Amerikanske spiondroner overvåker det østlige Ukraina -Nedtelling til krig?

En amerikansk drone har lørdag patruljert og overvåket russiske bevegelsen og styrkeoppbyggingen mot grensen mot Ukraina og Georgia. Dronen skal ha flydd tett opp til områder kontrollert av pro-russiske separatister. Det er økende spenning i regionen og frykt for at vi kan få en større militær konflikt mellom Russland og Ukraina som støttes av Nato. Etter knappe tre måneder med Joe Biden i Det Hvite Hus står vi nærmere en krig mellom Russland og Nato enn vi har gjort på flere tiår. Lørdag kveld meldes det også at det er sett russiske stridsvogner på ukrainsk jord i Donetsk

Update: Russia has deployed Su-25SM3 from Stavropol to Crimea along with Su-27SM, Su-30SM, Su-24M and Su-34.

NYprepper kommenterer den amerikanske droneovervåkingen i klippet under

https://www.youtube.com/watch?v=kHFU1gCBtAY

Russiske stridsvogner ruller nå i Donetsk

https://www.youtube.com/watch?v=3muWZm_4kRI

19 tanker om “Amerikanske spiondroner overvåker det østlige Ukraina -Nedtelling til krig?

 1. Det er bare å gratulere alle falsk kristne som støtter pk globalister som demokratene i USA, en regjering er ikke nødvendigvis insatt og velsignet av Gud slik som Trump var.

  2
  4
  • Trump var innsatt av Gud og fikk utsatt den globale agendaen noen år. I tillegg betydde Trump fire år med fred før krigene nå kommer.
   Han fikk som oss alle Corona pandemien i fanget -og han gjorde en tabbe. Han begynte å pushe disse dødsvaksinene de gir oss.
   Disse krever stadig påfyll og er man først i det systemet vil man stadig måtte ta nye sprøyter og på et eller annet tidspunkt vil de sprøyte inn under skinnet på hånden et vaksinebevis med en microchip og så har vi dyrets merke.
   Nå skal Europa gjenåpnes og vår/sommer 2020 kopieres slik at smitten holder seg i live gjennom sommeren, og når høsten kommer, kan de gjenta lockdownene til høsten og vinteren.
   Hva slags mutasjon de kommer til å introdusere for oss vet vi ikke, men vaksinemotstandere vil bli syndebukk. Vi ser hvordan vaksinepass innføres overalt, så vi har mye å glede oss til under trengselstiden. Hadde Trump vunnet valget og forblitt president hadde vi ennå hatt håp. Men nå banker krig på døra, for tvinges skal vi inn i the great reset og dyrets merke.

   3
   3
  • Marella: ” Dette får bli det siste jeg gidder å poste her”.

   Ekte kristne mannfolk juger ikke.

   3
   1
 2. Marella: “Det er bare å gratulere alle falsk(e) kristne..”

  Gratulerer Marella!

  2
  2
  • Aldri opplevd så mange regelrett onde falsk kristne som i dette diskusjons forumet, helt ærlig så tror jeg at det er mange som tror at de er opphøyet av gud sjøl , hyklere falske og fariseere kalles slike mennesker som du, deg er på tide å vende om, Jesus Kristus er veien å gå.

   4
   3
  • Trump ble innsatt av GuD for å redde verden fra antikrist og globalistene. Dette får bli det siste jeg gidder å poste her , ellers vil jeg si at søkelys,.com som blogg er meget bra, men jeg klarer meg veldig godt uten kommentar feltet, som desverre er dominert av jehovas vitner og ellers mentalt syke mennesker desverre. Det er ikke for sent å vende seg om til Gud .

   3
   3
  • Takk for at du lille kvinne innser at du er sjanseløs i debatt med modne menn som av Gud er satt til å styre over deg.

   Marella: “Dette får bli det siste jeg gidder å poste her”.

   Fint. Vi stoler på at “kristne” er ærlige mennesker som holder ord og ikke lyver lik Satan “som var en løgner fra begynnelsen av”.

   PS. Takk for at løftet ble gitt skriftlig. Og lykke til videre i jungelens labyrinter.

   Mvh.
   Jehovahs sanne vitne.

   4
   2
  • TIL DERE ANDRE!

   Som dere ser vil ikke Marella finne seg i å få svar på tiltale når hun kaller med-debattanter for “mentalt syke”, “hyklere”, “falske”, “fariseere”, “onde” m.m.

   Akkurat slik er den verdslige kulturen i våre dager også. Noen har rett til å slenge ut av seg “rasister”, “brune” og skjellsord, men tåler selv ikke å bli snakket til.Dere skjønner jo sikkert som meg at slike utsagn benyttes av argumentløse mennesker med mindre bemidlet intellektuell kapasitet men stort selvbilde som aldri før har fått bryne seg på voksne, modne menn. Et godt råd er: Jo større seilføring en skute har, jo større ballast i bånn trenger den.

   4
   1
  • Marella: “Trump ble innsatt av GuD for å redde verden fra antikrist og globalistene.”

   Dette er jo selvmotsigende for kristne. For i såfall måtte jo dette bety at Gud tapte.

   Sanne kristne skjønner jo selvsagt at Gud ikke styrer politikken i endetiden for å redde verden politisk styrt av ateister. Tvert om sier Han i sitt ord at “alt skal gå fra ondt til verre inntil det blir så ille som det aldri før har vært og aldri mer skal bli”.

   Vi får stole på Ham her også gitt…

   3
   1
 3. Marella, forstår godt at du kaller dem mentalt syke, tanken slår mange av oss.
  men jeg tror det er -som du sa, enten mennesker som tror de er opphøyd av Gud eller ensomme mannfolk som kun har et tastatur, har lite kontakt med andre mennesker.

  De finner glede i å trykke ned andre, og innser dessverre ikke at de holder på å råtne opp innvendig, før det er for sent. Leser man Guds Ord, så ser man fort at man har litt å be om unnskyldning for. Det er ikke for sent for dem.

  Det de sier om deg betyr null for meg, jeg vet du tar Gud på alvor. Ikke la det bety noe for deg heller 🙂 Fortsett her inne for dem som setter pris på deg 🙂 Jeg har selv blitt satt på plass. De mangler sikkert bare en kone i livet sitt så hadde de hatt et rikt liv. Hannah er glad i dem, men jeg tror ikke de liker meg så godt 🙂
  Men det er deres problem.

  1
  3
 4. Svar til jv, søk hjelp det er ikke mye med deg som minner om en kristen, faktisk så er jeg en godt gift mann i motsetning til deg, du er en mentalt syk falsk kristen.

  1
  3
  • Marella: ” Dette får bli det siste jeg gidder å poste her”.

   Jesus Kristus: “Løgnere skal ikke arve Guds rike”.

 5. Svar til jv, søk hjelp det er ikke mye med deg som minner om en kristen, faktisk så er jeg en godt gift mann i motsetning til deg, du er en mentalt syk og falsk kristen. 👍😂

  • Marella: ” Dette får bli det siste jeg gidder å poste her”.

   Jesus Kristus: “Løgnere skal ikke arve Guds rike”.

  • JV, bagateller.
   Ikke lær barna dine dette.

   Ja JV, Marella mente det når han sa “det siste jeg poster”.
   Jeg sa fra at “håper du blir her fortsatt”.

   Marella så verdien i det. Fantastisk.
   Mens du ser det som en feil.

   Du ser feil ved alle.
   Men aldri deg selv.

   T.o.m. å ombestemme seg er en feil.
   I dine egne øyner er du helt perfekt.

   Ydmyke deg. Rop til Jesus på hjelp.
   Han er Veien, Sannheten og Livet.
   Ingen kommer til Faderen uten ved Ham.

   1
   2
  • Marella: ” Dette får bli det siste jeg gidder å poste her”.

   Jesus Kristus: “Løgnere skal ikke arve Guds rike”.

Det er stengt for kommentarer.