mener Livets Ord er i ferd med å bli forført

Dagens nyhet om at Livets Ord grunder Ulf Ekman og hans kone nå forlater hanevoldLivets Ord for å bli opptatt som medlemmer i den katolske kirke har fått TV visjon Norge grunder Jan Hanvold til å tenne på alle plugger. I en kommentar på avisen Dagens artikkel om saken går Jan Hanvold ut og omtaler den katolske kirke som “skjøge-kirken” som er omtalt i Åpenbaringsboken. Om Ekmans konvertering skriver Hanvold følgende: “Dette er en hån imot protestantismen og alle de som har blitt slaktet på det katolske alter. Og det er et annet evangelium” skriver Hanvold i sin kommentar.

ekman-ulfUlf og Birgitta Ekmans konvertering til den katolske kirke har skapt et uventet jordskjelv i TV Visjon Norges lokaler i Drammen. I november i fjor “profeterte” Jan Hanvold i avisen Dagen at om ti år ville Livets Ord være en katolsk organisasjon: Han brukte da ordene: “Dette er jo bare å forvente da en lefler med vranglære og et annet evangelium. Med denne utviklingen vil nok Livets Ord være en katolsk organisasjon om 10 år. Ulf Ekman drar jo hele tiden med pastorer til Roma. Paulus advarer imot de som forkynner et annet evangelium i Galaterne,” sa Jan Hanvold da, og her er hva Jan Hanvold skriver i dag; “Ja da tok det ikke 10 år før Livets Ord og Ulf Ekman konverterte til den katolske kirke. Som jeg profeterte i Dagen i november. Det tok 4 måneder, for Ulf å komme ut av skapet. At Livets Ord følger etter er bare et tidsspørsmål.

Jan Hanvold: “Dette er en hån imot protestantismen og alle de som har blitt slaktet på det katolske alter”

hanvold8“Men det alltid slik at en forførelse virker som frosken, som sakte men sikkert blir kokt gradvis. Hva med de andre Livets Ord menighetene i Norge og Sverige ? Selvfølgelig vil de også bli bli forført, noe som ikke skjer over natta. Dette er en hån imot protestantismen og alle de som har blitt slaktet på det katolske alter. Og det er et annet evangeliet, hvor det er frelse i kriken, i pavestolen og Maria. Men strategien til Paven er klar, det er å invitere protestantene inn i Den katolske folden. Og snakke om at vi alle må være ett. Men da på pavekirkens grunnvoll. Og naive protestanter synes det er fantastisk, å bøye seg for paven og deres makt. Jesus forkynner klart om skjøge kriken i Åpenbaringsboken.

“Skal vi bli forført, så kan vi dra til Rom”

Ønsker vi å følge Jesus, er Jerusalem stedet for vår åndelige arv. Så får vi se på fruktene av Ulf“s tjeneste fremover. Jeg har overhode ingen ting imot Ulf Ekman, han har alltid hatt en høy stjerne hos meg. Men i min enkelhet kan jeg ikke skjønne noe annet enn , at dette er den største forførelsen som har skjedd i hans liv og tjeneste. Men uansett velsigner jeg Ulf og Birgitta,” avslutter Hanvold i sin kommentar. På sin egen Facebook side kommenterte Hanvold dagens nyhet før den nådde den religiøse presse: “Ulf Ekman vil

ekman-katolskifølge mine kilder, imorgen annonse at han har blitt katolikk. Om så er riktig, er det i tråd med hva jeg har profetert. Og sagt at iløpet av en 5-års periode vil Livets Ord bli en katolsk organisasjon. Dette er jo en tragisk utvikling for protestantismen både i Norge og Sverige. Da Ulf har vært en så utrolig innflytelse rik leder. Selv har jeg stor respekt for Ulf, å han har vært til stor velsignelse i mitt liv. Men at han nå kan bli så forblindet, at han går inn i skjøge-kirken. Som har så mye blod på sine hender. Og som forkynner et helt annet evangeliet, bibelen. Med pave, Maria og helgen dyrkelse. Og med forfølgelse av evangeliske kristne verden over. Er dette en stor tragedie, å jeg håper ikke alle LO menighetene i Norge og Sverige følger han ? Dette har vært en statisk avgjørelse ifra Ulf side. At han har pensjonert seg som pastor. Slik at ikke hele LO skal bli rammet av at han nå konverter til den Katolske tro. Så får vi se imorgen om mine kilder er riktige.”   Fra Jan Hanvolds Facebookside 

 

2 tanker om “TV Visjon Norge grunder Hanvold frustreres over Ulf Ekmans konvertering til katolisismen

  1. The C-I-C of The Worldwide Prayer Tower says as follows:
    I condem the conversion of Ulf Ekman (the founder of Livets Ord in Sweden, Uppsala) to Roman Catholicism. By this act Ekman, as far I can see, gives all those that called him a sect leader the best argument ever to withhold their accusations. Roman Catholicism is not a Bibilical Evangelical Movement because their teachings are not in line with the Word of God where they make the Roman Catholic Church as a saviour and not Christ. To enter a church is not the way you get saved, it’s by entering Christ that you get saved. There are no other way to receive salvation than by entering Christ, cf. Acts 2:38 and 40. The killing of millions during the time of the Inquisition will now be a sin that also Ekman have to defend because we can’t see that the Roman Catholic Church has eknowledged that terrible slaughter of true Christians. The word of God get’s right again when it says:
    “For false Christs and false prophets shall rise, and shall shew signs and wonders, to seduce, if it were possible, even the elect.” Mark 13:22

    We recommend for those that wants to convert to Christ and the true Christ loving Born Again, Holy Spirit Filled Christians to JOIN The Worldwide Prayer tower right now if you want your city and country saved. JOIN at:
    https://plus.google.com/u/0/communities/111496742941367436230/stream/ebe6151c-27a9-4cb8-a875-61b29c6d9c91

Det er stengt for kommentarer.