Live event: Steve Bannons War room fra klokken 23 i kveld -siste nytt om bråket rundt valget

Steve Bannon oppdaterer oss om hans krig mot valgjuks og krig for at president Trump blir sittende i presidentstolen til 2024

 

Steve Bannon og hans krigs-rom fortsetter krigen om valget. Etter at Trump selv gav ordre om at protokollen for maktovertakelse kunne begynne, tolker mange dette som en erkjennelse av nederlag. Imidlertid nekter Trump ennå å erkjenne nederlag og sier at den juridiske kampen fortsetter.

Trump gjentar påstandene om stemmejuks, og det store spørsmålet de neste dagene vil bli om Trumps advokat-team og deres juridiske medspilllere som opererer utenfor selve Trump teamet” er i stand til å levere tilstrekkelig mengder bevis på at valgjuks som kan påvirke utfallet av valget, virkelig har skjedd. Følg dagens sending fra kl 16

 

Facebook Comments

10 tanker om “Live event: Steve Bannons War room fra klokken 23 i kveld -siste nytt om bråket rundt valget

 1. “Flood thrme zone with shit”, er Bannons råd til trump. Spre misinformasjon, spre usikkerhet og forvirring.

 2. Veldig spennende framover nå. Men dersom ikke noen kan hoste opp virkelige bevis i løpet av denne uken, så er jeg redd for at løpet er kjørt.
  Da blir vi som profeterte om president Donald Trump fortsettelse, og nye 4 år, gjort til skamme.
  Da må jeg innse at det er forskjell på ønsker og glade profetier.
  Men at demokratene har fusket seg til en ny president, er hevet over enhver tvil. Slik står nå saken, og årene framover vil få stadig nye opplysninger om århundreds valgfusk.
  Men, som sakt, saken er ikke tapt enda…
  https://www.youtube.com/watch?v=RyXsAWKUDZ0

  4
  1
  • “hevet over enhver tvil”? Sitter du på bevis, som ikke Trumps advokater har kunnet hoste opp??‍♂️

   1
   1
  • Bevis? Du veit, de bevisene Trump teamet her nekta å vise til både vennligsinnede journalister og i de over 30 rettssakene/høringene de har tatt inniativ til ovenfor dommere som har vært politisk allierte med Trump.

 3. Søkelys mesker seg i galskapen fra de nasjonalkonservative og koko-kristne USA. Det er gøy! Ingenting er så morsomt som spinnville profetklovner! Gratis underholdning!

  6
  2
  • Det er enkelt å bare legge ut noen videoer om temaet,
   Har hatt litt lite ork de siste dagene,’
   Har vist fått en betennelse i en tannrot og siden det er lang ventetid for å komme til tannlegen i disse Corona tider, må jeg klare men noen dager med paracet/ibux og pencilin.
   Har ikke akkurat energien for tiden til å gå inn i heftige ordskrifer med deg eller andre. Vondt i tenner gir dårlig søvn

 4. Å beskylde Søkelys på den måten er tull. Nettsiden referer saker og ting fra valgkampen og er ikke tilhenger av fosterdrap -morderne Biden og Harris.
  Trump er ingen engel, grov i sine uttryksmåter sant nok,men flere hakk bedre enn
  de som kanskje overtar. Ellers vil jeg tilføye, viss det er katolske sakramenter du sikter til “i dåpen” så er det et stort bedrag, der får en ingenting….

  4
  2
 5. Vi skal være glad for at dette klovneriet nå er over. Det ikke minst for våre barns skyld.

  Det er Søkelys og Trump tilhengerene sin mening at man skal oppdra sine barn til å lyve, bedra, stjele og mobbe andre mennesker. Gjerne de med et fysisk handicapp eller annen hudfarge slik Trump har gjort mange ganger. Det er dette som barn har lært av Trump og hans regime. De har lært at en normal kristen oppdragelse er en gal type oppgradelse og kun for kulturmarxister.

  De av oss som forakter Trump og er glad for at hans alt for lange tid ved makten er over, gjør dette fordi vi har fått en normal kristen oppdragelse. Vi har gjort det som er lovet ved dåpen.

  Vi er glad for at kristen oppdragelse igjen blir sett på som den eneste vei til å gi barn en oppdragelse som vil gjøre dem til gode mennesker.

  For våre barn og for vårt samfunn er det derfor bra at idealet om at man ikke skal lyve, bedra, plage andre, leve i hor, voldta og drepe igjen kommer til heder og verdighet igjen.

  Så får Søkelys igjen drive sin krig mot disse idealene og mot en kristen oppdragelse slik de har gjort i mange år.

  10
  4
  • Det er mulig du må vente en stund til Bernt. Jeg ser at advokatene i morgen fremmer et nytt søksmål.
   Jeg har ingen ide hvorvidt disse fører frem, men det er nok grunn til å regne med at det vil bli USAs høyesterett som vil si det siste ord.
   Jeg har håpet at Trump ville vinne, på grunn av hans pro-life politikk og det han har fått utrettet i Israel med ambassaden og anerkjennelsen av Jerusalem samt det faktum at han ikke har startet noen kriger. Et annet punkt er at han har løftet frem religionsfrihet og slått noen slag for forfulgte, Trump har vel ellers ikke utrettet spesielt mye som vi nordmenn har hatt godt av. Trump har ikke gjort meg verken godt eller vondt, så jeg har ingen god grunn verken til å forakte eller lovprise ham.

   Når det gjelder hvordan dette ender, skal jeg ikke spå. For øyeblikket ser det ut som om Biden stikker av med Det Hvite Hus og slik vil det forbli dersom ikke Trumps advokater og juridiske støttespillere kan legge frem håndfaste bevis.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *