Kristne angrepet av LGBTQ tilhengere i Pasco County Florida

Noen kristne som var ute for å forkynne evangeliet ble angrepet av LGBTQ tilhengere. I løpet av de siste to år har vi sett et økende antall voldelige angrep fra LGBTQ supportere eller abortforkjempere i USA. Den sodomittiske ånd ser ut til å bli stadig sterkere i det liberale Vesten og det er få motkrefter. Det er vel stort sett bare Russland og Hviterussland som står i mot disse kreftene som er i ferd med å oppsluke hele den vestlige verden.

Se den korte videoen som viser angrepet.

8 tanker om “Kristne angrepet av LGBTQ tilhengere i Pasco County Florida

 1. Endelig er vi vitner til kulminasjonen av Bibelens mange profetier om Kristi komme. Djevelen og hans drabanter skjønner også innerst inne at det bærer mot enden med dem. Derfor forsøker de å overdøve sitt paniske indre med mot-uro. En vanlig foreteelse innen psykiatrien.

  For sanne kristne gir imidlertid all denne galskapen oss grunn til stor indre glede. Det vi nå står midt oppe i er noe vi må igjennom. De stakkars forvirrede sinnene som skriker og skråler lik ville sårede dyr vil også heldigvis snart bli avlivet og befridd for sine mentale lidelser. Det viser Jehovahs kjærlige godhet at Han til sist lar disse få evig hvile fra sin pine.

  8
  13
 2. Evig hvile?Det er kun i Guds himmel det blir evig hvile. Motsatt plass blir evig pine. Troen/tilliten til Jesu Messias, som døde for våre synder, vår stedfortreder, er vår redning.😇👍

  2
  5
  • Ordene “evig pine” er falskelig oversettelse av “kolasis” som betyr “evig avskjærelse” og da fra livet = døden. Ordet “pine” kan ikke utledes av “kolasis”, men oversettes slik for å tangere åsatroens norrøne gudinne Hel og hennes viti – straff.

   Bare psykopatiske, uvitende sadister tror en kjærlig Gud har slike syke tanker som dem selv. Det viser at Satan har kuppet kristenheten også. Via katoholikersekten i år 325 fvt.

   Bibelen:

   “Det går menneskenes barn som det går dyrene. De vender alle tilbake til støvet de er tatt i fra. Mennesket har ikke noe fortrinn fremfor dyret”.

   For som det står tindrende klart i Bokji:

   “SYNDENS LØNN ER DØDEN”.

   Dette gjelder menneskene i sin alminnelighet. Det er bare de 144 000 kalte og utvalgte som har en annen destinasjon. Det eneste vanlige mennesker kan håpe på er en oppstandelse fra de døde til nytt liv på den nye jord.

   7
   7
 3. Forkynne? De er vel bare ute etter å spy eder og galle ut over sine medmennesker.

  2
  3
  • Ja noen er sikkert lik deg der hans henrik. Men ikke alle er så argumentløse. Det skal du ha…

   4
   3
 4. Apropos pryl og straff av ulydige meningsmotstandere, er jeg nysgjerrig på hva JV og hans meningsfeller mener om guddommelig refselse:

  Jehova påbyr vel slavedriverne å denge slavene sine sånn passelig? Og fedre på tilsvarende måte å tukte sitt hus og sine barn med en kjærlig risekvist? Og Jehova har jo vist vilje og evne til å utslette både byer og drukne hele kloder når noen gjør som han har forutbestemt og forutsett og bryter de skaperens uunngåelige spilleregler.

  Hvordan anbefaler JV at dette skal praktiseres i det ideelle patriarkat? Blir det formaninger eller dask når kone og slekt ikke adlyder eller synder mot huset herre?

  🤔

  4
  2
  • Supert Aril. Du er selve inkarnasjonen av de kristnes lønnlige håp. Uten dine forfølgelser hadde ikke Bibelen kunne sies å gå i oppfyllelse. Skulle nesten tro Kjerll Andersen hadde funnet deg opp. Flotters!

   PS!
   Og du – ikke gi deg nå som du er så godt i gang. Hva skulle leserne her inne tro da..? DU gir rett og slett leserne en mening med livet.

   2
   1
 5. JV!

  Velbekomme! Forstår at motstand mot toskeskap og lovprisnigen av verdens nød og lidelser gir mening!

  Men jeg lurte oppriktig. Du som har svar på absolutt alt, enten det gjelder hvem du skal hate og gleder deg til å tråkke på, eller egne teologiske selvbedrag: riser du selv familien din? Eller er det bedre med psykisk vold som ikke setter merker? Jehova praktiserer jo angivelig både kvelende storflommer og fryktinngytende skrekkpropaganda.

  2
  1

Det er stengt for kommentarer.