Trump: WE HAVE JUST BEGUN TO FIGHT!!! Dutch Sheets oppmuntring til sine bønnekrigere

“Vi har akkurat begynt å slåss” skrev president Trump på twitter lørdag kveld. Mens verden nå forbereder seg på en ny æra med Kamala Harris/Joe Biden -gir verken Trump eller supportere opp kampen for Trumps presidentskap. Mulig Trump og hans advokat-team har mer sprengstoff på lur som kan snu saken? I mange kretser spekuleres det høyt om dette. Uansett utfall, vil de mer enn 70 000 000 amerikanere som stemte på Trump aldri komme til å anse Joe Biden og Kamala Harris som legitime folkevalgte.

Her er Dutch Sheets oppmuntrende ord til bønnekrigerne som kjemper for Trump

 

 

 

 

Facebook Comments

19 tanker om “Trump: WE HAVE JUST BEGUN TO FIGHT!!! Dutch Sheets oppmuntring til sine bønnekrigere

 1. Søkelys:

  Jeg prøver meg igjen. Hvis ikke Trump vinner valgkollegiet i morgen, finnes det noen lovlig vei til presidentembetet og hva er den veien i tilfellet?

  • For en del år siden ble det innført surfeforbud enkelte plasser på Jæren i gitte tidsrom , begrunnelsen for forbudet , var som skrevet av en 10 åring , det forelå rett og slett ikke gode saklige begrunnelser for det . Jeg konfronterte myndighetene med dette og la frem at argumentene de brukte ble selv motsigende i forhold til surfingens natur , da bare snudde de sine argumenter og tilpasset dem etter de jeg hadde sagt dem, da sa jeg til det at loven blir ugyldig for begrunnelsene dere har begrunnelsen dere har brukt for å innføre forbudet er feil, jeg sa også til dem at folk kommer aldri til å respektere dette forbudet og det vil kun bidra til å bygge kløft , dette er nå over 15 år siden , plassene som er blitt forbudet , blir surfet med større intensitet i forbuds tiden en dem gjorde før, starter dem å forfølge disse surferne , så vil skilt bli fjernet , biler vil bli ramponert og dem som er så dumme å forfølge surferne ta bilde av dem ol . har ett stort problem .
   Kort sagt denne ulovlige loven bidrar kun til å undergrave rett systemet .
   Sånn blir det i USA om ikke rett systemet klarer å ta ett opplagt valg juks på alvor Ropereid .

   Du Roperid er ikke enig med dette, men helt ærlig hvem bryr seg ?
   Krig kommer !! etter rytteren på den hvite hesten , kommer rytteren på den røde hesten !!

  • Rune Lye:

   Greit nok, men spørsmålet mitt er av teknisk karakter.

   Jeg stiller ikke spørsmål om hvorvidt valgjuks har skjedd. Jeg stiller spørsmål om hvorvidt det finnes en lovlig vei til seier for Trump hvis han taper valgkollegiet.

   Men for all del. Hvis vi tar for gitt at valget ble avgjort ved valgjuks (noe vi åpenbart ikke er enige om.) så er jeg helt enig (?) i at det kun finnes 3 farbare veier om man vil unngå diktatur.

   1. Revolusjon. (Altså å bryte med en grunnlov som ikke har evnet å beskytte demokratiet i sik nåværende form. Hva man etter fransk mønster vill kalt den andre amerikanske republikk.)

   2. Borgerkrig som jo også vil involvere revolusjon, men i tilfellet det ikke vil la seg gjøre fredelig.

   3. Løsrivelse. Om msn ikke kan endre de råtne grenene på treet må de friske rive seg løs fra de råtne før det sprer seg.

   Men det jeg spør om er hvorvidt det finnes andre valgmuligheter enn disse tre hvis Trump taper valgkolllegiet. (I en logikk hvor man er overbevist om at valgjuks har avgjort valget altså.)

   Jeg spør fordi jeg oppriktig lurer på om jeg har forstått grunnloven og valglovene riktig.

   Dette er jo også det jeg ser på som den naturlige fremgangsmåten for motsatt side hvis Trump vinner valgkollegiet.

  • Beklager Roperid. Har ikke sett ditt tidligere spørsmål. Det har i hvertfall godt meg forbi. Men jeg er ikke ekspert på akkurat dette. Men jeg har sett at noen lovkyndige har uttalt at 6 januar er den virkelig viktige dagen-
   Jeg skal se om noe konkret om dette dukker opp. Jurister har jo sine veier og argumentere på for sitt ståsted.
   Men det virker ikke som om noen bøyer av. Mulig Trump leiren sitter på en eller annen bombe av informasjon om motparten som kan forandre utfallet.

  • Et ærlig og greit svar!

   Det jeg forsåvidt lurer mest på er hvorvidt informasjon som kommer fram etter denne datoen er til hjelp for Trump eller ikke.

   Det vil jo kunne få konsekvenser for Biden/Harris og potensielt flere, men slik jeg har forstått det (som jo kan være feil) finnes det ingen vei videre for Trump uten seier i valgkollegiet.

   Samtidig så vil jeg jo motsatt sett si at hvis de som fortsatt er overbevist om valgjuks ikke går mot revolusjon eller løsrivelse etter et eventuelt tap, så kan jeg ikke skjønne at de noen gang trodde på det.

   Hvis valget virkelig ble avgjort ved valgjuks er det tre valg:

   Revolusjon, løsrivelse (Som begge fort vekk involverer borgerkrig) eller å gi opp demokratiet.

   Jeg mener jo det ikke er kommet fram noen bevis for valgjuks, men hvis jeg hadde vært overbevist om at det var det…

  • Hvis det skal skje noen forandring 6. januar krever det flertall i både kongressen og representantenes hus.

   Skulle det komme fram ny informasjon er jo ikke det umulig, samtidig er det jo lite sannsynlig siden demokratene har flertall i representantenes husvog det derfor vil kreve at flere demokrater stemmer mot Biden.

   Selv om det skjer, så forstår jeg det slik at embedet går til speakeren i representantenes hus som er Nancy Pelosi.

  • Jeg har sett nærmere på det og det er bok mer komplisert enn jeg så for meg.

   Det er et utrolig intrikat system, men for Trump å bli president ved at kongressen ikke sertifiserer valget krever ihvertfall at Trump får flere demokrater over på sin side og får støtte av alle republikanske medlemmer av representantenes hus.

   HVIS han får til dette må han i tillegg vinne et valg hvor hver stat gis en stemme hver. Et valg som vil gi republikanerne flertall.

   Det er EKSTREMT usannsynlig, men altså ikke umulig og her er systemet så intrikat at jeg ikke helt forstår det etter at kongressen ikke har sertifisert valget,

   Jeg er også litt usikker på hvorvidt domstolene kan spille en rolle etter valgkollegiets møte. Det ble rett og slett så komplisert at jeg ikke skjønner det uten å bruke en del mer tid på det.

 2. Det er bare medlemmene av “maga-cult”, som tror at trump ble frarøvet seieren. Dette er typisk “livets harde skole” folk. Den jevne republikaner, tror ikke på juksevrøvlet, og vil selvsagt anerkjenne Biden som sin president.

  3
  1
 3. Motsatt sett ville de 81 millioner menneskene som stemte på Biden aldri se på Trump som en legitim president så den situasjonen ville vært lik uansett utfall. Bortsett fra at en side åpenbart har sannheten på sin side.

  Ville Trump vunnet så tror jeg en del stater med California i spissen ville startet prosessen med å løsrive seg fra USA og å bli en selvstendig stat. California alene ville blitt en av verdens største økonomier.

  Sånn sett er dette det logiske neste steg for begge parter forutsatt at de faktisk tror de er frarøvet seieren og forsøkene på å omgjøre det ikke når fram

  Hvis ikke den som får flertall også får presidenten er det jo uholdbart for en stat å forbli i unionen. Det betyr jo i praksis at de er fratatt all makt og innflytelse.

  Nå tror jeg faktisk ikke særlig mange republikanske lovgivere tror det har foregått juks. Jeg tror bare de tror de har mye å vinne på å spre dette narrativet.

  Men tror du faktisk at demokratiet er satt til side er eneste logiske handling borgerkrig eller løsrivelse. (Eller å kapitulere for diktaturet.)

  Ellers har jeg et spørsmål jeg håper Søkelys vil svare på. Hvis Trump taper valgkollegiet i morgen. Hvilke lovlige muligheter har han til å bli president?

  3
  1
  • Ellers så kan det jo nevnes at det konservative meningsmålingsfirmaet Rasmussen (som oppgir det laveste tallet av alle meningsmålingene.) oppgir at 32% av republikanerne ikke tror det har foregått juks.

   Andre meningsmålinger oppgir at det er langt flere republikanere som ikke tror det har foregått juks.

   Så det gjelder åpenbart ikke alle de 70 millionene som stemte på Trump

   2
   1
  • Vi vet at Bernt er en hatefull ynkelig stakkar og grinebiter som er på full fart på vei til helvete.
   Guds folk har intet med slike å gjøre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *