Ture Andersen: Det blomstrer i stille grender

Mange som kommer hit i tunet og setter seg ned : Sier at det er så stille her . Ja , her er intet byliv med kjas og mas . Det fortelles at den første byen som ble opprettet på jord var Jeriko . Nå tilhører denne byen palestina-araberne på den såkalte Vestbredden . I realiteten er dette Judea og Samaria der de fleste bibel-fortellingene er hentet fra .
Om noen måneder er det presidentvalg i USA . De to kandidatene har nå stått frem på TV og president Biden har vist sine manglende kognitive ferdigheter . Slik det nå ser ut : Så vil Donald Trump bli ny president i USA . Desto lenger Biden er kandidat til denne stillingen ; desto sterkere står Trump . Om den opplevelsen som jeg fikk natten til den 10 . april 2016 skal bli en realitet : Så må Donald Trump bli ny president ved kommende valg,

Det er nå bare en ” gnist ” som skal til før atomkreftene i slike våpen slippes løs . En tredjedel av befolkningen i Norge skyr unna alle nyheter om krigene i Ukraina og Israel . De har mer enn nok med de vanskelighetene de opplever i sine liv her i landet . Det sies at det bare er 3 % av befolkningen i Norge som tror at det er en himmel å vinne og et helvete å unnfly . Opplæring i kristendom er fjernet fra barnehage og skole : Dette har myndighetene fått i stand .

Bønnens kraft er helt utrolig . Jeg starter alltid dagen med å be for det som skal skje denne dagen . Vi mennesker forstår så lite av det hele . Vi forstår ikke hva evigheten er . Bibelen sier at en dag er som tusen år og tusen år er som en dag . Jeg tror at vår bønn er helt nødvendig for at vår allmektige Gud skal komme inn i den tiden vi mennesker befinner oss i – for å kunne hjelpe oss . HAN er ikke i tiden , men i evigheten . En gang – når vi kommer til himmelen – vil vi forstå det hele .

Det mest kompliserte som finnes på vår jord er mennesket og dets hjerne . De fleste tror at alt har blitt til av seg selv – det finnes ingen guddom . Denne tankegangen er helt uforståelig for meg . Men alt vi foretar oss på denne jord får konsekvenser – selvsagt også manglende gudstro !

https://turestril.blogspot.com/2024/07/det-blomstrer-i-stille-grender.html

 

Én tanke om “Ture Andersen: Det blomstrer i stille grender

Det er stengt for kommentarer.