Tsjekkisk journalist: Tsjekkia utviser 18 russiske diplomater -russisk UD vil svare med samme mynt

Czech Foreign Minister announced that 18 Russian diplomats are being expelled from the country, melder kilder på Twitter. “Diplomats are getting kicked out of Ukraine, Russia and America faster than a meth head looses teeth,” kommenterer en utenriksrapporter i kveld på Twitter. Nyheten om at Tsjekkia utviser 18 russiske diplomater er foreløpig ikke kommentert av Russland. De atten russiske diplomatene som er utvist skal i følge tsjekkiske myndigheter være en del av de russiske hemmelige tjenester, skriver journalist Rim Gilfanov fra Praha. Det er ventet at Russland vil svare med å kaste ut 18 tsjekkiske diplomater fra Russland.

Konflikten mellom Russland og Vesten over situasjonen i Ukraina forverres for hver eneste time som går. Lørdag kveld ble det klart at Tsjekkia utviser 18 russiske diplomater, og det er ventet at Russland vil svare med å utvise samme antall tsjekkiske diplomater. Det tynnes i rekkene av diplomater i de ulike hovedsteder, og situasjonen syntes stadig mer fastlåst. Samtidig melder enkelte kilder at den ukrainske presidenten skal ha truet med å ødelegge Krim i et kjernefysisk ragnarokk.

Facebook Comments

1 tanke om “Tsjekkisk journalist: Tsjekkia utviser 18 russiske diplomater -russisk UD vil svare med samme mynt

 1. Ut i fra Daniel kapittel 11 vet vi at Nordens konge (I dag Sovjet/Russland) skulle ha flere militære konfrontasjoner med Sydens konge (I dag Anglo-Amerika/Vesten). Det er profetert at disse skulle “møtes (i krig) med hestfolk og mange vogner”. Det siste slaget mellom disse skulle føre til at “Nordens konge skulle gå til grunne uten at noen hjalp dem”. Så skulle Sydens konge gå til sin ende” for Guds hånd.

  I moderne tid kan vi tenke oss Nazi-Tyskland som en av Nordens konger mot Vesten. Men Sovjet-Unionen gikk jo snarere til grunne av seg selv, selv om Vestens økonomiske krigføring ga dem nådestøtet.

  Men vi kan selvsagt ikke se bort i fra at USA velger en siste alvorlig konfrontasjon med Putin i Ukraina og at dette blir oppfyllelsen av at det går til grunne med Nordens konge uten at noen hjelper ham.

  USA og Vesten som Sydens konge og som føttene i billedstøtten passer svært godt med en splittet nasjon med delte føtter – “dels av jern og dels av leire”.

  Det globalorienterte Vesten vil gi mye for å bli kvitt russernes nasjonalisme før innføring av en New World Order. Får de til en totalødeleggende storkrig i Midt-Østen også er det snipp snapp snute ute med all reell nasjonalistisk og tungtveiende religiøs opposisjon til NWO også.

  Er ikke verdensscenariet spennende nok for DEG pr. nå er det bare å sette på seg teologiske briller. For fra nå baller alt av betydning virkelig på seg. STAY TUNED!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *