Dr Steve Turley: Patriotiske væpnede millitser popper opp mens Antifa truer konservative og Trump nekter å erkjenne nederlag

Dr Steve Turley snakker i videoen under om den siste utvikling i det som kan bli den andre amerikanske borgerkrig. Ting strammer seg til i USA i etterkant av presidentvalget og påstander om valgjuks…

9 tanker om “Dr Steve Turley: Patriotiske væpnede millitser popper opp mens Antifa truer konservative og Trump nekter å erkjenne nederlag

 1. Jeg tror faktisk muligheten for borgerkrig er til stede. Det er den lange rekken med avsløringer av demokratenes kriminelle handlinger og bevisste løgner gjennom fire år og måten myndighetene og mediene dekker over dette som er farlig. Man må være blind eller hjernevasket for ikke å forstå dette.

  Det er de ansvarlige for dette som nå kan overta styringen av USA. Da vil de sannsynligvis intensivere den marxistiske politikken til Barak Obama Hussein og det amerikanske demokratiet vil være tapt. Kanskje for alltid. Det var Hussein som først indtroduserte terror mot politiske motstandere ved å publisere identiteter og adresser og oppmuntret den marxistiske bermen til å oppsøke dem privat.

  Grunnlaget for borgerkrig i USA idag vil være synonymt med en kamp for demokrati og frihet i like stor grad som for de fleste andre borgerkriger.

  Det som fremstår som mest uhyggelig for meg er likheten mellom de entusiastiske tilhengerne av nasjonalsosialismen i mellomkrigstiden og dagens sosialister. “Demokratiet var bare for de som støtter sosialismen”. Alt var så staselig og spennende og ingen ville se at de lekte med ilden. Bokstavelig talt. Snart ble Europas byer satt i brann.

  Det snakkes mye om populære profetier for tiden. Det finnes imiddertid noen gamle profetier også. Og noen av de som fremstår som mest troverdige idag, bla Wilkersons profeti fra syttitallet, sa at et veldig stort anntall branner skulle herje New York City og andre byer. Han nevnte også religiøs ensrettning i tråd med politikken og et globalt økonomisk sammenbrudd. Det er dette siste som bør bekymre alle de entusiastiske marxistene som jubler over den senile Bidens presidentkandidatur aller mest.

  Jeg har innsett at den lange etterkrigstidens periode med demokrati og velstand kan gå mot slutten. Glad jeg ikke er medansvarlig for det.

  • Sanne kristne jubler når de ser alt dette komme over jorden. Da vet de at Jehovas dag stunder til. Lykke til med omvendelsen til dere falske kristne profeter også. Velg heller livet der dere hører hjemme. I det kommende jordiske Paradiset.

   1
   1
  • Altså bare så det er sagt. Jeg er ingen tilhenger av Biden. Ville aldri stemt på hverken Trump eller Biden.

 2. Endetidstegnene er ikke større nå enn under andre vanskelige tider. Det er et utall eksempler på mye større kriser og mye mer lidelse enn i dag. Beleiringen av Paris 1870-71. Nanjing-massakren i 1937. Og så videre. Og så videre. Og så videre.

  Ellers:

  Trump er fakta-resistent. Han er immun mot fakta. Og han hater fakta. Det er trist at verdens mektigste politiker har gjort det til et ideal å avvise kunnskap og sannhet.

  Synes “grab them by the pussy” er det mest talende utsagnet fra Trump. Det bør stå som motto på hans gravstein. Han tok, og tar, det han vil ha, uten hensyn, uten skam.

  Forstår at Trump er.stort ideal for andre som også vil grafse og ta, ikke minst for kristne profeter som lengter etter endetidsslaget og speider forgjeves etter Anti-Krist.

  Selv sitter jeg trygt i Norge, i det beste samfunnet noensinne, og smiler.

  1
  3
 3. Kjell Andersen toner her flagg og støtter væpnet kamp mot demokrati og sivilisasjon. Noe han alltid har gjort da han er en breiviking og har unnskyldt barnemorderens handlinger med at barna var med i en terrorist leir.

  Det er greit at han her toner flagg ved å mene at vold mot politiske motstandere er patriotisk og riktig. Like patriotisk som myrderiene av barna på Utøya var.

  Så får breivikingen Kjell Andersen protestere så mye han vil på min beskrivelse av han. PST har sikkert ei mappe på han på bakgrunn av mange innlegg som belegger det jeg hevder.

  Når man tar avstand fra demokratiske virkemidler, slik barnemorderen og hans følger Kjell Andersen gjør, har man tapt all ære og den politiske dialog.

  3
  6
  • Selv Jesus støttet barnemord når Gud utslettet Sodoma og Gommorra eller byen Ninive. Hadde ikke Jesus støttet barnemordene på Utøya, så hadde han stoppet de.
   Jesus er den som bestemmer og styrer. Alt er i Hans hånd. Det skjer ikke noe uten at det er Guds plan.
   Den Gud du slåss mot har andre veier og andre tanker enn dine.
   Nettopp derfor er du preget av ditt eget formørkede sinn.
   Du har ingen troverdighet. Vi ler alle av ditt formørkede grums.
   Du burde min sann søke å bli frelst og født på nytt -slik at du kan lære deg å se virkeligheten ut fra et himmelsk perspektiv.

  • Grinebitere på vei til helvete er ikke noe å bry seg med.
   Neglisjere slike troll er det klokeste og mest åndelige et troens menneske kan gjøre.
   Som skrevet tidligere. Noen mennesker er forutbestemt til å vinne frelse ved Jesus Kristus.
   Andre mennesker er bestemt til vrede.

  • Det er intet som bekrefter det du skriver Bernt. Hvordan du får de få linjene som er skrevet til å bli det du lirer av deg av løgn og grums er ikke mulig å forstå. Et eller annet må ha kortsluttet i toppen på deg.
   For maken til formørket sinn har jeg ikke sett.
   Du er en løgner og kontrollert av løgnens ånd. Derfor er du alltid ond og full av klander og falske anklager og trenger helt åpenbart et møte med Jesus til frelse og omvendelse.

  • Men å føre en normal samtale samt argumentere saklig er en kunst man lærer på ungdomskolen og en kunst som Arnt ikke behersker.

   Hans innlegg over er svada på barneskole nivået, helt uten saklighet.

Det er stengt for kommentarer.