Steve Cioccolanti fikk et ord fra Herren: “2023, året for tredje verdenskrig -men ikke som vi har sett”

Den kristne pastoren og lederen for Discovery Church, Steve Cioccolanti skal ha fått følgende ord fra Herren: Og ordene han fikk lød slik: “2023 er året for tredje verdenskrig, men ikke slik vi har sett.” Både den første verdenskrig og andre verdenskrig ble startet av Tyskland, og også i denne tredje verdenskrig vil Tyskland være innvolvert. Nå med å sende stridsvogner til Ukraina slik at tysk panser igjen ruller mot Russland. Den pågående krigen i Ukraina kan være tredje verdenskrig. Vi ser nå at USA og NATO står mot Russland og finansierer krigen økonomisk mens ukrainske menn og kvinner utgyter sitt blod. Globalistene og Klaus Schwab ser at de har et begrenset vindu av tid. Frem til 2024 da Trump etter all sannsynlighet kommer til makten igjen i USA.

Samtidig som NATO utkjemper sin krig mot Russland ser vi at spenningen mellom USA og Kina fortsetter å øke. Selv om Cioccolanti ikke nevner Kina i sitt korte budskap, så kan en konflikt mellom USA og Kina lett kunne utvikle seg til en tredje verdenskrig. Her pastor Cioccolanti`s budskap

10 tanker om “Steve Cioccolanti fikk et ord fra Herren: “2023, året for tredje verdenskrig -men ikke som vi har sett”

 1. Spennende tider,skjer bortrykkelsen først?

  Sitat fra den gamle damen sitt syn:
  « Da strømmet tårene ned på den gamle damen, og sa: Jeg får ikke se det, men du får se det. Da plutselig kommer Jesus igjen, og den tredje verdenskrig bryter løs. Det blir en kort krig. Alt av krig som jeg har opplevd før er bare en lek i forhold til denne, og den kommer til å avslutte med en atombombe.»
  Om dette stemmer er det kort tid igjen. Maranata!

  3
  5
  • Verken Valdresprofetien eller denne profetien er noe å bygge tro på.
   Bibelens profetier er de absolutte.
   Valdresprofetien ser jo ikke ut til å stemme i det hele tatt.
   Profetien eller “Herrens ord” til Cioccolanti var jo slik jeg forstår det bare en setning bestående av dette: “2023, året for tredje verdenskrig, men ikke som vi har sett.”
   Resten av videoen med Cioccolanti er menneskelige forsøk på å tolke ordene inn i den pågående krigen og situasjonen.
   Når det gjelder Valdresprofetien er det slik at Minos presenterer en gjenfortelling, bestående av noen sitater for hva kvinnen i ettertid skal ha hørt fra Gud.
   Så langt jeg kan se stemmer ikke Valdresprofetien på noen måte med dagens situasjon. Før verdenskrigen kom skulle de bli voldsom motstand mot innvandring. Noe vi ikke har sett bortsett fra annet enn noen typiske høyremiljøer.
   Bortrykkelsen skulle også komme igjen før verdenskrigen brøt ut.
   Valdresprofetien er en typisk pre-rapture profeti snekret inn i den falske læren om bortrykkelse før trengsel.
   Typisk lære fra pinsevenner og nå har de lagd seg en tredje verdenskrig profeti som passer inn med deres lære om bortrykkelsen. Jeg beklager, men bygger man en tro på Valdresprofetien -da har man bygd sitt hus på sand.

  • Til Observatør, det du sier om Valdres profetien stemmer ikke .

   Det står at folk fra fatige land skal strømme inn i Europa og det skal bli så mange av dem , at folk blir harde imot dem og de vil bli behandlet som jødene like før 2 verdens krig .

   HVordan ble jødene behandlet før like før andre verdens krig ? Jo de flyktet i båter og landene de kom til nektet å ta imot dem , like før 2 verdens krig ble ikke jødene behandlet dårlig i Norge.

   Hvordan ble og blir båtflytniger behandlet etter flyktninge krisen i 2015 ? Jo de blir nektet landlov , de som hjelper dem med dette risikerer straff, det blir satt i forferdelige flyktninge leirer osv .
   Jeg ga selv ca 200 stk våtdrakter til frivillige som skulle hjelpe flyktninger som kom i land , så dette vet jeg en del om.

   Videre sier Valdres profetien at 3 verdens krig skal starte på en overraskende måte og fra ett helt uventet hold ( Dette skjede da russerne tok Krim , bare gå bak i historien og sjekk) så skulle den fortsette som en liten ubetydelig konflikt ( det skjedde i årene fra 2014 til 2022 med konflikten i øst Ukraina) denne lille konflikten skulle ikke stoppe men bre om seg ( det skjedde da Russland gikk inn i Ukraina, det skjedde 24 februar 2022) Til slutt skal krigen utvikle seg til en stor krig ( 3 verdens krig , det skjer nå )

   Minos fikk se flyktninge krisen og han fikk se starten på 3 verdens krig , dette finnes det lyd opptak av , der han selv bevitner dette, med å si ” Er det som nå skjer der øst, starten på 3 verdens krig ”

   Da plutselig kommer Jesus igjen og 3 verdens krig bryter ut , det blir en kort krig !

   Husk starten på 2 verdens krig var når Tyskland gikk inn i Polen i 1940, men det 2 verdens krig var det ikke før USA ble formelt med på de alliertes side i etter Japans angrep på Pearl Habor i 1941

   Vilna Gaon profetien:
   Når du hører russerne har tatt Krim , da kan du høre fot stega til Mesias ( Jesus) og når du hører russerne når Konstantinopel, da må ta på deg sabats klærne og ikke ta dem av ( ha olje på lampen og lyset tent ) for da kan Mesias ( Jesus) komme når tid som helst .

 2. “Det finnes mange “herrer” og mange guder”. Men for sanne kristne finnes bare Faderen Jehovah Gud og Hans sønn Kristus.

  Så la spåmennene beholde “herrene” sine. “Akter du på deres sted er de snart vekk”

  5
  2
 3. Forresten, steve-cioccolanti er en av flere som profeterte seier for Trump i presidentvalget 2020

  Derfor er det en predikant som en ikke kan stole på. At han har hørt fra Herren kan være feil, det er kanskje tanker fra seg selv, svaret får vi kanskje før 2023 er til ende

  6
  1
  • Ja. Cioccolanti blir litt som profeten Jonas.
   Han profeterte jo at Ninive ville bli ødelagt om 40 dager.
   Noe som ikke skjedde, så det er grunn til å anta at Jonas var en falsk profet.

   1
   7
  • Jesus:

   ” Om noen da sier til dere: Se, her er Messias, eller der, så tro det ikke! For falske messiaser og falske profeter skal stå fram og gjøre store tegn og under, for å føre også de utvalgte vill, om det var mulig. Se, jeg har sagt dere det på forhånd. Om de altså sier til dere: Se, han er ute i ørkenen! – så gå ikke dit ut. Eller: Han er i rommene der inne! – så tro det ikke. For som lynet går ut fra øst og skinner like til vest, slik skal Menneskesønnens komme være.

   4
   3
  • “Ja. Cioccolanti blir litt som profeten Jonas.
   Han profeterte jo at Ninive ville bli ødelagt om 40 dager.”
   Har han der blitt som Jonas? Ikke i NÆRHETEN engang. Det er STOR, STOR forskjell på profeter. Det finnes ikke sammenligningsgrunnlag i det hele tatt.
   “Da trodde folket i Ninive på Gud. De ropte ut en faste og kledde seg i sekk, både store og små. Da saken kom Ninives konge for øre, sto han opp fra sin trone og la kappen av seg. Og han svøpte seg i sekk og satte seg i støvet. Han lot rope ut i Ninive: Etter påbud av kongen og hans stormenn, skal verken mennesker eller dyr, storfe eller småfe, spise noen ting! De skal ikke smake mat og ikke drikke vann. Men de skal svøpe seg i sekk, både mennesker og dyr. De skal rope til Gud av all makt, og vende om, hver fra sin onde vei og fra den urett som henger ved deres hender. Hvem vet? Gud kunne da vende om og angre det. Han kunne vende om fra sin brennende vrede, så vi ikke går til grunne. Da nå Gud så det de gjorde, at de vendte om fra sin onde vei, da angret han det onde han hadde sagt at han ville gjøre mot dem. Og han gjorde det ikke.”
   Jona 3:5‭-‬10
   Hadde det vært riktig profetert, hadde Gud gjort det samme i Trumps tilfelle.

   2
   2
 4. Til Hanna B:

  Jeg forstår sakarsmen i ditt svar, «Sarkasme er håning av, gjøn av eller latterliggjøring av en person»
  Litt hån må en tåle😇

  3
  2
 5. En broder har etterlatt dette budskapet i en kommentar her i Søkelys. og vi deler det: VIKTIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!! VIKTIG !!!!!!!!!!!!

  DETTE ER ET BUDSKAP FRA GUD, VÅR FAR I HIMMELEN

  Stå oppreist, det kommer storm over Europa. De tror de har kontroll over Babels tårn. De tror de kan stole på sin rikdom, og at den når like inn i Himmelen. De tror på sin allianse. Sku ikke hunden på hårene. Den vil bite deg. De kan ikke stole på USA. Alle kommer til å få en Babels forvirring. Den ene vet ikke hva den andre gjør. Europa, tro ikke at du slipper unna. Ukraina er lite mot den ødeleggelsen som kommer gjennom politiske vedtak, som vil fører til krig. De må ikke tro at de som trør på fiendens trapp, uten han svarer. Gjør klar til husmøte. Be for Europa.

Det er stengt for kommentarer.