Økende smittetrend i Norge -390 nye smittede tirsdag -Kristiansand i delvis lockdown

Smittetallene i Norge peker igjen oppover etter å ha vært fallende noen uker. Tirsdag ble det registrert 390 nye smittede. Tilsammen er det registrert 608 Covid-19 relaterte dødsfall. I Kristiansand har befolkningen gått inn i en ny delvis lockdown hvor det meste av sosiale tiltak er stengt. Alle bingohaller i Kristiansand er stengt og innbyggere som vil spille bingo må dra til Vennesla bingo som holder åpent. Også treningssentre, svømmehaller, bowlinghaller og tilsvarende er lukket. Det er full skjenkestopp på byens puber og restauranter og det er nærmest kriminellt å ha mer enn fem gjester i private hjem. Ansiktsmasker er påbudt der man ikke klarer å holde en meters avstand fra andre.

Siden smittetrenden i Norge igjen er økende er det lite trolig at myndighetene vil slappe av på de nasjonale restriksjonene. Siden vi nå er inne i vinterferien og folk kan ta med seg viruset på høyfjellet, er det grunn til å forvente at smitten sprer seg og at smittetrenden fortsatt vil være stigende.

8 tanker om “Økende smittetrend i Norge -390 nye smittede tirsdag -Kristiansand i delvis lockdown

 1. Folk må slutte å teste seg. Denne smitten er irrelevant. Den er ikke medisinsk forankret. I realiteten er en stor del av de positivt falske smittede ikke syk. Store deler av pandemien er falsk basert på falsk smitte. Så lockdown er rent politisk og har ingen støtte medisinsk.

  Ta en titt på denne videoen og bli opplyst isteden for propagandaen fra myndighetene.
  https://www.youtube.com/watch?v=NXp1cK-IZOY

  7
  8
  • Skal vi tro på at du er smittevernekspert? Nei du. Konspirasjonsekspert er en mer passende tittel på deg. Og mange andre av din kaliber.

   8
   9
  • Ca 15 min uti videoen forklarer de bra hvorfor de dør på på eldrehjemmene.
   Det er nok ikke pga Coronaen nei.

   Vaksinen skulle ikke vært lovlig å bruke på dem. Etter hva jeg har forstått så er vaksinen testet lite på de eldre. Mange av de eldre som tar den på eldrehjemmene er fremdeles i fengsel på rommene sine. Så hva var da vitsen med å ta den…

   Nå har Kristiansand vært litt i nyhetene pga Coronaen, da går mange flere og tester seg. Så stiger tallet. Men man overlever corona eller hva det nå er -en eller annen ufarlig influensa for de fleste.

   7
   7
  • Birger gadd ikke se videoen nei. Hun som snakker nede til venstre er lege og professor, Charlotte Haug med doktorgrad i infeksjonssykdommer.

   4
   5
  • Det var også en viss lege og ekspert i infeksjonssykdommer som sto fram i norske media etter koronautbruddet i fjor, og påsto akkurat det samme. Vedkommende måtte bite i det sure eplet og innrømme å ha tatt feil. Virus er IKKE en infetsjonssykdom.

   5
   3
 2. Uansett: “Gud” har null kontroll. Like lite som “Satan”.

  De konspirasjonskristne drømmer om dommedag. Lurer på hva de sier om 10-15 år, vel, de av pensjonistene som fortsatt lever, når opprykkelse, gjenkomst og trengselstid fortsatt ikke har skjedd 🤣

  6
  4
  • «– Om du tilhører en gruppe som allerede tror på dommedagsscenarier og en fremtidig frelser, er det nok lettere å tro på noen av konspirasjonsteoriene, mener professor Asbjørn Dyrendal ved Institutt for filosofi og religionsvitenskap ved NTNU.

   Evangelikale kristne i USA vil for eksempel ha lettere for å adoptere konspirasjonsteorier som passer med andre trosforestillinger: Om du er overbevist om at verden som vi kjenner den snart skal ende med kampen mellom det gode og det onde ved Armageddon, er ikke spranget så langt til også å tro at politikere de siste tiårene egentlig er utsendinger fra Satan selv.»

   https://gemini.no/2021/01/hvilken-konspirasjonsteori-tror-du-pa/

   5
   1

Det er stengt for kommentarer.