Profetisk drøm: Michelle Obama vil bli USAs neste president og ikke Donald Trump

Barack Hussein Obamas kone Michelle -som av mange blir kalt “Big Mike” vil bli USAs neste president. Slik er det i en profetisk drøm som Michael D. Fortner, kristen journalist, forfatter og  historiker skal ha hatt. Dersom den profetiske drømmen er fra Gud, vil det bety at Joe Biden vil bli erstattet av Michelle Obama som demokratens presidentkandidat og historien fra 2020 vil gjenta seg. Donald Trump vil bli frarøvet serien nok en gang.

Men det er mer som vil skje i følge Fortners drøm. Michael D. Fortner har skrevet en rekke kristne bøker med forskjellige tema, også om det bibelske budskapet om de siste tider. Dette er en kort video så sjekk ut

 

13 tanker om “Profetisk drøm: Michelle Obama vil bli USAs neste president og ikke Donald Trump

 1. No får me konsentrera oss om Donald Trump.
  Alt ligg til rette for at han kjem tilbake i presidentstolen i 2025.
  Daniel 8 fortel om denne endetidas grusomme person som opphøgar seg over alt som heiter GUD. Han inntek det jødiske tempelet i Jerusalem og vanhelligar helligdomen.
  Antiokus Epifanes var eit forbilde på han.
  Tanakh beskriv han som sjølvgod person utan hemningar. Han skal utsletta mange med LETT hjarta, står det.
  Han er Israels beste ven, slik Salme 55 beskriv det.
  Israel vil stola på han fullt og heilt. Så snur han om og vert deira verste fiende.
  Det er difor Tanakh kallar han SVIKAREN eller bedragaren.

  “Var det en fiende som hånte meg,
  kunne jeg tåle det.
  Var det en uvenn som så ned på meg,
  ville jeg gjemme meg for ham.
  Men det er du, min like,
  min gode venn og kjenning,
  vi som snakket fortrolig sammen
  og gikk i festtog i Guds hus…..
  ….Fienden legger hånd på sine venner,
  han bryter sin pakt.
  Hans tale er glattere enn smør,
  i hjertet tenker han på strid.
  Hans ord er bløtere enn olje…
  ——————————–
  Donald Trump har desse karaktertrekka.

  “Han skal gjøre uhyggelig skade og lykkes i alt han gjør. Han skal utslette de mektige og folket av de hellige.(ISRAEL) Fordi han er kløktig, skal han lykkes med sitt svik. Han skal være stor i egne tanker, og med lett hjerte skal han utslette mange. Han skal reise seg mot fyrstenes fyrste og bli knust, men ikke av menneskehånd.” Daniel 8

  1
  5
  • Trump kan nok passe inn her på mange måter, men jeg er redd han får en helt annen skjebne enn det å bli USA’s neste president. Det blir nok Camala som tar den rollen, og det muligens t.om. uten å bli valgt på vanlig måte, og bak henne trekker Obama i “trådene”. Bare vent, så skal du se!
   Biden kommer nok til å forsvinne i løpet av høsten tipper jeg.
   Tror det er fare for at kaoset kommer til å bli ganske komplett i USA f.o.m. november, og oppå dette kommer alle krigene de er involvert i. Jeg blir ikke overrasket om de “mister det” helt på ett eller annet tidspunkt….”USA, the false flag empire” var det en som skrev..
   Vi får snart svarene på disse tingene..

   2
   2
 2. Religiøse profetier er på lik linje med alle andre spekulasjoner og gjetninger.

  Det er tryggere og klokere å sette sin lit til kvalifiserte refleksjoner og sannsynlige scenarioer enn å tro blindt på gudommelige visjoner, overnaturlig spådomskunster, drømmer, ønsketenkning og hallusinasjoner.

  Så får vi ta høyde for flere mulige situasjoner og utfall og legge planer for ulike løsninger på mulige utfordringer.

  Men jeg forstår at folk som er hjernevasket i overtro på gudommelig magi og mystiske krefter fra usynlige åndsvesener utenfor vår fysiske virkelighet, lar seg lokke og lure av dommedagsprofeter, spåkoner, orakler, spøkelsesjegere og alle salgs sjarlataner.

  Gåtefulle og fantastiske fabuleringer er både gøy og spennende! Særlig når historiene pakkes inn som «sannhet». Og når de kommer fra karismatiske svovelpredikanter, nostradamus-er, Snåsa-kaller, Durek Verret-er og andre selvforelskede forførere og selvbedragersk historiefortellere.

