Tre palestinske rakettangrep mot Israel på tre døgn

Også søndag kveld måtte det israelske Iron Dome skyte ned en palestinsk rakett avfyrt fra Gaza. En israelsk mann og et barn skal ha blitt skadd da de falt da de løp for å søke dekning i et tilfluktsrom. Beboere i Sderot har tre kvelder på rad måtte løpe til tilfluktsrom da luftsirener har varslet mulig rakettangrep. Alle de tre rakettene som er blitt avfyrt fra Gazastripen har blitt skutt ned av Iron Dome. Israel har svart på angrepene med å bombe militære installasjoner og utskytningsramper inne på Gazastripen. De palestinske rakettangrepene kommer samtidig med at Israel sliter med å få ned skyhøye smittetall. På tross av at de fleste israelere har fått både to og tre doser med Pfizer-vaksine har landet ennå skyhøye smittetall.

Lørdag ble det registrert rekordmange 14162 nye smittede og 17 nye Coronarelaterte dødsfall. Pr søndag ettermiddag ble det registrert 45 nye Covid-19 dødsfall i Israel. Søndag er 697 personer er innlagt på sykehus i kritisk tilstand. Svært mange av de innlagte har mottatt beskyttelse og også flere av de døde skal ha vært beskyttet mot viruset med vaksine.

6 tanker om “Tre palestinske rakettangrep mot Israel på tre døgn

 1. “Jøde er ikke lenger den som er omskåret på kroppen, men hjertets omskjærelse i ånden”, forteller NT. Og det legges til at sanne jøder ikke lenger skal lære å føre krig.

  Etter at romerne ødela ættetavlene i tempelet i år 70 evt., er det heller ingen som vet hvor restene av de ekte, opprinnelige jødene befinner seg. I NT brukes kun ordet jøde om det ordet betyr – en gudsdyrker. Det er derfor kristne av alle ætter og tungemål som i NT regnes for jøder bibelsk sett.

  1
  1
  • Det Paulus skriver i Romerne 2:28 og 29 er ikke noe nytt i forhold til hva som står i det gamle testamente om omskjærelse. En jøde ble aldri rettferdig overfor Gud kun ved kjødets omskjærelse. Det var kun trinn 1 for jødene. I tillegg måtte de ha en såkaldt hjertets omskjærelse.

   “Så omskjær da deres hjertes forhud, og vær ikke så hårdnakket” (5. Mosebok 10:16).

   “Omskjær dere for Herren og ta bort hjertets forhud, Judas menn og Jerusalems innbyggere! Ellers skal min harme fare ut som ild og brenne, uten at noen slokker, for deres onde gjerningers skyld” (Jeremia 4:4). Som vi vet ble Jerusalem brent ned, og folket ført i fangenskap til Babylon. Det var ikke nok å være omskåret i det ytre!

   Også hedningekristne må være omskåret på hjertet naturligvis, men trenger ikke omskjære seg utvendig, som det ble avgjort på apostelmøtet i Jerusalem (Apg. 15: 4-20).

  • Ja i GT MÅTTE jødene være omskåret. Slik er det IKKE med kristne. Gjør en kristen det vender han tilbake til de unyttige ting.

   Men dagens “jøder” praktiserer dette. Derfor er de IKKE Jehovahs og Kristi folk.

  • Israel ble forkastet som Jehovahs nasjon i år 70 evt. Enkeltjøder kan imidlertid konvertere til kristendommen som alle anndre.

   3
   2
 2. “De palestinske rakettangrepene kommer samtidig med at Israel sliter med å få ned skyhøye smittetall. På tross av at de fleste israelere har fått både to og tre doser med Pfizer-vaksine har landet ennå skyhøye smittetall.”

  Noen politikere svarer at “innvandringen er problemet” på alle spørsmål.
  Søkelys klarer knapt å legge ut en eneste sak uten å ta med sitt polariserte vaksinebudskap.

  2
  1

Det er stengt for kommentarer.