Tre sivile drept i ukrainsk artilleri-angrep mot Donetsk

Tre personer er blitt funnet drept i en boligblokk som ble angrepet av ukrainsk artilleri lørdag i Donetsk lørdag. Hjelpemannskaper leter ennå i ruinene da det antas at fem personer var i bygningen da den ble truffet av dødbringende artilleri levert til Ukraina av vestlige land.

Ukrainske styrker har jevnlig angrepet sivilbefolkningen i Donetsk med tungt artilleri helt tilbake til 2014 og flere tusen sivile inklusiv barn har blitt drept som følge av Kiev regimets terror mot byen. Lørdag rammet igjen tungt artilleri byen som nå er en del av russisk territorium. Befolkningen i Donetsk anser dette som direkte angrep mot sivile da det ikke er militære installasjoner i byen. De nærmest daglige angrepene fra Azov-bataljonen og ukrainske regjeringsstyrker er bakgrunnen for at Russland iverksatte en spesiell militæroperasjon i Ukraina i februar 2022. Dette etter at de to selvstendige republikkene hadde anmodet Russland om hjelp. Etter at Russland i høst etter folkeavstemning besluttet å annektere områdene er Donetsk nå en del av Russland. Krigen som pågår har medført store lidelser blant sivile på begge sider av frontene og artilleri har rammet boligblokker på begge sider av fronten.

5 tanker om “Tre sivile drept i ukrainsk artilleri-angrep mot Donetsk

 1. Djevelske ukrainere. Har holdt på med slik terrorbombing i ni år.
  Ukraina har mye til felles med Hamas og islamsk jihad.
  Heller ikke de terroristene bryr seg om at de rammer familier, barn, unge, eldre, pensjonister osv osv.
  Befolkningen i Donetsk befinner seg i samme situasjon som befolkningen Ashkelon hvor de blir jevnlig utsatt for terror fra åndsfrendene til Zelensky.
  Putin trenger å avnazifisere Ukraina fullstendig.

  1
  2
  • Da får du reise til Donbas. Så de kan avnazifisere deg óg. De ruzzizke nazihomosexuelle står garantert klare til å ta imot deg og torturere deg, og ikke minst VOLDTA deg.

   1
   1
  • Det er korrekt at ukrainernes nazi-inspirerte Azovbataljon drepte og lemlestet 14400 russisktalende mennesker i Donetsk og Donbas-regionen FØR Putin invaderte Ukraina.

   Zelensky var da offentlig rasende på USA fordi de ikke bisto ham med tropper og avanserte våpen som lovet. Så må “noen ha snakket sammen”, for da ble Zelensky brått stille. Dette har trolig Putin tolket som vestlig svakhet og han ble fristet til å invadere.

   Dette var imidlertid planlagt i den vestlige, globale inner cirkle. Russland er nemlig en av globalismens hovedfiender, og endelig hadde de Putin på kroken. Nå er målet å dra krigen i langdrag og knekke russerne økonomisk. Til dette proxy-formålet er ukrainernes perfekt og deres liv null verd for US deep state.

   Litt av et sjakkspill dette. Men det vil ende med etableringen av en verdensregjering – selveste Dyret i Åpenbaringen. Dyret er Satans endelige, globale mål, men vil til sist knuses av Jehovah Guds rike ved Kristus og de 144 000.

   Den av dere som hører hyrdens røst og har åndelige ører – HØR! Og den av dere som har øyne – Se!

   6
   1
  • Er du virkelig en voksen mann Birgir?
   Du opptrer akkurat slik JKC gjorde i forhold til Torp.
   Du har gravd deg dypt ned i møkka og skriver som en mental retard.
   Slik du skriver og uttrykker avskriver du deg enhver troverdighet både som debattant og aller mest som “kristen” dersom du er det da.
   Det er ikke noe i det du skriver og uttrykker som reflekterer en sunn og god bibelsk tro.

  • Her kom så den FALSKE profeten og Gudsfornekteren “fri” såkalt “pinsevenn” på banen igjen. Han so FORNEKTER Guds Ord, og nekter å be FOR og VELSIGNE myndighetene vores, enda Guds Ord sier at vi SKAL be FOR myndighetene og VELSIGNE myndighetene. Direkte frekt bruker han Guds Ord til å “bevise” at Guds Ord er LØGN. Reflekterer DET sunn og god bibelsk tro?

Det er stengt for kommentarer.