Trussel fra immunolog Anne Spurkland: Enten får du vaksine eller Covid

Ikke alle nordmenn er villige til å være forsøkskaniner for legemiddelindustrien og sier derfor nei takk til vaksinen. Derfor er det nå på tide med nye skremmeskudd for å tvinge alle inn i rekkene av lydige og medgjørlige borgere; “De aller fleste som velger ikke å ta vaksinen, kommer til å få corona, mener immunolog Anne Spurkland,” i følge et oppslag på førstesiden til vaksinepromotør Verdens Gang. “Enten får du vaksine eller covid. Det er det som er valget. Hvis du ikke tar vaksinen, får du covid før eller siden, det er ganske sikkert. Den smitten blir ikke borte anytime soon, sier immunolog, professor og forfatter Anne Spurkland til VG. Med andre ord må folk velge mellom en vaksine som kan gi deg blodpropp, hjerneslag, hjertestans eller en annne mer eller mindre hyggelig bivirkning -eller en smitte man kanskje ikke merker man har eller som man har mer enn 98,9 prosent sjanse til å overleve

For selv om smittetrykket går ned med en stadig mer vaksinert befolkning, kan også vaksinerte bli smittet, og dermed smitte videre. –Det er ikke sikkert de kommer til å merke noen symptomer. Kanskje har de sluttet å bruke munnbind og å holde avstand. Slik smittes det videre, sier Spurkland -og løsningen er her å lydig ta Covid-19 medisinen som må tas med jevne mellomrom for å “booste” kroppens immunforsvar mot dette biologiske våpen som er sluppet ut over befolkningen. “Og de som av ulike grunner har valgt å ikke vaksinere seg, eller ikke kan det, risikerer å bli smittet, sier eksperten. – Alle som velger ikke å ta vaksinen, er i prinsippet fortsatt utsatt. Hvis mange nok takker nei til vaksinen, vil det bety mulighet for fortsatt smittespredning, sier hun og legger til at sjansen derfor er høy nok til å kunne si at valget står mellom vaksinen og covid.

Økt smitte i Israel
Israel, som ruver helt i verdenstoppen i vaksinering, ser nå en smitteøkning. Over halvparten av Israels innbyggere har fått to doser vaksine – Pfizer eller Moderna, de samme vaksinene som brukes her til lands. Halvparten av de smittede det siste døgnet er barn. De kaller derfor inn landets barn mellom 12–15 for å bli vaksinert. Myndighetene gjeninnfører også enkelte smitteverntiltak. Deltavarianten truer også gjenåpningsplanen til flere europeiske land. Både norske FHI og andre lands fagfolk mener varianten gir mer alvorlig sykdom enn alfa-varianten. En dose vaksine ser ut til å bare gi en beskyttelse på 33 prosent mot denne varianten. FHI tror derimot den gir en høyere beskyttelse mot alvorlig sykdom,” skriver VG som ikke peker på de vaksine-relaterte dødsfall som følger i vaksinens fotspor. Nå er det vel kanskje enkelte som lar seg skremme av VGs propagandamaskineri. Jeg tror det er lurt å ikke være lettskremt selv om avisen nå tar i bruk en norsk vaksineekspert for å tvinge oss til å slutte rekkene. Også i USA har smittetallene pekt oppover og blant unge vaksinerte ser de nå en ny trend. Nemlig at unge som er blitt vaksinerte får hjerteproblemer og det er satt i gang et undersøkelsesprosjekt for å undersøke hvorfor unge vaksinerte får problemer med hjertet, Fra India rapporteres det om en ny utgave av den indiske utgaven av Kinaviruset som er ennå mer smittsom en forrige Delta-utgave. Også i Kina begynner nå Deltautgaven av Kinaviruset å smitte folk, og flere byer i det sørlige Kina har måttet gjeninnføre strenge Covid-19 tiltak.

22 tanker om “Trussel fra immunolog Anne Spurkland: Enten får du vaksine eller Covid

 1. Det holdes hemmelig hvor stor andel av oss nordmenn som har takket nei til denne vaksinen. I dag leser jeg i avisen at på Askøy har 3000 personer sagt nei til å bli vaksinert – hvor mange på landsbasis ?
  En kvinne som bor på Østlandet og som jeg kjenner fortalte følgende : Da hun fikk første dose av Pfizer-vaksinen ; besvimte hun like etter sprøyten var satt. Kun brannmenn var tilstede i dette store lokalet og de slepte henne inn i et avlukket rom der hun oppholdt seg inntil hun kom til seg selv. Nå har hun tatt sin andre sprøyte og har vært syk i en hel uke – men er nå bedre.

  • Det kunne gjerne vært meg for noen år siden.
   Nesten hver gang jeg fikk et stikk, om det var sprøyte eller blodprøve, ble jeg svimmel og holdt på å besvime noen minutter etter at de hadde stukket ferdig.

   Det var ikke vondt og det var ikke en reaksjon på det de evt sprøytet inn. Det var bare kroppen som reagerte. Det var plagsomt, men ikke farlig.

   Når det gjelder hun kvinnen som besvimte og likevel fikk med seg at hun ble slept inn i avlukket rom av noen brannmenn før hun kom til seg selv: Nææhh! her er det noe som skurrer.

 2. SANNE KRISTNE ER IKKE KANNIBALER!

  Sanne kristne tilfører dessuten ikke midler basert på menneskelige komponenter i sin kropp. Ikke genmaterialer eller blod. Bibelen sier f.eks. eksplisitt at vi skal avholde oss fra blod i Apgj. 15:28,29. Det gjentas også som andre svært viktige påbud to andre steder.

  Sanne kristne livnærer seg ikke på menneskelige komponenter. Enten det er gjennom munnen eller det sprøytes inn på andre måter.

  SANNE KRISTNE ER IKKE KANNIBALER!

 3. Qanon :
  Hennes mann satt rett bak henne i vaksinekøen og så hva som hendte. Han prøvde å få være med inn i avlukket der hun ble plassert – men ble nektet av brannfolka. Du er anonym og prøver å kaste skitt på en person som står fram med rett navn – du får ingen flere svar fra meg. Offentlig samband har du ikke rede på heller.
  Ture Andersen

  1
  1
  • Det gjør du rett i Ture, det er noen ganger nytteløst å formidle hendelser som er fakta til andre.

   2
   1
  • Auch!
   Å være en besservisser og komme med alle mulige rare påstander om alt og alle er greit, men så snart kritiske uttalelser kommer i retur blir det vanskelig å takle.
   Den som ikke kan underbygge påstandene sine bør la være å komme med dem.

   1
   3
  • Blås i hjernevaskede idioter Ture.
   Det nytter ikke å argumentere med tilhengere av Covid-19 kulten.
   Disse er mer hjernevasket og utsatt for tankekontroll enn medlemmene i Moonsekten var på 1970 og 1980 tallet.
   Slike som Qanon tror ikke annet enn det de er programmert til å tro.
   Vi som har fulgt med på det du skriver, vet at du vet endel andre ikke vet.

   4
   2
 4. Bare skremselspropaganda for å lure flere til å få dette drittet i kroppen. Tar uansett heller viruset over vaksinen. For den skal jeg aldri ha. Men vil helst slippe begge deler.

  Alle disse mutasjonene de babler om, mistenker jeg at egentlig skyldes vaksinene. Men så får vi som ikke vaksinerer oss skylda. Hadde ikke overrasket meg. Sannheten får vi kanskje om noen år.

  • «Vaksinen» ble ikke utviklet for virusets skyld, men viruset ble utviklet for «vaksinens» skyld.

   Mvh RJ

  • Vi får håpe sannheten kommer for dagen. Nå er det fullt trøkk for å tvinge alle til å ta denne dritten. I disse dager er det et stort smitteutbrudd i Grimstad, samtidig som landet åpner opp for å sende folk ut i verden for å hente inn nye mutasjoner som skal stenge landet ned til høsten. De kopierer fjoråret og henter inn turister med egne mutasjoner -så kan de stenge ned igjen til høsten.
   Det viser seg jo at verken vaksine eller vaksinepass hindrer folk i å bli smittet, så det myndighetene holder på med er helt etter planen.
   God sommer og gjør klar for nye lockdowns til høsten.

  • Så “de” utviklet viruset slik at “de” kunne gi folk vaksinen?
   Hvorfor og hvem er det som evt skal ha kommet på den måten å gjøre det på?

   Beklager, men hvor dum går det an å bli?

   1
   1
  • Hvorfor- – – For makt, og penger.

   Det er bare å se på vår egen storting og regjering, så ser du hva makt gjør med mennesker. Hvor mange milliarder dollar tror du en verdensvid vaksinering genererer?

   Hvem- – – Bill Gates og Antony Fauci, med flere.

   Det er mange i mange land som er med på dette bedrageriet i håp om å tjene penger, og sitte på toppen av makt pyramiden

   Mvh RJ

  • Vet også at man blir satt opp på innkallingstime til vaksine (med dato og klokkeslett ) uten at man har har registrert at man vil det.
   Avbestilling kan ikke gjøres på nett, men det bes om at en ringer inn til kommunen. Bytte time kan man vist gjøre over nett. Syntes dette er å gå langt over streken når en ikke har bedt om det. Blir som om jeg skulle sette opp en time hos frisøren til folk som ikke vet om det, eller ønsker det.

  • til RJ
   Ja, hva skal man si.

   Hvorfor:
   Jeg klarer ikke å se hvilke fordeler vår regjering får ut av å “innføre” en pandemi til Norge. Det er vel heller slik at de kommer til å tape valget fordi folk er trøtte av pandemi og tiltak for å holde folk friske.
   Som regel vil maktsyke mennesker ønske å få noe igjen når de bruker makten sin. Flere i regjeringspartiene mister sannsynligvis jobben, og populariteten til Erna daler.

   Hvem:
   Bill Gates donerer vel snart mer enn de fleste regjeringer til helsehjelp for fattige. At Antony Fauci blir ustyrtelig rik på dette tviler jeg på.

   Når det gjelder de “mange i mange land som er med på bedrageriet”. Hvem er disse og hvor mange trengs for å kunne styre så mange regjeringer, kontrollere media, diktere alle myndighetspersoner?
   Blir ikke dette en uhorvelig mengde personer som skal ha samme agenda, samarbeide og kommunisere, samtidig som de har “balletak” på alle slik at absolutt ikke et pip om denne illuminati-lignende organisasjonen kommer ut?

   Men du har rett i at det er noen som tjener grovt med penger på pandemien. Og, som antakelig de fleste, mener jeg at det er på grensen til å være grotesk slik legemiddelselskapene opererer.
   Men så er det slik: dersom man støtter privat eierskap, og er i mot at staten skal kontrollere alt, så er det jo slik at pris og etterspørsel reguleres av markedet. Mye etterspørsel = høy pris = høy fortjeneste.
   …Og nei, jeg tror ikke det er legemiddelskapene som har innført pandemien. Jeg tror bare de utnytter den.

   Nå skal også Biden og USA ha kreditt for å ha tatt patentrettigheter fra vaksineprodusenter slik at fattige land kan produsere vaksinen selv, til en rimeligere penge.
   (https://www.vg.no/nyheter/utenriks/i/eK3eER/vaksine-gjennombrudd-i-wto-usa-vil-godta-patent-unntak)

 5. Nå har vi en eldre kristen dame her i gata hvor vi bor, hun har tatt begge «vaksinene», nå skal hun på MR røntgen på fredag 26.06.2021. Jeg håper for Guds skyld det går bra med henne, men vi vet aldri. Så vi for se, be for henne.

  Mvh RJ

 6. Hvor stor var sjansen for å dø av covid ? var det ikke 0.00—- et eller annet , sannsynlig vis har jeg alt hatt covid og det helt uten og vite det og gått mulige har jeg smittet et helt lass av folk , for å sitere en del her inne: Jeg ler meg skak av disse surre hodene… ta bare ett eksempel først sier de att minst 80 % eller noe sånt må ta vaksinen for å oppnå flokk immunitet, så sier det a du kan fortsatt smitte , selv om du har tatt vaksinen , vel om du fortsatt kan smitte etter du har tatt vaksinen , så hjelper det ikke om så 100% tar vaksinen , en vil aldri oppnå flokk immunitet, nå dette er jo så dumt at det er nesten ikke til å tro at folk faktisk tror på det , men avguden/halvguden Nakkestad har vel noen fargerike og halv sprø forklaringer på det helle og alle dumme sauer bøyer seg i støvet og sier O du store Nakkestad , du som har forklaring på alt og som leder oss på den ville veg , ja deg vil vi lyde å lovprise du O store Nakkestad du alt vitende avgud og alle de som ikke følger deg , Bill Gates , Fauci og andre totalt bedervede drittsekker vil vi folket forfølge …..

  3
  1
  • Du har faktisk forstått en hel del du Rune.
   Både Nakstad, leger, helsetoppene og myndighetene bekrefter at man kan bli smittet selv om man er vaksinert.

   Det blir som med influensavaksinen. Man kan bli syk selv om man er vaksinert, men man bllir ikke dødssyk. Da blir det slik at det faktisk er plass til dere som evt blir veldig syke på intensivavdelingene. Vi andre, som har fått “djevelens mikstur” sprøytet inn i kroppen, blir som hovedregel ikke sengeliggende dersom vi blir smittet. Dog ingen regel uten unntak.

   Så ja, selv om jeg er vaksinert, og faren er liten, kan jeg i teorien smitte deg. Da får jeg influensalignende symptomer og er du heldig får du det samme. Er du uheldig trenger bare en av oss intensivbehandling.

  • Tja , hva skal jeg svare en Hitler følger som deg Quanon ?
   Ja jeg har forstått en hel del i motsetning til deg , som synes keiserens nye klær er flotte .

   IKKE TA VAKSINEN !!!

   2
   2
  • Rune Lye.
   Det nytter lite å argumentere med medlemmer av Covid-19 kulten.
   De er så hjernevasket av propaganda-apparatet slik at de er ute av stand til å tenke kritisk eller forstå sannheten.
   De klarer ikke å se forførelsen og beskylder oss for konspirasjons-teorier. Disse kultmedlemmene gjør lydig det de blir beordret til å gjøre.
   Alle disse her inne som stadig forsvarer vaksinen og myndighetene mangler Den Hellige Ånds lys over tiden.
   De nekter å se virkeligheten uansett hvor mange som dør av vaksinene. Intet biter på disse vaksinerte, fordi vaksinen har gjort noe med dem rent mentalt. Jo mer jeg ser av de vaksinerte, jo mer overbevist blir jeg over at det er åndmakter i vaksinen.
   Det er noe i den som gjør folk forherdet, iskalde, avstumpet rent følelsesmessig. Jeg merker det på vaksinerte på jobben.
   Og jeg merker det også blant kristne som har tatt vaksinen.
   Det ser ut som om Den Hellige Ånd er veket fra dem, og de åndelige kreftene i vaksinen vil få dem til å ta dyrets merke frivillig når det kommer.

Det er stengt for kommentarer.