Trump advokater vil onsdag fremme et omfattende søksmål i Georgia

Trump advokaten Sidney Powell som jobber utenfor Trumps advokat-team vil onsdag fremme et omfattende søksmål i Georgia. Dette skriver Trump advokaten Lin Wood for kort tid siden på Twitter. Lin Wood er advokaten som bistod Nick Sandmann i søksmålene mot CNN og Washington Post etter hendelsen ved Lincoln Memorial i januar 2019. Lin Wood representerer også Kyle Rittenhouse som i selvforsvar skjøt og drepte to Antifa-aktivister under noen Black Lives Matter opptøyer tidligere i år. Kyle Rittenhouse er nå løslatt fra fengsel etter at hans advokater og støttespillere har samlet inn 2 millioner dollar til kausjonen som var fastsatt.

Lin Wood som er en del av Trumps advokat-team skrev for kort tid siden dette på Twitter: “I have worked closely with  @SidneyPowell1 & others over recent weeks. The lawsuit Sidney will be filing tomorrow in GA speaks TRUTH. Enemies of America will deny its allegations. Do NOT believe them. Believe Sidney & me. We love America & freedom. Our enemies do not.” skriver advokaten som mener at de har en god sak som vil avdekke omfattende stemmejuks i forbindelse med årets presidentvalg. Sidney Powell har selv lovet et søksmål av “bibelske proposjoner” som vil ryste både demokrater og republikanere. I følge tidligere opplysninger skal søksmålet være knyttet opp mot stemmejuks med Dominion Voting Systems.  De fleste medier har så langt avfeid dette som indisier og mer en konspirasjonsteori, men det gjenstår selvfølgelig å se hva slags dokumentasjon og bevis advokatene kan fremlegge. Presidentens advokat-team distanserte seg i helgen fra Sidney Powell og slo fast at hun ikke var en del av Trumps advokat-team, men mange tror at dette bare var ren og skjær strategi. Lin Wood skriver jo rett ut at han har jobbet tett med Sidney Powell de siste ukene, så selv om Powell rent formelt ikke er knyttet opp mot Trumps team er det uten tvil et strategisk samarbeid.

Det store spøsmål er beviser og bevismengde

Det store spørsmålet mange stiller seg, er hva slags bevis Sidney Powell og Lin Wood egentlig sitter med. Etter å ha gått såpass høyt ut og sette sitt eget rykte på spill, så må de jo ha noe. Hvorvidt Powell og Wood sitter på hard vare eller løskrutt gjenstår å se, men rasende Trump supportere som føler at Demokratene gjennom juks forsøker å frastjele dem valgseieren venter store ting fra Sidney Powell og Trumps advokat-team. Så langt har Trumps advokater gått fra det ene nederlaget til det andre og søksmål etter søksmål er blitt avvist i lavere domstoler. Hvorvidt de har noe som fører frem, gjenstår å se. I denne halvtimes videoen snakker Dr Steve Turley om hva som kan komme til å skje onsdag da Sidney Powell slipper løs sine søksmål.

8 tanker om “Trump advokater vil onsdag fremme et omfattende søksmål i Georgia

 1. Så seint som 15.11, beskrev Trump henne som endel av hans advokat-team, i en twittermelding.
  Men, de siste dagene har hun blitt for kontroversiell, konspiratorisk og løgnaktig, at det til og med ble for mye for trump?

  2
  1
  • Ser du ikke hva han skriver, hun er en Trump advokat utenfor Trump-teamet (som ikke representerer Trump) ??????

   2
   2
 2. Nå får du faen vise litt anstendighet ovenforbdrapsofrene. Ingenting tyder på selvforsvar, alt tyder på drap i kaldt blod som han også er tiltalt for av politiet.

  • Hør Roperid , jeg har selv sett de usensurerte videoen av denne ung guten , han snublet og datt i det han var i ferd med å spring ifra en rasende lynsje mobb , om jeg hadde vart i samme situasjon som han, så tror jeg at jeg kan love deg at enda flere ville bli drept .
   HAN SKJØT I SELVFORSVAR !!! Du skal være rimelig vrid i hode om du ikke ser at dette er en desperat ung gutt som bare vil ut av en desperat situasjon.
   En helt annen ting når de i antifa er så kork dumme at de tar opp jakten på en tenåring i panikk med våpen , så burde resultatet gi seg selv, når det er sagt , så er jeg ikke begeistret for verken amerikansk våpen lovgivning som gir en 17 åring lov og mulighet for å springe rundt med en halv automatisk rifle , heller er jeg ikke begeistret for folk som springer rundt og lynsjer hverandre , denne cocktailen er ekstremt farlig.

   2
   1
  • Trump så det slik , jeg så det slik og mange mange flere så det slik, det er en grunn til at det er samlet inn 2 millioner dollar i kausjon.
   Begynner å lure på om det faktisk er noe i det når Trump sier valget er rigget , ganske rart at politiet lar antifa og blm få herje på så uhemmet som dem gjør, er det fordi politiet der er kjøpt og betalt ?

   1
   2
  • Jeg har sett hvordan terroristene jaktet på gutten i forkant av at han skjøt to av dem. Han løp fra stedet, disse fulgte etter ham for å drepe ham. Han skjøt i noe som helt klart er en nødverge situasjon. Når vi ser hvordan Antifa og Black Lives Matter terrorister angriper folk på åpen gate, er jeg ikke tvil om at Kyle Rittenhouse hadde endt som drapsoffer.
   Jeg vil ikke kalle Kyle Rittenhouse en helt slik enkelte amerikanske patrioter gjør, men jeg vil kalle ham en ung mann som var kommet i en vanskelig situasjon med to eller flere voldelige terrorister som løp etter ham.
   Hadde denne situasjonen vært i Norge hadde Kyle Rittenhouse vært en død mann, for i Norge er folk overlatt til et politi som nesten alltid er en halvtime unna.

 3. Dersom Trump bare er halvparten så sta som JKC kommer denne saken til å vedvare ut året og helt frem til 19 januar.
  Trump er ikke den som gir seg lett, og han heies frem av 80 millioner amerikanere som vet at Demokratene har stjålet valget med fusk.

  1
  2

Det er stengt for kommentarer.