  😘😘😘

  5
  4
  • Godtroenhet og lettlurthet skyldes både uintelligens og kunnskapsløshet.

   Men viktigst er at vi alle fødes med følelser, fornuft og fantasier. Disse egenskapene har forsterket seg gjennom evolusjonen fordi de har vist seg å være nyttige for å overleve.

   Men likevel: Overtroiske og alternative miljøer er per definisjon ekstra åpne for udokumenterte påstander og fantastiske spekulasjoner. Enten det handler om sanndrømthet, dødsriker, magisk matematikk, ørkenmyter, konspirasjonsteorier, sjeler eller ånder.

   PS. Mange har dessuten funnet ut hvordan de kan tjene penger og få makt ved å fortelle skrøner. Det vet predikanter og kvakksalvere alt om.

   🥰🥰🥰

   3
   5
  • Aril:
   Dette gjelder jo like mye dine verdslige forbilder.
   Det er vel så mye gjetting og spådommer som de hjernevaskede ikke-troende lar seg blindt forføre av.
   Så får man igjen feie for sin egen dør først er det et ordtak som heter.
   Med det sagt så vet jeg faktisk ikke hvilket ståsted du har til andre mennesker generelt.
   Jeg ville vel konkludert utifra dine innlegg at du kanskje bor under en stein med en adsl-linje inn som er meget selektiv i hvilken informasjon som kommer frem til 386’en din.
   Og så kanskje baserer virkeligheten utifra det.
   En Robinson Crusoe 2.0 kanskje…
   Å kalle troende uintelligente og kunnskapsløse er vel med mye annet du kaller kommer med i 2024 definert som hatprat.
   Så du må respektere egne lover og bud, slik troende også må, idet du latterliggjør både de ti bud og mangler vitenskap for å konkludere med hva som kom først av høna eller egget.
   Men det er jo slik at det er lettest å gå etter de der motstanden er minst.
   Det gjenspeiler jo mange andre av dine likesinnede gjennom historien.
   Nå vet jeg ikke din status på noen områder, men ut ifra dine utsagn så stoler du på “vitenskapelige” rapporter og skrifter. Disse stoler man jo igjen blindt på at er bevist med samtlige vitner. Men brorparten har hverken du eller jeg mulighet til å bevise at stemmer. Vi velger å tro at en akademisk utdannet person kun ønsker at den beviselige dokumentasjon er den som kommer ut. Men det bevises jo gang på gang at ikke stemmer. Så hvem skal vi da stole på? Er jeg som tror på en Gud den som er gal og hjernevasket, eller er han som tror på en betalt vitenskapsmann gal og hjernevasket?
   Det er jo mange sosiale eksperimenter gjort fra etter 2.WW som beviser at man ikke behøver å tro på Gud for å være både lettlurt og blind.
   Men det tas aldri med i diskusjonene. Det er ensidig kakling uten dypere innsikt eller ønske om det.
   Kun å snu kappen etter vinden.
   Apropos det.
   Siden du har en akademisk tilnærming.
   Du har sikkert hørt om eksperimentet til Sololon Asch. Det er jo en nøytral vinkling på selv de ikke-troende.

   5
   2
  • Aravana, du. Aravana! 😘

   Jo da, alle er mer eller mindre lettlurte. Ateister som jeg selv er ikke noe unntak! Det ligger i vår natur. Den som er overtroisk og flykter fra innbilte farer, overlever oftere enn den som mangler fantasi og ikke er forsiktig når signalene er uklare.

   Og du har rett i at galskap er jevnt fordelt i de fleste grupper.

   Moderne vitenskap har forstått mer av hvordan vi selv virker, akseptert virkeligheten og tatt konsekvensen av det. Derfor steiner vi ikke lenger «demonbesatte» eller følger blindt «profeter» som hallusinerer.

   Likevel er dette et udiskutabelt faktum:

   – I vitenskap og forskning er nysgjerrighet, tvil, skeptisisme, motstand og overprøving selve grunnlaget for nye oppdagelser, bedre forståelse og bedre løsninger.

   – I religion er i prinsippet kritikk forbudt. Idealet er gjerne den naive barnetro, den edle og fromme idioten som godtar påstander fra autoritære kilder uten belegg og bevis. De troende skal hengi seg, overgi seg og ikke utfordre «gudommelige sannheter» med menneskelig rasjonalitet. Hellig overbevisning er overbevisning uten annen grunn enn at noen har sagt at det er sånn, altså en tro uten viten, uten dokumentasjon. Når noen bryter mot sektens «gudegitte» dogmer og teologiske regelverk, må de derfor straffes og støtes ut i kulden. Her er bibelens bokstav klar. Blind tro (overtro) og lydighet belønnes med en himmelsk lykketilværelse etter døden. Eller et hopp opp i gjenfødelsens hierarki. Kjetteri og vranglære fører til utfrysning, skamstraff, kirketukt, bannlysning, fredløshet, steining og religionskriger.

   😇

   Konformitetseksperimentet bekrefter det vi alle har erfart: At kraften i flokken er sterk og dynamisk, og at enkeltindivider føler på ulike grader av gruppepress. Noen følger, noen leder, noen går sine egne veier. Mangfold og variasjon er også styrken i en gruppe.

   Massesuggesjon og sosialt press i grupper kan være farlig og skadelig. Men menneskets særegne evne til å kommunisere, samarbeide og opptre i fellesskap har også ført til fantastiske ting! Så hurra og halleluja for det!

   Her skinner sola!

   😘😘😘

   2
   2
  • PS til min ivrige meddebattant Aravana:

   Jo, det er mange interessant psykologiske eksperimenter som har lært oss mer om menneskesinnet.

   Når det gjelder grupper, har det vist seg at den kreative intelligensen i en gruppe ikke øker med enkeltmedlemmenes intelligens, men med hvor sosialt flinke gruppemedlemmene er. I oppgaver som ikke krever bestemt faglig kompetanse vil altså en gruppe med einstøinger med høy IQ skåre dårligere enn grupper der personene er lyttende og spiller hverandre gode.

   Og så er det Dunning-Kruger-effekten som sier at mennesker med lav kompetanse har en tendens til å overvurdere seg selv, mens de som gjerne presterer best i tester, undervurderer seg selv. Slik kan den overtroiske intelligens-design-fanatikeren hamre løs med hellig magi som lettvint forklaring på livets mysterier, mens vitenskapspersonen er mer ydmyk overfor alt vi ikke vet , men kan prøve å finne ut av.

   Ja, tilværelsen er stappfull av interessante ting! Det er bare å se etter. Det gir et meningstomt liv herlig mening! Halleluja og hurra nok en gang!

   😘😘😘

   2
   2
 3. Det ligg ein serie på 10 videoar om Donald Trump som denne Antikrist.
  https://www.youtube.com/watch?v=6ghi8HtlG8E

  “Den ødeleggende styggedomen” i Daniels bok er viktig å forstå.
  Det jødiske tempelet vil verta gjenoppbygd på Tempelhøgda og i dette fysiske tempelet vil endetidas grusomme person ta plass for ei kort stund.
  —————————
  Valget er snart her. November 2024 er ikkje langt unna. Så inntil den dagen kan me koma med våre synspunkt.Fyrst då får me svaret.

  • Skal se gjennom den.
   Men av nysgjerrighet igjen. Denne personen, watchmans cry, bruker jo Jesus i mange sammenhenger, (av det jeg startet med å se).
   Hvordan stiller det seg mot Tanakh i så tilfelle? Jeg spør av nysgjerrighet og ikke av hets.

  • Kun kristne som har lett for å bite på alt -eller ikke er forankret nok i Guds Ord, velger å se på slike unyttige tullevideoer.

   Styr unna.

   Heldigvis fant jeg solid Bibel-undervisning på YouTube for mange år siden. (Etter å ha hørt på falsk lære om helbredelse , tungetale, døde som har stått opp i Afrika og India, endetid, profeter, velstand, latter-bevegelse, masse -suggesjon og folk som går i bakken) Merkelig er det at her inne er der kun to kristne (!) (som tydeligvis har hatt nesen nedi Guds Ord) som har tipset meg om god Bibelsk forkynnelse på YouTube som jeg ikke visste om fra før.

   Så man kan lure på hva folk her inne fyller seg med…

  • Simone:
   Informer gjerne om hvem som er nyttig og ikke i stede for å kritisere uten å forklare hva som er problemet.
   Det blir en vag problemstilling for de som leser og lurer på hva du mener…

 4. Torstein kritiserer Russland og Putin,men aldri militære industrielle kompleks i USA, Store Corporation styrer USA! Bankier Familier har makten i Vesten! NATOs første sjef var medløper til Hitler! Torstein støtter EU/NATO! Men på disse områdene ingen kritikk fra han!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *