Krigen mot pastor MacArthur og kirken: Los Angeles County sier opp parkeringsavtale inngått i 1975 med Grace Community Church -som hevn

Etter å ha mislykkes fire ganger i rettsapparatet for å få stengt ned Grace Community Church som trosser myndighetenes Corona-forskrifter, tar det Demokrat styrte Los Angeles County nå hevn gjennom å si opp en mangeårig parkeringsavtale Grace Community Church har hatt med Los Angeles. Menigheten ble i et skriv varslet om at myndighetene ville si opp avtalen med 30 dagers varsel. Dermed kan menighetens medlemmer fra 1 oktober ikke lenger parkere på området kirken har leid av LA-County, melder The Biblethumpingwingnut Network. Dermed velger myndighetene å trappe opp konflikten med menigheten. Fra før er det kjent at en rekke kirker og pastorer i California er bøtelagt for å ha holdt kirken åpen for gudstjenester og bønn. “Våre myndigheter holder nå på med å kvele Jesu Kristi kirke under dekke av å være smittevern. Grace Community Church har leid den samme parkeringsplassen siden 1975, og det er denne avtalen myndighetene nå som hevn velger å si opp.

Den antikristelige undertrykkelsen fra det Demokrat-styrte California ser ut til å fortsette. Flere menigheter og pastorer fra forskjellige kirkesamfunn blir nå bøtelagt, truet og utsatt for represalier fra offentlige myndigheter som bruker Covid-19 og kraftige Corona-restriksjoner som politisk virkemiddel for å undertrykke konservative kristne. Guvernør Gavin Newsom er kjent som svært liberal og støtter homoekteskap.

Newsom leder en delstat som lenge har vært under Guds vrede som har manifestert seg i form av langvarig tørke, et stort antall branner, fattigdom og en kraftig vekst i tallet på hjemløse. En gang virket California som en magnet for mennesker, nå har liberale venstrevridde demokrater omgjort delstaten til et “shithole” som folk nå flytter fra i økende antall. Også kristne velger nå å rømme delstaten, og det er ikke så vanskelig å forstå hvorfor. Republikansk styrte delstater virker langt mer velstyrte, har mindre kriminalitet, har lavere skatter og er ikke så kristendomsfiendtlige som det California har blitt.

 

Facebook Comments

5 tanker om “Krigen mot pastor MacArthur og kirken: Los Angeles County sier opp parkeringsavtale inngått i 1975 med Grace Community Church -som hevn

    • Vi ser tegnene manifestere seg.
      Det vi egentlig ser fra California og mange demokratisk styrte stater, er at de saboterer og stenger ned alt for å ramme Trump og konservative kristne.

    • Ja vi ser tegnene. Vi skal synge salmer og tilbe Gud og takke for at Han går tett ved vår side.

      Og be for Mac Arthur og alle de forfulgte.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *