Bibellærer Christensen klager Coronapasset og vaksinediskrimineringen til diskrimineringsnemda -vaksinepass og vaksinen er diskriminerende

Bibellærer, bussjåfør og blogger Jan Kåre Christensen har nå klaget norske myndigheter og kravet om vaksine og Coronapass inn for diskrimineringsnemda. I et skriv sendt i dag den 22 juni 2021, skriver Christensen at han blir diskriminert fordi han ikke har tatt sprøyta og følgelig ikke har fått noe Coronapass. Som kjent har norske myndigheter i likhet med EU innført et Covid-19 pass som en nødvendighet for å kunne dra på ferie til utlandet. Christensen som har familie i Danmark skriver dette til diskrimineringsnemda: “Vedrørende Vaksine passet! Jeg opplever at jeg blir diskriminert p.g.a. at jeg ikke vil ta vaksinesprøyta. Min begrunnelse er reell. Den er ny og er ikke utprøvd Covid 19 vaksinen. Det er flere friske som har død av den og bivirkningen vet vi ikke noe om fullt ut om. Senvirkningene er også selvsagt ukjente, skriver Christensen som nå åpner en tredje front mot myndighetene. En del av våre lesere som vanligvis ikke støtter Christensen vil nok applaudere dette utspillet fra Christensen.

Jeg er ikke negativ til de som velger å ta vaksinen, da det også helt sikkert er
positive ting med dette? Når staten skiller så klart mellom vaksinerte og ikke vaksinerte, så diskriminerer de meg med at jeg bl.a. ikke kan reise og gjøre mange ting som
jeg mener de ikke har grunnlag for å gjøre det som de gjør. I verste tilfelle kan også dette være en kriminell handling av myndigheten da vi ikke vet hva som vil skje med de som har latt seg vaksinere, det vil kun tiden vise.
At jeg da skal bli holdt utenfor og nektet adgang til f.eks. å reise p.g.a. at jeg
ikke har tatt vaksinen, er diskriminerende. (reise kan jeg, men sitte in innreise karantene er jamført med å ikke kunne reise da å sitte i karantene og gå i jobb utelukker stort sett reising, da for meg.) Det er så mye farer forbundet med å ta Covid-19 sprøyte. Vi vet ikke om det vil også bli senvirkninger?

På mange måter er vi alle forsøks kaniner.
Da at de som har tatt sprøyte og er forsøks kaniner for staten skal ha fortrinn
for slike som meg som ikke vil være det. Er sterkt diskriminerende.
Da er det ikke lenger frivillig, men en er i praksis påtvunget å ta Covid-19
sprøyten for å kunne reise og komme inn på enkelte arrangementer.
Det er høyst tvilsomt at friske personer er tjent med å ta Covid-19 sprøyten da
det kan det være bi-virkninger med Sprøyten.
Det så vi ikke minst under Fotball EM der en topptrent fotballspiller falt død
om 3 dager etter han hadde tatt Covid-19 sprøyte.
Heldigvis ble han vakt opp til live igjen.
Ingen vet om dette skyltes sprøyten eller ikke, derfor bør de som ikke vil ta
sprøyten. Omgis med særskilt beskyttelse og vern, ikke som nå der en blir
utestengt og diskriminert!

Konklusjon

Det er så usikre momenter. Det skal være frivillig, jeg som frisk og sunn anser
det riktig for meg å ikke ta Covid-19 sprøyte/vaksinen.
Jeg har full respekt for de som velger å ta den.
Men at de som velger å ta vaksinen skal ha fortrinn da mange av de blir syke
også av Covid 19 og i verste tilfelle dør av bivirkninger er både farlig og
diskriminerende.
Dette kunne løses lett og bedre med at en f.eks. hadde og måtte for alle å ha
en test at en er frisk. Andre muligheter finnes, men vårt reelle valg er nå borte!

Jan Kåre Christensen

Facebook Comments

28 tanker om “Bibellærer Christensen klager Coronapasset og vaksinediskrimineringen til diskrimineringsnemda -vaksinepass og vaksinen er diskriminerende

 1. Omsider gjør denne evangelisten noe fornuftig. Ikke det at det fører frem, men det er en god tanke. Diskrimineringsnemda er ingen uavhengig og objektiv institusjon. Også disse tar ordre fra myndighetene, og er slaver av systemet de er en del av.
  Håper de tar Christensens klage alvorlig og behandler den skikkelig.
  Men etter mitt syn burde flere som føler seg diskriminert av Covid-19 reglene klage saken til diskrimineringsnemda og gå til søksmål mot staten.

  • Mannen døde, 3 dager etter han hadde tatt vaksinen, han var frisk og super veltrent.

  • Jobber du i FHI Roperid. Du virker helt BESATT for at folk skal pådra seg blodpropp, slag eller dø raskest mulig at denne vaksinen.
   Folk dør hele tiden av vaksinen og du ser ut til å ville presse den på gud og hvermann.
   Her gjør evangelisten noe klokt og riktig -og du er som en sverm demoner ute etter å kritisere å finne ubetydelige detaljer å ta Christensen på. Saken er den at vaksinen dreper, det å ta eller ikke ta denne medisinske behandlingen bør være et ikkeoffentlig personlig valg. Hvorvidt denne fotballspilleren hadde tatt denne rottegift vet jeg ikke, -men om han hadde tatt den -hadde de selvfølgelig ikke reklamert med det etter han falt om.
   Det passer ikke systemet å avdekke slikt.

   3
   1
  • Jeg ser at flere her referer til “noen”, “de” eller “systemet” som noen som tydeligvis har en agenda som vi ikke får ta del i. Det er vel omtrent det samme som “Deep state” i USA: Troen på at en gjeng med mektige personer kontrollerer alle regjeringer, aviser og hva som slippes ut i offentligheten.

   Nå lekkes det informasjon fra hemmelige møter overalt. Fra telefonsamtaler som Trump har hatt, Guilliani sine samtaler med Ukraina, dokumenter som er topphemmelige kommer i avisene. Med andre ord: der er alltid en lekkasje. På et eller annet nivå fra en eller annen utro tjener.

   Dersom dere som tror på slikt, også du Birger Hvermansen, tar et skritt tilbake og tenker dere om: hvor mange topphemmelige, utrolig inflytelsesrike personer må til for å kontrollere informasjonsflyten i Norge? 5 stk? 50? 500?
   Der er en del informasjon som skal styres dersom alt skal ensrettes slik at det hele tiden passer deres agenda.

   Hva med i resten av skandinavia? i Europa? i USA? 500 i hvert land? Samarbeider alle disse personene?
   Dersom vi for enkelhetsskyld sier at der er 100 utrolig mektige personer i hvert land i Europa. Da blir det 4700 personer som skal kontrollere 700 millioner mennesker.
   I dag er det ca 15 000 dagsaviser i verden (iflg Wikipedia). Dersom vi sier at 2 000 av dem er i Europa. Da har de litt av en jobb de maktpersonene som skal kontrollere all informasjonen. Og da har vi kun tatt med papiraviser. Ikke nettaviser, radio eller tv.

   Var Trump, og alle andre presidenter i USA bare nikkedukker som disse “deep state”-folka hadde et skikkelig – unnskyld uttrykket – balletak på?

   Hvorfor lekker det informasjon fra hemmelige militæroperasjoner, regjeringsmøter, etteretningsorganisasjoner etc etc, over hele verden, mens det aldri kommer et pip som hinter noe som helst om en verdensomspennende deep-state?

   Jeg tror det er på tide at dere løfter nesen fra tastaturet og tar en tur ut og møter vanlige, hyggelige mennesker. Når man sitter og graver seg ned i konspirasjoner og svartmaling gjør det noe med hodet. Det er ikke sunt.
   …og dersom man er ute i friskluft får man også litt beroligende tilførsel av “deep-state”-medisin (ref chemtrails)

   Det er sjeldent feil å tenke bittelitt selv.

  • Birgir enig med deg at mine motstandere er opptatt med bagatellmessig ting for å ta meg.
   Ha en fortsatt fin dag 😁

  • Birger:

   Jeg er ikke opptatt av at noen skal ta vaksinen. Jeg er bare opptatt av at folk ikke skal spre løgner.

   1
   1
 2. Dessuten har du gyldig coronapass i 24 timer ved å gjøre en test, nettopp slik du foreslår. Kanskje greit å sette seg inn i saken og holde seg unna løgner før du sender klage?

  1
  4
  • De som tar corona spryten, hva med dem? De får da reise til Sverige. Og komme hjem uten karantene, du skriver uten substans.

  • Ellers så er det slik at om du skal delta på et arrangement som krever vaksinepass, så kan du ta en test. Da vil denne være gyldig i 24 timer og du vil kunne delta på arrangerementet. Slik som du foreslo,

   Lurt å vite hva du snakker om før du skriver klage 😉

  • JKC skriver
   “Dette kunne løses lett og bedre med at en f.eks. hadde og måtte for alle å ha en test at en er frisk. Andre muligheter finnes, men vårt reelle valg er nå borte!”

   Det er vanskelig å være uenig i det.
   Som Roperid skriver er det også mulig.
   Men hvordan skal man da dokumentere at man har tatt en test, eller, sagt på en annen måte: dokumentere at man ikke bløffer om å ha tatt en test?
   Tenker du f.eks å bruke et vaksinepass?

  • Å ta disse testene er ikke spesielt klokt. Hvem vet hva disse testpinnene inneholder av skadelig fibre og metaller som gjør folk syke. Ikke planer om de får stikke en slik pinne opp i nesa på meg.
   Vi må tilbake til de gode gamle reglene om å leve normalt, vaske seg på hendene og hoste i armhulen og holde seg hjemme dersom man er syk. Dette myndighetene gjør med befolkningen er skremmende.
   Det er diskriminerende og farlig. I gode gamle dager gikk man på jobb når man var smittet og småsjuke.
   Vi må tilbake til disse gode reglene. Det som skjer nå er at de tar livet av en hel befolkning med en livsfarlig vaksine. Jeg støtter Christensen i dette. Hvorfor skal vi la oss diskriminere på grunn av en smitte man ikke merker at man har?
   Det er langt bedre at disse som er rammet av frykt-demonene holder seg hjemme og er redde for seg selv.

  • til Corona er svindel

   jeg er ikke redd for q-tips, vaksine eller for å bli veldig syk av Covid-19.
   Det høres mer ut som det er du som er er rammet av frykt-demonene. Du som er livredd for q-tips i nesa og at myndighetene skal ta livet av deg med vaksinen.

   Husk det er langt flere som dør av influensa hvert år enn det er folk som har dødd av covid-19-vaksinen.

  • Løgn, Jan Kåre.
   Christian var ikke vaksinert 3 dager før han segnet om under dn kampen mot Finland.
   At du gjentar løgnene selv etter at det er bevist at du lyver, sier alt om deg, Jan Kåre. Du er – beviselig – en løgner.

 3. Christian Eriksen døde.
  Men heldigvis for han, de hadde hjertestarter og dyktige helsepersonell raskt tilgjengelig

  1
  1
  • Christian Eriksen lever i beste velgående og fikk aldri noen Corona vaksine, hva har du røyka, eller er du en helt bevisst løgner?

  • (tidligere feilpostet)

   Løgn, Jan Kåre.
   Christian var ikke vaksinert 3 dager før han segnet om under dn kampen mot Finland.
   At du gjentar løgnene selv etter at det er bevist at du lyver, sier alt om deg, Jan Kåre. Du er – beviselig – en løgner.

   2
   1
  • Det sto på nettet da jeg sendte inn skrivet.
   Men det er 1 Millioner andre tilfeller.
   Dokumentasjonen er overveldende at Corona vaksinen også tar liv.

  • Er det virkelig ditt krav til fakta?

   Hvis jeg skriver nå skriver at Jan Kåre Kristiansen tenner seksuelt på å kle seg ut som et teddybjørn og vandre rundt på Oslo S. Så tar du det for god fisk.

   For det var nettopp det dette var. En eller annen idiot som skrev en ren løgn på nettet. Ingen seriøs avis videreformidler dette, nettopp fordi det var ren løgn en eller annen tilfeldig person fant på, på Internett. (Intervjuet det vises til skjedde aldri.)

   Kanskje du skal lære deg litt kildekritikk?

   Og hvorfor har du fortsatt å spre løgnen lenge etter at du ble opplyst om fakta?

   Er det ikke hva man kaller en løgner?

  • Det kan være at Christian Eriksen ikke har tatt corona vaksine?
   Men hele det Spanske Landslaget og andre land.
   At jeg trodde på det, gjør ingenting for saken.
   Dette var feil med Eriksen.
   Men å ta corona vaksine er å spille Russisk Rulett med egen helse.
   Det vil jeg ikke 😁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.