Pastor John MacArthur om Covid-19: “Vi er blitt lurt, det finnes ikke noen pandemi”

Corona eller Coivid-19 er et historisk bedrag. Dette er noe mange alternative røster har hevdet lenge. En av dem som nå sier det samme er pastor John MacArthur: “Seks prosent av de dødsfall som har vært knyttet opp mot Covid-19 har hatt en direkte forbindelse med Covid-19. 94 prosent av Corona-relaterte dødsfall kan ikke knyttes direkte opp mot Corona viruset. Av de 160 000 dødsfall som amerikanske helsemyndigheter tilskriver Covid-19, var det bare 9210 som døde av Covid-19. “Det er ikke noen pandemi,” sier John MacArthur i en tale som blir mottatt med applaus av forsamlingen.

I følge Store Medisinske Leksikon er dette definisjonen av en pandemi: “Pandemi benyttes om en sykdom som rammer svært mange mennesker og brer seg ut over et meget stort geografisk område, for eksempel flere verdensdeler. Pandemi er således en omfattende epidemi som omfatter store deler av verden.” Selv om myndighetene og media har brukt et halvt år på å hause opp et Corona-hysteri som har skremt vettet av mange mennesker, er det stadig flere som avviser at det er en pandemi, selv om man ikke fornekter at det finnes et virus. Imidlertid er det et annet virus som er sluppet løs over verden, villfarelsens virus. Og den som står bak det viruset, er den Store Forfører, Satan selv, derfor er det ikke så rart at midt i denne tid av forførelse gjøres et stort forsøk på å stenge ned kirker som proklamerer evangeliet,” slår MacArthur fast. Den opprinnelige videoen er sensurert og fjernet av sensuren, angivelig fordi den bryter med YouTubes retningslinjer for fellesskapet, da YouTube er redd for at noen skal rive ned det politisk korrekte narrativet. Klippet med John MacArthur er lagt ut på en annen YouTube kanal. Imidlertid har flere registrert at YouTube har fjernet en rekke videoer hvor MacArthur stiller spørsmål ved hele Covid-19 pandemien. “Someone please save this video and give us a way to download the file Youtube has been deleting all the postings of the video. Hurry up, Post the link in my comment. We need to fight back and share this video,” skriver en av dem som har sett videoen og reagerer på YouTubes sensur-regime.

https://www.youtube.com/watch?v=U2S9DnnguXY&t=120s

Loading

11 tanker om “Pastor John MacArthur om Covid-19: “Vi er blitt lurt, det finnes ikke noen pandemi”

 1. Takk broder John. Føler meg mindre alene nå.

  Folk mener det har klikket for meg når jeg ikke tror på noe pandemi -og når jeg også mener at spriten han vært nyttig til å holde forkjølelser og influensa borte. Ingen er forkjølet og ingen dør visst ikke heller her lenger 🙂

  1
  3
  • Føler meg også ganske alene om å mene at det er et stort bedrag som er iscenesatt for å skape frykt i verdens befolkning. Dette blir gjort for å påtvinge folk en vaksine som jeg tror er en forløper til dyrets merke.

   I fra begynnelsen dreide det seg om DNA, da de falne englene fikk barn med menneskedøtrene, som fødte dem nefilim. Dette førte til korrumpering av menneskets DNA. Dette var hovedgrunnen til at Gud sendte storflommen. Satans forsøk på å korrumpere den messianske blodslinjen skulle ikke få lyktes. Derfor måtte israelittene drepe barn, kvinner, menn og dyr i Kanaans land. Det levde mennesker der som var korrumpert av Satans DNA.

   Som det var i Noahs dager skal det være når menneskesønnen kommer. Menneskets DNA vil igjen bli korrumpert. Hvorfor finnes det ikke tilgivelse for de som har dyrets merke? Jo, fordi dette merket gjør noe med menneskets DNA som gjør dem til djevelens ætt/sæd. De vil alle bli full av byller sier Bibelen. En reaksjon på hva merket gjør med dem som tar det. Djevelens ætt vil igjen bli utryddet og disse hybridene kan ikke tilgis da de ikke er rene mennesker lenger!

   Derfor frykter jeg og advarer sterkt mot vaksinen som nå med stor sannsynlighet vil bli påtvunget oss alle!

   Vaksinen er en RNA-vaksine som vil gjøre forandringer i vårt DNA!

   Ser ikke bort fra at slike som meg vil gå en tøff tid i møte ved å nekte å ta vaksinen!

   Kom Herre Jesus! Kom!!!!!

   5
   3
  • Ja, kanskje går vi en tøff tid i møte, kanskje ikke, men uansett går Han med oss hvert minutt. Han slipper oss ikke og forlater oss 🙂
   Vi har fantastiske ting å se frem til, jeg sier det samme som deg til Jesus, hver eneste dag. Og kikker opp.

   Har lest og sett mye tidligere om det du nevner, men veldig bra fortalt av deg her, interessant å lese. I det siste har jeg tenkt at jeg orker ikke lære mer nå, men alt er jo kjempeinteressant. “Tar resten i himmelen…” sier jeg ofte, trett, til Gud. Men tror ikke jeg husker å ha lest noe ang. RNA… Må sjekke det opp en annen dag. Har vært skeptisk til også influensavaksinen jeg.

   “Den 17.dagen i den 2. mnd” er dagen etter valget i USA. Litt interessant, (jeg liker å følge med den jødiske kalenderen) men det er vel Israel å følge med på først og fremst. Noah-datoen er det også delte meninger om. Det kan også bety måneden Lyar. (29.april 2021) Noah-storyen med alle tall og datoer har lenge opptatt meg. Og Noah selv 🙂 Håper på noen kaffekopper med ham.

   2
   3
  • Hannah:

   Morsomt å lese at du tror på slike konspirasjonsteorier og alle profetier som blir oppfylt nå.

   Men bønn har vel litt samme effekt som onani? Det er behagelig for følelseslivet til dem som utfører det. Men det hjelper kanskje mindre for den andre parten?

   Studier av bønnesvar viser i alle fall at oppfyllelsesprosenten ikke er høyere enn tilfeldige sammentreff. Men Guds veier er uransakelige, det er sant, og absolutt alt har en mening i den allmektiges store plan.

   Gud belønner og straffer som fortjent. Det er neppe tilfeldig at nordmenn og deres kvinner har blitt velsignet med et sekulært lykkerike sammenliknet med slit og nød i alle tidligere tider, mens det kristne USA får straff som fortjent når herrerasen har opphevet raseskillepolitikken og innfører en stadig sterkere religiøs praksis i politikken. Eller hvordan skal vi forklarer dette? Ikke godt å si om Gud straffer eller belønner amerikanerne for at de har stemt frem Guds stedfortreder på jord, Donald Trump. Kanskje vi diplomatisk kan si at alt vondt som skjer i USA er Guds straff for alle som ikke heier på Trump, og at alt godt som skjer, er Guds belønning til alle som har stemt ham frem?

   Vel, man får uansett fortsette å be når man trenger noe. Ja, bortsett fra når bilen streiker eller tennene verker. Da er det kanskje bedre med et verksted og en tannlege enn en gudommelig inngripen som kanskje kommer neste uke. Eller som kanskje ikke komme fordi vi som Job trenger tukt og en lærepenge? Ikke godt å si hvilken straff Gud vil sende som motvekt til den herlige lykke som skal oppveie all jordiske lidelse for alle som underkaster seg.

   Forøvrig hyggelig å lese, Hannah, at du stoler så på egne fornemmelser når det gjelder verdenssituasjonen, fremtiden og medisinsk viten. For egen del har jeg dessverre ikke samme grunn til liknende selvsikkerhet, men håper og regner med at fagmiljøer er mer kunnskapsrike enn jeg er selv.

   A propos viten og uvitenhet er det et småinteressant psykologisk fenomen som kalles Dunning-Kruger-effekten: https://no.m.wikipedia.org/wiki/Dunning-Kruger-effekten

   Og angående selvsikre pastorer var vel hovmod (superbia) en av de syv dødssynder i katolisismen? Vel, gradering av synder og dyder gjelder heldigvis ikke innen konservativ amerikansk evangelikalisme. Vi må ikke glemme at gode Ku Klux Klan-patrioter og andre hvite nasjonalister tradisjonelt hater katolikker like sterkt som de sorte. Med god grunn vil mange troende mange si.

   3
   1
  • Gleder meg å høre at du synes det er visse ting (det meste sikkert 🙂 ) som er morsomt å lese. Mye av ditt er også innimellom morsomt og interessant, men litt depressivt. Skumleser avogtil eller hopper over, det må nok du med meg også. Jeg vet hva du skriver før du skriver, men det vet du også med meg.

   Sammenligningen bønn/onani tar du nok feil av. Bønn er ikke alltid behagelig og det hjelper Gud utrolig mye. Jeg vet jo fra før at du ikke kjenner Ham så du kan ikke forstå. Skulle nesten ønske du ikke var så intelligent, det ligger mye ego i intelligensen og det kan hindre deg i å erkjenne at du trenger Jesus som er den eneste som kan redde deg.

   Bønnesvarene er mange. Over hele verden. For meg også. Og fagmiljøer du nevner; ingen kan hjelpe deg mer enn din egen studie av Bibelen. Gir du Bibelen og Gud en sjanse, så vil du og Han sammen være det beste teamet for å finne ut av alt fra skapelse til jordens ende. Du vil se at alt går som Bibelen sier.

   Men jeg tror du har vært en del innom Bibelen tidligere i livet.

  • Rune Lye:

   Ja, jeg ser virkelig ingen god grunn til å tro på noen av verdens tusenvis av påståtte guddommer. Men jeg finner stor underholdningsverdi i å følge med på litt av alt det hårreisende sprø særlig kristenfundamentalister innbiller seg. At nasjonalkonservative og religiøse grupper i USA fremmer vrangforestillingene i fullt alvor og har stor politisk og sosial makt, omtrent som indoktrinerte troende i muslimske teokratier, gjør det dessuten ekstra spennende.

   Minner forresten om at eksistensen av en overnaturlig gud verken lar seg bevise eller motbevise, verken av konkrete sannheter, personlige opplevelser eller rent logisk. Alle må derfor per definisjon være agnostikere. Agnostisisme («ikke-kunnskap») handler om viten, ateisme («ikke-tro») om tro.

   3
   3
  • Petra pan , når David slo Goliat, var det ett Guds under eller var det ikke ?

  • Ja, Rune, alle er teknisk sett agnostikere, vi kan rett og slett ikke vite sikkert om Gud finnes eller ikke. På samme måte som med andre påståtte vesener. Det er ikke sannsynlig at Den avskyelige snømannen finnes, pålitelige og sikre bevis mangler. Men eksistensen av en yeti er på den andre side heller ikke motbevist.

   Når det gjelder historien om David og Goliat, er jeg for dårlig informert om dette er et sagn med mytiske skikkelser eller ikke, slik som med eventyrskikkelsene Adam og Noah og så videre. Uansett er det ingen ting som tyder på at en guddom har stått bak et møte mellom en ung mann med steinslynge og en forvokst kriger med dårlig syn og pustebesvær. Like lite som det er noe som tyder på at en god eller ond åndsmakt står bak Trumps valgkampseier tross tre millioner førre stemmer enn motkandidaten, alle hans løgner, kvinnehistorier, konspirasjonsteorier, korrupsjon og splittende hatretorikk.

   Bibelen er en samling av eldgamle myter med enkelte innslag av historiske og ikke minst «alternative fakta» ?

   1
   1
  • Petra Pan I følge din tanke gang , så er alt tilfeldig, vi lever uten mål og mening , vi blir født vi dør og her innimellom har vi følelser , sorg , glede , frykt , savn , kald , varm , nummen osv. men egentlig så betyr der ikke noe , din verden Petra Pan er en tom verden og blind verden , som de alle aller fleste på denne kloden vil finne menings løs , du lever i ett narrativ om at om alle tror som deg vil alt bli fred og fryd i denne verden, men jeg må skuffe deg , ditt narrativ er alt prøvd ut i form av kommunisme og vi vet hvordan det gikk.

   David vant over Goliat fordi han brukte kunnskapen og stolte på kunnskapen han hadde tilegnet seg over tid gjeter , Gud har gitt oss hode for å bruke det , vi er skapte på underfullt vis .

   Jeg synes det er skremmende facinerende å se hvordan det som står i bibelen om verdens fremtid går i oppfyllelse, ja faktisk så er du Petra Pan en del av det for bibelen beskriver at det skal komme sånne som deg Guds fornektende og spotende.

Det er stengt for kommentarer.