USA under Biden: Tre kristne må møte for retten i New Jersey for hatefulle ytringer mot homofile

At det har vært et åndelig klimaskifte i Amerika etter regimeskifte i Washington er det ingen tvil om. Joe Biden har underskrevet en rekke presidentorder som har opphevet Donald Trumps prokristne policy og konsekvensene av tilbakevendingen til Barack Hussein Obamas antikristelige policy begynner nå å bli merkbar for kristne. Denne uken ble det klart at de tre kristne gatepredikantene Kombe Sefelino, Daniel Stephen Courney og Lydia Ortiz blir stilt for retten for homoforakt og hatefulle ytringer etter at de hadde proklamert at Bibelen lærer at homoseksualitet er synd utenfor en salon hvor eieren og den ansatte er homoseksuelle. Salonen ligger tett inn til en abortklinikk hvor kristne aktivister jevnlig demonstrerer mot fosterdrap.

I følge Christian News Network vil de tre bli tiltalt for å ha kommet med “homofobisk retorikk” rett utenfor Allure Salon hvor både eier og den ansatte er praktiserende homofile. De tre kristne, Kombe Sefelino, Daniel Stephen Courney og Lydia Ortiz er siktet for brudd på to av delstatens lover om fordomsfull nedverdigelse av homoseksuelle under en anti-abort demonstrasjon uten for det beryktede Metropolitan Medical Associates abortklinikk som også er kjent under navnet “Englewood Center for Women,” i Englewood, New Jersey.  Allure Salon ligger svært nærme den beryktede klinikken som utfører senaborter. Støtte til senaborter er også noe som ligger Joe Biden og hans sympatisører dypt på hjertet. I 2018 avslørte gruppen “Prester for livet” at fasliteten myrdet friske babyer helt inntil 24 uke av svangerskapet. Kristne grupperinger arrangerer jevnlig anti-abort demonstrasjoner utenfor klinikken, og det var under en slik demonstrasjon at de tre kristne som nå er tiltalt for homohets fremholdt at homofili er synd og i strid med Guds Ord. De tre tiltalte kristne har engasjert advokat Demetrios Stratis til å bistå dem under rettssaken. Dersom de tre blir funnet skyldig, risikerer de inntil 18 måneders ubetinget fengselsstraff. Den første rettslige høringen vil finne sted fjerde mars 2021.

Et mørke har senket seg over Amerika

Joe Biden har ved hjelp av presidentordrer opphevd det meste av president Trumps pro-kristne policy i løpet av fire uker.

Konservative og bibeltroende kristne går vanskelige tider i møte i Joe Bidens nye Amerika. Før Biden jukset seg til makten lovet den upopulære presidentkandidaten amerikanerne en kald, lang og mørk vinter, og rent åndelig vil dette bety forfølgelse, trengsel og prøvelser for Guds folk. Installeringen av Biden som president betyr en tilbakevending til Hussein Obama`s kristendomsfiendtlige politikk. I løpet av en måned i Det Hvite Hus har Obama`s visepresident ved hjelp av presidentordrer omgjort og tilbakestilt alle Trumps pro-kristne forandringer. Dette betyr at pengesekken åpnes for at amerikanske skattebetalere skal finansiere fosterdrap på ute og hjemme, da man skal pålegge ulike organisasjoner som driver nødhjelp og legge til rette for abort. Også Planned Parenthood er blitt velsignet av regimeskifte i Washington og kan glede seg over friske penger fra det nye regimet. Også LGBTQ samfunnet har fått en boost ved hjelp av Joe Biden og dersom Biden og støttespiller får det som de ønsker vil LGBTQ personer få en spesiell beskyttelse mot diskriminering. Blant annet vil menn som tror de er kvinner kunne velge hvorvidt de vil bruke herre eller dametoalett, og menn som tror de er kvinner vil kunne delta i kvinneidretter. Som kjent har en rekke norske kristenledere støttet Biden og hans pro-abort-policy og kjønnsnøytrale agenda, og disse har nå mye å glede seg over.

Tekst: Kjell Andersen

Facebook Comments

7 tanker om “USA under Biden: Tre kristne må møte for retten i New Jersey for hatefulle ytringer mot homofile

 1. 26/02/2021, kl. 09:45 sa Rosenvinge:

  “Bedre å forby hat og fordømmelse enn å innføre prestestyre.”

  Prestestyre er stort sett noe de har i land som Iran. Og der, som i de fleste andre tilfellene, blir prestene brukt direkte, eller indirekte, for å legitimere politiske agendaer. I Norge brukes f. eks statlige lønnede prester for å formidle venstreradikal propaganda.

  Det å forby hat vil være synonymt med å forby tankefrihet. Mao gjorde mye for å realisere dette. Resultatet ble katastrofalt. Et slikt forbud krever nemlig ganske ekstrem maktutøvelse og hjernevask av barn over lang tid.

  Det var mye snakk om “hat og fordømmelse” etter 2 vk. Det finnes mange bøker som tar opp dette emnet. I referanseboken “Jeg vil leve” skrev Oskar Magnusson at han var veldig bevisst på at han ikke ville la hatet ødelegge ham. Men han foraktet tyskerne for den helt utrolige ondskapen han hadde blitt utsatt for gjennom flere år. Kanskje hadde Rosenvinge ønsket å straffe ham for dette.

  Hitlers vei til makten var basert på ateistisk og darvinistisk tenkning med forbud mot “gale tanker”. Grunnen til at slike sosialistiske autoritære holdninger nesten alltid ender med katastofe er at de som vil forby “hat” også vil definere “hatet”. Det ender opp med at visse typer hat blir definert som “politisk riktige reaksjoner”, som f, eks hat mot kristendom. Negative holdninger til alt det maktutøverne identifiserer seg med blir straks stemplet som straffbart hat.

  Kort sagt, oppskriften på et diktatur. Jeg anbefaler “the animal farm” for Rosenvinge slik at han kan lære seg de aller enkleste tingene om slik politikk.

  2
  2
  • trykte på feil tommel. skulle trykke på tommel opp, men trykte dessverre på tommel ned i farta.

 2. Det rare er at kristne vanligvis forfølges for noe forfølgerne sier er løgn. Det ser ut til å begynne med avkristning. Deretter øker forakten mot evangelisk tro stadig mer. Til slutt ender man opp med at andre ideologier tar over kristendommens rolle i samfunnet.

  Det er hundre år siden sosialistene i Norsk politikk tok mål av seg til å utrydde kristendommen. I begynnelsen var de en minoritet med begrensede muligheter. I dag befinner de fleste partiene seg på venstresiden. Kanskje handler det om det Brundtland kalte en gradevis materialistisk-marxistisk revolusjon?

  Jeg er usikker på hvor mye kristendom det er igjen i Norge som har et potensiale i seg for å provosere kristendomshaterne. Og det som eventuellt finnes er vel lite synlig i offentligheten.

  Denne filmen skulle beskrive hvordan det blir i USA i fremtiden:

  https://tubitv.com/movies/468864/the-freedom-of-silence?start=true

  Jeg ville tro at hvis kristendommen skal få noe oppsving i Norge så må det etableres nye evangeliske menigheter av en helt annen karakter enn det som finnes idag.

  3
  1
  • Rosenvinge du aner ikke hva du ønsker velkommen, som er forkledd som kjærlighet og toleranse, jeg ber på mine knær at Gud må åpne øynene på deg , så du får se hvor galt dette er.

  • sa John Bunnian: dag befinner de fleste partiene seg på venstresiden.
   Feil, kun tre av partiene på stortinget er sosialistiske, 5 er ikke sosialistiske.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *