Russland sier at Ukraina planlegger en provokasjon ved å sprenge sykehuset i Kramatorsk

Det russiske forsvarsdepartementet sier søndag at Ukraina planlegger å sprenge sykehuset i Kramatorsk som en provokasjon. Dette for å anklage Russland for å ha utført angrepet. Det skal være russisk etterretning som har fanget opp informasjon om Kiev regimets planer. Som spesifisert snakker vi om den planlagte sabotasjen på sykehuset, samt narkologiske og onkologiske dispensarer. Kievs mål er å anklage Moskva for angivelig å ha begått «krigsforbrytelser».

Slike falske flagg operasjoner er ikke noe nytt i vestlig krigføring. Det å utføre despotiske grep for å skylde på fienden er en vanlig metode for regimer under press. Ukraina vet at den vestlige presse uansett vil skylde på Russland og virvle opp mer Russlandshat og blodtørst i Europa. Hensikten er å fremstille Russland som så kaldblodige og grusomme at Europa vil føle seg tvunget til å trappe opp militærhjelpen til Ukraina. Påstandene som blir gjengitt i den russiske avisen RIA Novosti kan selvfølgelig også være russisk propaganda. Det russiske forsvarsdepartementet bemerket at ansatte ved sikkerhetstjenesten i Ukraina brakte vestlige journalister til byen for å dekke de påståtte “krigsforbrytelsene” til Russland. Samtidig er personalet ved medisinske institusjoner allerede evakuert og overført til en ekstern driftsmodus inntil videre. En falsk flagg event av en slik dimensjon kan være nyttig for regimet i Kiev for å få fokus vekk fra det faktum at de er i ferd med å tape i Bakhmut.

6 tanker om “Russland sier at Ukraina planlegger en provokasjon ved å sprenge sykehuset i Kramatorsk

 1. Det hevdes med krav på suffisanse at det finnes tre former for løgn. Usannhet, forbannet dikt og statistikk. Men her har selvsagt filosofen sett bort i fra ren krigspropaganda.

  Hva som presenteres må selvsagt filtreres ut i fra motpartenes behov for sympati rett før de dundrer til med store offensiver.

  5
  2
  • JV!

   Takk! Dagens ord er nettopp suffisanse!

   Betegnelsen passer perfekt for å beskrive Jehovas vitner og andre fundamentalistiske endetidsfanatikere. Det er ikke rom for nysgjerrighet og undring – eller å innrømme usikkerhet og uvitenhet. JVs eldstebrødre vet alt og kan alt. De er skråsikre i sin suffisanse, det vil si sin innbilske selvsikkerhet og hellige selvgodhet. Jehova, Vakttårnselskapet, Søkelys og Putin tar aldri feil! Nei, Gud forby! 🤭

   8
   4
  • Takk Aril for at du angriper vitnene. Skal nevne det for dem neste gang de ringer på. Men jeg er redd de bare tar det til inntekt for at deres tro er den sanne.

   Sanne kristne vet jo nemlig at slik forfølgelse er lovt dem av Gud som ikke kan lyve. Så hadde det ikke vært for nettopp DEG hadde de kanskje mistet troen. Så for dem er nettopp DU selve beviset på at de har SANNHETEN!

   Interessant hvor lett du lar deg narre Aril.

   PS. Du heter vel ikke Zelensky til etternavn?

   5
   3
  • Klovnen er villig til å ofre alle ukrainere for vesten og USAs skyld.
   Selv er han trygg, han kan når som helst forlate Ukraina og ta med seg millionene han har beriket seg med denne klovnen.
   Når du ser en jøde danse med griser -bør alarmene ringe.
   Z er nå så desperat at han kan finne på hva som helst.
   Hans regime råtner på rot. Han taper krigen. Soldatene som dør for intet raser og sier i videosnutter at de vil komme å ta Z.
   Som puppet for dypstatsskjøgen gjør han hva som helst.
   Han har solgt sin sjel for globalistene og NWO og er villig til å se hele Ukraina dø.
   Når Putin er ferdig med å denazifisere Ukraina kan folket puste lettet ut. Men frem tid det skjer må de lide.
   Tragisk

   1
   2
 2. “Russland sier at Ukraina planlegger en provokasjon ved å sprenge sykehuset i Kramatorsk”
  Og da vet ALLE at ruzzland har til hensikt til å gjøre nettopp DET.

  1
  1

Det er stengt for kommentarer.