TB Joshuas YouTube kanal stengt for brudd på villkårene etter at folk klagde på videoer som viste forbønn og helbredelse av homofile

Youtube har stengt Youtube kanal til den nigerianske profeten og evangelisten TB Joshua. Dette etter at noen hadde sendt en klage på flere av hans videoer hvor han ber for og helbreder homofile i Jesu navn. I følge YouTube er det å nedbe helbredelse over homofile et brudd på deres vilkår. TB Joshuas Youtube-kanal, Emmanuel TV hadde rundt 1,8 millioner abonnenter. Det var videoer som viste hvordan TB Joshua befridde folk fra homoseksualitet ved å kaste ut demoner av dem, som ble for sterkt for den sosiale plattformen som har utestengt hundrevis av konservative og kristne røster det siste året. “This is telling me , what we have been reading in the Bible, the Antichrist is raising , and we are now at the end,” var angivelig TB Joshua`s kommentar da det ble kjent at Emmanuel TV ble bannlyst fra YouTube

YouTubes bannlysning og sletting av Emanuel TV og virksomheten til TB Joshua har fått noen kristne til å applaudere. Dette fordi de finner at den kristendomsformen med helbredelses-show og demonutdrivelser TB Joshua praktiserer er i strid med tradisjonell ikkekarismatisk kristendom. Det er en fair sak å være skeptisk til mye av det som ble servert av demonutdrivelser og helbredelser på Emmanuel TV. Dog er det ikke selve helbredelses-showene og demonutdrivelsene klagere har reagert på, men koblingen mellom dette og homofili. Troende kristne som applauderer bannlysningen av TB Joshua og samtidig holder fast på Bibelen som Guds ord, bør når de applauderer dette være klar over at de medvirker til å skjære over greina de selv sitter på ved å applaudere og støtte et inngripen i den religiøse tros og ytringsfriheten.

Homofili, vår tids hellige ku

Homofili er som kjent den enste synd som har særrettigheter i den vestlige verden med sin egen måned, sitt eget flagg osv. “Homoseksualitet er ikke en synd lik andre synder. Dette fordi denne synd er den eneste synd som krever å bli normalisert i det offentlige rom. Ingen andre synder søker å være særbeskyttet av loven og ingen andre synder forsøker å omgjøre undervisnings-systemet for våre barn. Ingen andre synder hevder å være så full av kjærlighet, men manifesterer så mye hat mot dem som våger å stå i mot den, “Ingen andre synder har sitt eget flagg og sin egen måned i året. Nei, denne synden er annerledes. Denne synder søker å splitte og erobre. Denne synden søker å bringe til taushet alle som står i mot dem. Denne synden er den største bølla i blokka. -Og den eneste kur for den, er Jesus,” sa pastor Jason Stidham -om homofili som er blitt ei hellig ku i den vestlige verden. At TB Joshuas Emmanuel TV røk ut fra YouTube fordi han knyttet bønn/helbredelse og befrielse opp mot homofili bør ikke overraske noen. Homofili er en synd som hylles av både samfunnet, massemedia og frafallskirkene, og stakkars dem som mener og forkynner noe annet enn det som er akseptert av samfunnet. Etterhvert som vi trenger dypere inn i de siste tiders trengselstider, må vi forvente økende motstand mot det kristne synet på seksuelt samliv og når samfunnet rundt oss er blitt formørket nok, må vi regne med at Bibelens ord om den homofile synd vil bli ansett som straffbare hatefulle ytringer. Det er bare et tidsspørsmål før dette blir en realitet.

Facebook Comments

4 tanker om “TB Joshuas YouTube kanal stengt for brudd på villkårene etter at folk klagde på videoer som viste forbønn og helbredelse av homofile

 1. Nok et tegn på at vi er i den store trengsel.
  Den som ikke ser det, bør skaffe seg øyensalve og olje på lampa si.
  Kristne blir en etter en tatt ned og brakt til taushet.
  I dag er det Emmanuel TV i morgen John MacArthur og etterhvert deg også, dersom du ikke har bøyd kne og knelt for myndighetene.

  4
  1
  • Nei da, vi er ennå ikke i den store trengsel, men derimot i veene like før den store trengsel; les Matt. 24. Den åndelige krigen raser, kampen mellom mørkets rike og lysets rike, mellom synd og urettferdighet, mellom sanne kristne og nominelle eller kultur-kristne. I denne tiden er det særdeles viktig å være helt overgitt til Jesus i absolutt tillit og avhengighet av Ham, ha åpne, sensitive, lydhøre åndelige ører slik at vi kan høre Åndens stemme. Prioriter Guds ord og bønn, og vit at Han som er i oss er sterkere enn han som er i verden og at Han har lovt å være med oss alle dager inntil verdens ende. Han har jo allerede vunnet! Amen!

 2. Skal du forstå de misledede og narrete av globalistenes tilhengere, er det maktpåliggende å forstå hva de tror på.

  Eliten forteller dem kontinuerlig at det er ulike land og nasjoner sammen med kristenheten som gjør at det er og har vært krig i verden til nå. Eliten forteller dem lik kommunistene at bare alle grenser blir borte og alle kulturer og raser smelter sammen vil krig, nød og sult være en saga blott. Ingen vanlige mennesker behøver eie noe mer bare alle får sine grunnleggende behov dekket.

  Det er hippiekultur-generasjonen som med tvang, makt, løgn, propaganda og falske valg bokstavlig talt, på død og liv vil gjennomføre sin ungdoms hippiedrømmer NÅ. Dette trodde kommunistene også. Helt til Sovjetunionen kollapset i 1989 mens innbyggerne proklamerte at ”staten later som de betaler, så vi later som vi jobber”.

  Helt på toppen i denne pyramiden finner vi imidlertid en elite med helt andre mål for globalismen sin. Rotschild, Rockefeller, Bill Gates, Clintons, Zuckerberg, Soros, Davos- og Bilderberger-gjengen ser nemlig for seg at nettopp de – sammen med elite-politikerne og topp-byråkrater skal herske eneveldig uten opposisjon over hele planeten Tellus. Som guder. Ja, også nesten hele ”Stortingspartiet” her hjemme bærer Agenda 2021/2030-buttons på jakkeslagene. Noe som med all tydelighet peker på en verdensregjering som det eneste håp for menneskene.

  Vi kan jo bare tenke oss hvilken fryktelige knipe menneskeheten ville komme i om en slik elitegjeng tok en Adolf. Hvem skulle vi da ringe til for hjelp? Mannen i månen? Alt dette er noe eliten unndrar debatt fordi de allerede har sikret seg mediene og Bigtech.

  Heldigvis vet sanne kristne at dette ikke vil foregå lenge. Allerede før New World Order får fullendt kontroll vil Gud Jehovah ved Kristus knuse og ødelegge denne mafiøse gjengen og deres mangfoldige medløpere worldwide. Derfor er det da også helt maktpåliggende for DIN fremtid at DU vender deg til Skaperen i bønn i Jesu Kristi navn snarest. Det finnes ikke lenger noen etablert menighet å frekventere på jorden. (”Mon jeg finner troen når jeg kommer”, sa Jesus.)

  Også de som tilsynelatende bærer Jehovahs Navn er kuppet av Satan Djevelen. For ikke å snakke om kristenheten. Som alt annet. Derfor må du legge hele din kraft inn på å forstå Bibelens sannheter. Jeg hjelper deg gjerne, men du har dårlig tid. Vi vet heller ikke om de stenger Søkelys. Handle NÅ!

  10
  1
  • Jeg må bare si at om vi ikke alltid er enig om teologien så har du krystallklare analyser av tidens tegn JV.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *