Hjernevasken virker -nordmenn frykter mer for Corona nå enn i mars -men Jesus sa: Frykt ikke!

Nordmenn er mer bekymret for å bli smittet av koronaviruset nå enn vi var i mars, viser en ny undersøkelse, melder flere medier. Ni måneder etter at regjeringen i tilsynelatende panikk tok Norge i lockdown, er folk mer redde for SMITTEN nå enn de var i vår. Etter nærmest å ha knust SMITTEN før sommeren åpnet regjeringen opp for import og eksport av turister, og Kari og Ola Nordmann -fikk en følelse av viruset var beseiret. Slik har det ikke gått og den borgerlige regjeringen bærer et stort ansvar for å ha latt smitten blomstre opp igjen. 80 000 nordmenn er spurt i undersøkelsen som viser at måneder med skremsel og propaganda med daglige oppdateringer av SMITTETALL, har gjort flere bekymret.

Mens man normalt ville fokusere på antallet døde og alvorlig syke som ikke er skremmende høyt for å være en “pandemi” -har myndighetene og media valgt å fokusere på SMITTETALL og folk i karantene. Daglig blir vi møtt med oppslag om hvor mange som er påvist smittet og hvor mange som er satt i karantene (husarrest). Hadde media i stedet valg å fokusere på antall døde eller alvorlig syke som er innlagt på sykehus, så hadde media hatt lite å skrive om -og folk hadde sluppet byrden med å bære på frykt. Å leve i frykt og redsel for at noen av ens kjære skal bli SMITTET er ikke noen god tilstand å være i -og dermed, med frykten som våpen -har myndighetene og media lykkes med å skremme folket, slik at de både er kuet og bærer på frykt.

Et Guds barn behøver ikke å frykte for dette viruset og kan i frimodig tro ta til seg disse løftene fra Guds ord: “Frykt ikke, du land! Fryd dig og vær glad! For store ting har Herren gjort.” (Joel 2,21-22) og i Lukas 12, 7 sier Jesus: “Men endog hårene på eders hode er tellet alle sammen; frykt ikke! I er mere enn mange spurver.” Jesu Kristi kirke og enhver av oss må kaste av oss frykten vi eventuelt skulle ha for denne smitten. Guds Ord sier gjentatte ganger, frykt ikke -og dersom vi først skal føle på frykt, -må det være frykten for Gud -som i følge Jesus er den som kaster i helvete: “Og frykt ikke for dem som slår legemet ihjel, men ikke kan slå sjelen ihjel; men frykt heller for ham som kan ødelegge både sjel og legeme i helvede! ” (Matt 10,28) Den eneste frykt vi som troende bør gå inn for å føle på, er frykten for Gud. Skriften sier:  “For den legemlige øvelse er nyttig til lite, men gudsfrykten er nyttig til alt; den har løfte for det liv som nu er, og for det som kommer.” (1 Tim 4,8) -Derfor, legg vekk frykten for dette viruset, frykten for smitten og legg alt i vår hellige og barmhjertige faders hender. La ikke løgnpressen hjernevask-kampanje trykke deg ned. La ikke SMITTETALL og smitteangs prege ditt liv. -Og, dersom du skulle frykte, -ta frykten med deg til Jesus -og be Ham om utfrielse og hjelp og ta med deg dette løftet fra Herrens ord: “Ved rettferdighet skal du bli grunnfestet; vær langt fra angst, for du skal intet ha å frykte, og fra redsel, for den skal ikke komme nær til dig!” (Jes 54,14)

14 tanker om “Hjernevasken virker -nordmenn frykter mer for Corona nå enn i mars -men Jesus sa: Frykt ikke!

 1. Kjell Andersen bruker sin tid til å håne sine døde og syke landsmenn samt deres familie og venner.
  Og slik går hans dager.

  4
  4
  • Tåler du ikke Guds Ord Bernt?
   Her er det ingen som håner noen. Dette var faktisk veldig oppbyggelig.
   Når såpass mange nordmenn har frykt og angst for et virus selv oldinger langt opp i 80 årene overlever, da er det ikke mye grunn til å sitte nervøs for dette.
   Det regjeringa og media har gjort, er å påføre folk psykiske plager og angst uten grunn.
   Dette viruset er lite dødelig, og hadde avisene fokusert på døde og alvorlig syke, hadde det knapt vært mer enn et par oppslag i uka.

   Men disse velger å fokusere på smittetall og antall i karantene og så kaldes det en pandemi. Dette er knapt mer farlig enn omgangssyka. Media skaper bare unødvendig frykt i folk, og frykt er en forbannelse og ikke til velsignelse for noen.
   Jeg gir Andersen rett i at det er grunn til å klandre regjeringen som åpnet opp i sommer. De hadde jo nesten helt nedkjempet koranen, og så åpnet de opp og hentet inn viruset igjen-
   Ettertiden vil ikke være nådig mot Solberg og regjeringens handlemåte. Det er regjeringens skyld at folk sitter med frykt. Regjeringen og nyhetsmediene.
   Disse hyper opp redsel og frykt med tall som bare sier at noen muligens er smittet. Hvor mange falske positive tester er blitt tatt.
   Vi hører jo om kjendiser som først tester positiv på en prøve, og så tas det en ny, som viser at de ikke var smittet likevel.
   Kristne som er redd for koranen bør ta til seg Guds ord.
   At Bernt er i mot og skriver negativt om Andersen, er bare et kvalitetsstempel. Vi vet at når Bernt skriker, da er det truffet en nerve. Noens religiøse liktær er tråkket på -og det er bra.
   Slik skal det være.
   Det står masse oppfordringer i Bibelen til ikke å frykte. Dermed er det Guds Ord du mener håner døde og syke!

   Men så har vi også skjønt at Bernt er en motstander av Guds ord. Alt som er bibelske holdninger fører til negative kommentarer fra Bernt.
   Det er et levende bevis på sannheten i Skriften, at mange er kalt, men få er utvalgt. Disse som er forutbestemt til å finne frelse fra fortapelsen er utvalgt

   Rom 8,29-30 For dem som han forut kjente, dem har han også forut bestemt til å bli likedannet med hans Sønns billede, forat han skulde være den førstefødte blandt mange brødre; 30 og dem som han forut bestemte, dem har han også kalt; og dem som han kalte, dem har han også rettferdiggjort; og dem som han rettferdiggjorde, dem har han også herliggjort.

   Gud forut bestemte hvem som skulle vinne frelse og han forut bestemte også noen til fortapelse.
   Ef 1,5 idet han i kjærlighet forut bestemte oss til å få barnekår hos sig ved Jesus Kristus efter sin viljes frie råd,

   Gud er dem som aktivt og etter sin viljes frie råd, forut bestemmer hvem som er kristen og hvem som ikke er det.
   Mange mennesker kaller seg kristne, går i kirken, er barnedøpt osv, men de er ikke blant de som er forut bestemt.
   Et åndelig menneske kan dømme om alt ut fra et menneskes frukter.
   Bernt er en slik person. Hans liv er totalt uten frukter. Han sprer rundt seg med klander, negativitet og kritikk. Dette er tegn på en kritisk ånd. Men i himmelen vil det bli herlige tider for oss utvalgte fra evighet av. Syntes Bernt skulle lytte til sangen her
   “Der skal ingen tvilere ble funnet, og den kritiske skal ikke være med Ingen kladrere og spredere skal forstyrre -det skal bli et herlig møte der.
   Bernt burde lytte til denne sangen og teksten her.
   Dersom han ikke er utvalgt av vår Far fra tidens morgen, vil han aldri ta del i møtet i skyen fordi han ikke er et forutvalgt Guds barn.
   https://www.youtube.com/watch?v=r8n8CaKzDKQ
   Og skulle du finne ut av du likevel vil være av oss, bli døpt i Jesu navn…Amen

   5
   4
  • Du skjønner, Steffen Fevik. Bernt, den siviliserte, selvutnevnte HEDERSMANNEN, har det ikke så godt med seg selv. Han ELSKER å spre løgn om andre. Samtidig som han beskylder ANDRE for å fare med løgn. Han er rett og slett et ynkelig menneske.

  • … skrev Birgir Hermansen som enda har til gode å komme med et normalt voksent argumentert innlegg i Søkelys. Langt mindre et sannferdig innlegg.

   Jeg mistet min hund for tre år siden. En hund som bjeffet og gneldret på meg uten at den klarte å uttrykke seg vettugt og med menneskelige ord. Bikkja døde men Birgir Hermansen har nå dukket opp som min erzats hund. Og det med 110 decibel bjeffing men uten at bjeffingen gir mening.

   Og slik koser man seg med lyden av bjeffing en søndags kveld her ved midnatt.

   Og en vakker dag kan det hende at Birgir Hermansen klarer å uttrykke seg på en vettug ansamling av ord som gir mening.

   1
   1
  • Når jeg leser innlegga dine, forstår jeg UENDELIG GODT at bikkja du bjeffet og gneldre. Det var nok IKKE uten grunn.

  • Birgir Hermansen er det eneste mennesket som ikke forstår at et dyr ikke har et ordforråd på hundre ord eller mer.
   Det en hund forstår er dets eget navn og kanskje navnet på husbonden. Resten er tonefall.
   Men Birgir Hermansen er så dum at han tror at hunder og alle dyr forstår alle ord og deres betydning på alle språk.
   PS: Min hund døde av alderdom.

   2
   1
  • Men fortsatt forstår jeg UENDELIG GODT godt at bikkja di bjeffet og gneldret. Sannsynligvis hadde den fått like DÅRLIG oppdragelse som du selv.

  • “Men fortsatt forstår jeg UENDELIG GODT godt at bikkja di bjeffet og gneldret. Sannsynligvis hadde den fått like DÅRLIG oppdragelse som du selv.”

   For et lavmål av menneskelig aktivitet.

   2
   1
  • Lavmål er den som OPPHØYER seg selv, og som påtar seg å være en SIVILISERT HEDERSMANN, enda han farer med LØGN.

 2. JEHOVAH GUDS DAG RYKKER NÆRMERE

  Dersom ikke Trump på magisk vis klarer å vippe Biden av pinnen vil alt ligge til rette for at vår Skaper Jehovah Guds dag rykker nærmere med rask fart. Det blir til slutt Guds rike ved Kristus som skal knuse verdens siste forsøk på å skape et globalt verdensherredømme i strid med Konstruktørens ønsker. Jeg gleder meg som et barn til det hele begynner med at all falsk religion forbys av et revitalisert FN, hvorpå nasjonene kommer med et kraftig rop om “Fred og sikkerhet!”. Men som skriften sier: “Mens de sier “Fred og sikkerhet!”, kommer en brå undergang over dem.” Er DU omvendt og klar for å tjene Jehovah Gud og Hans sønn Kristus?

  Dette har Guds sannetjenere ventet på siden Kristus var på jorden og het Jesus fra Nasaret.

  1
  3
  • Denne vaksinen skiller seg ut. Den er utviklet på kort tid og ingen vet hva slags langsiktige virkninger den gir.
   Men vil du ta en kalkulert risk for å unngå en smiitte som kanskje ikke gjør deg syk i det hele tatt, får du ta den risken.
   Vanligvis blir vaksiner utviklet over flere år og testet på større grupper mennesker. Dette er en warp speed vaksine gitt til langt færre forsøkskaniner enn vanlig.
   Jeg er faktisk grundig uenig i Trump akkurat på dette med vaksine. Han burde ikke pushe noe de ikke aner hva vil gjøre med folk på litt lengre sikt.

   2
   1
  • Bernt som vanlig i ørska. Vi vet hva mat gjør med kroppen.
   Å sammenligne en vaksine som har vært utprøvd i noen få måneder med mat, er dårskap uten sidestykke.
   Du får holde deg til Fjordland du.
   Syntes du Fjordland er grådig gode, er det vel fordi du er fraskilt og ikke har en hustru til å lage skikkelig mat…
   Finn deg ei skikkelig kone Bernt

 3. De evangelisk kristnes forslag til hjernevask i februar var KLORVASK 😅😂🤣🤪😜😝

  Nei, hva skal menneskheten med medisin når bønn og håndspåleggelser (“grab ’em by the pussy!”) HELBREDER alle som tror! 🤣😂😅😛😝😜🤪

  2
  1

Det er stengt for kommentarer.