Trump mot seier: Seks ordførere fra det demokratiske partiet vil stemme Trump ved høstens valg

Seks demokratiske borgermestre fra Minnesota sier de vil stemme på Donald Trump, mener at Joe Biden ikke forstår hvordan amerikanske arbeidere har det.

4 tanker om “Trump mot seier: Seks ordførere fra det demokratiske partiet vil stemme Trump ved høstens valg

 1. “Make America Great Again Again” eller hva det heter nå. Konservative mennesker, særlig menn, er vel generelt redd for samfunnsendringer fordi de frykter å miste personlige privilegier. Tror også Trump med sine antidemokratiske trusler og giftige tunge har klart å skremme tvilere og engstelige motstandere til å velge hans side som sikkerhet for egen posisjon under et sannsynlig strengere Trump-regime. Mange innsiktsfulle analyktikere forklarer republikanernes manglende kritikk av Trumps løgner, korrupsjon og nepotisme delvis med personlig feighet.

  • Nå er det tillatt med anonyme kommentarer, og det står jo en person som skriver hva vedkommende mener, og det er bra.
   Jeg tror mange av Trump hatere vil gå på en smell i november.
   Trump fosser frem på målingene og er i ferd med å sikre seg fire nye år i Det Hvite Hus. Selvfølgelig vil dette skape surmuling blant endel i Norge, som aldri får nok av å overøse presidenten med skjellsord.
   Det at Trump seirer til høsten vil kunne gi et nytt driv både for demokratiet, tros og ytringsfriheten. Demokratene er de som virkelig truer demokratiet. Fra dag en av Trumps tid som president har Demokratene gjort absolutt alt for å undergrave den demokratisk valgte presidenten. Trump er den modigste presidenten USA hatt i nyere tid. Han kjemper for verdier som ligger nær til de verdier kristne står for, og derfor takker vi Herren for fire nye år med Trump..

 2. Det var da litt av en grunn til å ikke respektere mennesker, Myhre -og i tillegg kalle dem feige. (er du kristen lurer jeg på) Du har null respekt for meg også da. Jeg gråter ikke akkurat pga det. Du er ikke den eneste her inne som har sutret fordi noen er anonyme. Ta deg en tur ned på en ungdomsklubb så holder du deg ung og glad til sinns.

Det er stengt for kommentarer.