Fokuset på “smittetallet” og folks redsel for smitten er fornuftens formørkelse og målet er the comming great reset

Myndighetene og massemedienes fokusering på smittetallet har gjort noe fundamentalt ødeleggende for samfunnet. Tallet på mennesker som må ty til antidepressiva for å komme seg gjennom denne mediaskapte angsten har økt, det samme har tallet på henvendelser til ulike krisetelefoner og tallet på selvmord. Smittetallet er blitt den nye folkefienden, og medias stadige omtale og fokusering på smittetilfeller -har gjort folk redde, lydige og kuede og det her hjemme er det få som protesterer. Så langt har 387 angivelig dødd som en følge av Covid-19. De aller fleste pasienter innlagt på sykehjem

Færre begravelser og mindre å gjøre for begravelsesbyråene under årets farlige pandemi

Evig lykke med lockdowns og sosial avstand og munnbind

Tallet på døde har peket nedover i store deler av 2020.  I uke 40 til 48 som strekker seg fra 28 september og frem til 29 november døde 6659 mennesker i Norge. I samme tidsperiode i 2019 døde 7046 mennesker, og statistikkene over dødsfall viser ikke at vi befinner oss i en alvorlig pandemi. Corona-situasjonen kom på alvor i medias fokus i februar, og fra 3 februar til og med 7 desember døde 32405 nordmenn, mens 33902 mennesker døde i samme tidsrom i 2019. Dette er en nedgang på 1497 døde midt under en alvorlig og dødelig pandemi? Tallene er innhentet fra Statistisk sentralbyrå. Tallene på antall døde indikerer på ingen måte at vi befinner oss i noen farlig pandemi -som regjeringen og media forsøker å fortelle oss, med stort hell. Faktisk har året med global pandemi betydd færre døde nordmenn selv om litt flere av oss har begått selvmord i 2020 kontra 2019. Det at færre mennesker døde i 2020 under den globale pandemien enn året før, kan gi regjeringen gode argument for å holde fast på sosial lockdown for alltid. Det er godt argument for å fortsette med tyranniet som har utspilt seg i hele år. Vi bør vel sammen gå inn for en evig pandemi, evig sosial og samfunnsmessig nedstengning, fortsatt kollektivt hysteri og kollektiv angst for smitten -og vips -så sparer vi mange liv. Vi burde kanskje også stille til ansvar myndighetene og tidligere regjeringer for å ikke ha hentet inn pandemien og nedstengningen langt tidligere. Tenk å mange færre døde vi hadde hatt dersom pandemien og samfunnet hadde vært i lockdown helt siden 2010?  Den frykt som regjeringen og media har påført oss i 2020 er fornuftens formørkelse  -og et grep tatt for å få kontroll. Og målet vi ser litt i det fjerne er Agenda 2030 og The Great Reset med nullstilling av våre tradisjonelle vaner. Ut med oksestek, biff, svinekoteletter, kylling og alt som ikke er bærekraftig for klimaet -og inn med innsekter, tang, tare og gresshopper i kostholdet. Den nye “One word Order” er på gang -og Guds folk ser ut til å ikke kunne gjøre noe annet enn å bøye seg -og ta alt som kommer. En tidsriktig kirke vandrer i takt med samfunnet og gjør som myndighetene sier (de er jo øvrigheten) -selv om det innebærer at Bibelens ord kastes på historiens søppelhaug eller fortolkes i lys av våre nye fantastiske “One World Order”  Jeg sier nei og la oss gå utenfor den korrekte politiske leir for å bære Kristi vanære der

Facebook Comments

7 tanker om “Fokuset på “smittetallet” og folks redsel for smitten er fornuftens formørkelse og målet er the comming great reset

 1. Den falske covid svindelen kommer til å ødelegge hele verden. Familier blir splittet. Venner blir fiender og løgnen blir sannhet. Det blir et fascistisk angiver samfunn over hele verden som vil kulminere i et fremtidig massedrap under Antikrists ledelse. Mange såkalte falske kristne er allerede i frontlinjen, og forbanner de som ser at covid er en svindel og at Trump fikk frastjålet valget. Selbekk i Dagen er en av disse som har slukt løgnen. Det er en demonisk kraft som har falt over verden der nesten alle faller ned og tilber “dyret” som representeres ved NWO , FN og EU. Folk er livredd for å bli stemplet og miste jobben. Mange tror at dette vil gå over, men det vil det ikke gjøre. Det blir enda verre i uoverskuelig fremtid.

  • Men dette må da være helt topp Z. Det er jo all denne elendigheten sanne kristne tjenere for Jehovah Gud og Kristus MÅ igjennom for at onde menneskers vanstyre kan bringes til en endelig slutt. Jo før jo heller!

  • Kan bare si en ting Z og det er AMEN.
   Den sanne Kristi kirke ser hva som skjer og forstår.
   Selbekk har slukt løgnen, har sviktet sin oppgave, er blitt en feiging som har sviktet når det gjaldt som mest.
   La oss bare holde fast på hva Herren har gitt oss, så får de navnekristne bare forbanne. De aner ikke hva som ligger foran dem.

   Ugresset i Kristi kirke er i ferd med å åpenbare at de er ugress som fienden har sådd.

 2. Brilliant av Søkelys.
  Sannheten kan ikke sies bedre.
  Covid er en megasvindel, og folk må ikke risikere liv og helse med å injisere dette i kroppen med fare for bivirkninger og varige men, i verste fall død.

  Det har gått som planlagt, storindustrien har nå klart å komme opp 3 milliarder doser til verdens befolkning, og har skapt en ny melkeku for noe som er helt ufarlig.

  2
  2
 3. Har du dokumentasjon på økt foreskrivning av antideppresiva i år? (har ikke sett noen saker om det…)
  At vi har så få døde, kan vi takke myndighetene for. Trenger ikke gå lenger enn Sverige ene veien og UK andre veien, så er situasjonen en helt annen.
  Trumps katastrofalt dårlige håndtering, som har resultert i 300.000+++døde😪

  3
  2

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *