Truer med ytterligere innstramminger i Kristiansand mandag -vurderer å stenge kjøpesentre og arrangement

Ordfører Oddvar Skisland i Kristiansand truer nå med ytterligere innstramminger dersom ikke smittetallet går ned og folk begynner å bruke ansiktsmaske når de er i butikker. Et møte i formannskapet er fremskyndet og det kan komme nye og tøffere tiltak allerede over helgen. I denne uken er det vinterferie i store deler av landet og titusener av byfolk har dradd på fjellet til åpne kraner og morro for å slik å kunne spre smitten videre. Samtidig som Kristiansand vurderer å stramme inn ytterligere, meldes det nå at nye mutasjoner av Kina-viruset stadig blir oppdaget.

Slik så det ut på Torvet i Kristiansand 25 februar 2021 klokken 1331. Ett dødt og spøkelsesaktig torg med en håndfull mennesker ute i godværet

Dersom smitten ikke går ned kan det komme nye tiltak og innstramminger allerede tidlig i neste uke, er budskapet fra Kristiansands ordfører. Tidligere i denne uken ble det innført total skjenkestopp, svømmehaller, bingohaller, bowlinghaller osv ble stengt ned og dersom smitten ikke går ned, vil man kunne komme til å stenge ned mer over helgen. Covid-19 hysteriet har virkelig kommet til Sørlandets hovedstad. Ordfører Skisland vurderer å stenge ned kjøpesentre og forby arrangement. Dermed risiker kirkene igjen og måtte stenge dørene. Samtidig rapporteres det om at det er funnet en multivariant av Kinaviruset i Trondheim og fra New York meldes det om at det er oppdaget en ny mutasjon. I Sverige og Finnland fører Covid-19 til ytterligere nedstengninger og i Finnland innføres unntakstilstand. Dette skjer samtidig som Danmark planlegger å begynne gjenåpningen av landet. Med introduseringen av vaksinen gir våre politikere et vist håp om at samfunnene “snart” kan vende tilbake til en mer normal tilstand, selv om det er mange usikkerhetsmoment. Nye mutasjoner av viruset som vaksinene ikke er effektive mot kan oppstå, -og det er mange usikkerhetsmoment. Røster advarer om at denne krisen vil kunne komme til å vare i sju år, og mange tror at livet aldri vil bli som før igjen.

Facebook Comments

2 tanker om “Truer med ytterligere innstramminger i Kristiansand mandag -vurderer å stenge kjøpesentre og arrangement

  1. Masker virker ikke. Men det kreves brukt fordi det er det synlige beviset på at du har underlagt deg fascistiske myndigheter. Jeg kommer aldri til å bruke maske. Jeg kommer aldri til å teste meg. Jeg kommer mest sannsynlig ikke til å ta vaksine. Jeg skal teste ut hvor langt samfunn og myndigheter er villig til å gå i å kneble meg. Jeg ser for meg at på et tidspunkt i fremtiden kommer jeg til å bli nektet adgang på arbeidsplassen, og butikken. Også matbutikken. Dette vil jeg selvsagt trosse noe som vil føre til bøter. Jeg kommer til slutt til å bli kastet i fengsel og det for heller så være. Når jeg slipper ut igjen vil jeg fortsatt trosse alle krav som nevnt over, for så å bli kastet i fengsle nok en gang. Kommer aldri til å underlegge meg denne løgnaktige falske fascismen som nå velter over verden. Dette er varsellampene for den kommende totalitære verdensregjering der dyret og Antikrist vil tre frem. Da vil maskepåbud, tvangs testing og vaksinering bli avløst med at vi må ta dyrets merke på kroppen, i hånd eller panne og frasi oss Gudstroen. Gjør man ikke dette vil du kategorisk nektes å kjøpe mat og andre nødvendigheter for å overleve. I neste omgang må du bøte med livet.
    Danmark har allerede nå innført lover for tvangstesting og andre tiltak mot dette viruset. Viss man ikke føyer seg kan man bli kastet i fengsel i opptil 6 mnd.

    5
    1

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *