Tre nye vaksinedødsfall og 150 alvorlige bivirkninger i Norge siste uke

3 nye dødsfall og 150 nye alvorlige bivirkninger kan knyttet til vąksinene siste uke i følge siste oversikt fra FHI hos legemiddelverket.
Totalt antall dødsfall: 203 (+3) Totalt antall alvorlige bivirkninger: 2597 (+154), skriver Malvind Børresen i en kommentar til siste ukes bivirkningsrapport fra legemiddelverket. “Fatter folk tragediene som kan ligge bak 150 alvorlige bivirkninger og det kun siste veka ? Eg håper her blir nokon som må svare for seg i retten for det groteske dei har påført kanskje tusenvis berre i Norge. Dette må fram i dagen,” skriver Jarle E Brunstad i en facebookkommentar til den siste oversikten over vaksinedødsfall og alvorlige bivirninger knyttet opp mot giften som serveres som vaksine.

Samtidig meldes det også at “40 barn (0-19 år) har fått ALVORLIGE meldinger etter vąksinen. 8 nye sist uke, i følge FHI.
Hvorfor de kaller det “alvorlige meldinger” og ikke “alvorlige bivirkninger” vet jeg ikke.
Men dette er altså i startfasen av den fullstendig forkastelige eksperimenteringen med barnevaksinering der de anvender en farlig og undertestet vaksine på en gruppe uskyldige der nesten ingen blir syke av covid,” skriver Børresen om det faktum at også barn og unge blir rammet av vaksinesyke. “Doktor Mengele fra Nazi-Tyskland lever i beste velgående idag, tydeligvis. Med ubegrenset og uimotsagt tilgang til forsvarsløse barn,” skriver Paul Anthony Bridge. “Og hvorfor blir de ikke stoppet?? Andre vaksiner med færre bivirkninger har blitt tatt ut av produksjon for nemlig denne grunn!!!! Det er jo så innlysende at de er ute for å drepe oss!!” skriver Lene Salvesen. “Alvorlige meldinger, om alvorlige skader av eksperiment injeksjonene.Det heter i såfall alvorlige kritiske bivirkninger av eksperimentell genterapi,” skriver Arild Wara. Myndighetenes vaksinepress og prosessen med å hjernevaske befolkningen ser ut til å fortsette og det er de ikkevaksinerte som nå ser ut til å bli helsemyndighetenes syndebukker i den videre propagandaen. Imidlertid er det mange som har latt seg advare av vitnesbyrd om bivirkninger og død, og her forteller den 19 år gamle Greyson Follmer om hva Pfizers Covid vaksine gjorde med ham

7 tanker om “Tre nye vaksinedødsfall og 150 alvorlige bivirkninger i Norge siste uke

 1. Jeg holder legemiddelprodusentene, myndighetene, regjeringen og massemedia ansvarlig for disse dødsfall og lidelsen som påføres folk.
  Jeg holder også ansvarlig enhver som taler positivt eller forsvarer vaksinen for hvert eneste dødsfall og hver eneste sykdom vaksinen påfører folk.
  La oss be for alle dem som er blitt bedradd og forført til å ta vaksinen. Be om at de våkner opp, omvender seg og lar være å ta mer av rottegiften.

  • Og hvem holder du ansvarlig for løgnene du serverer? Deg selv eller Gud?

  • Birgir Hermansen
   Vi kan holde deg ansvarlig. Du støtter jo denne avlivingen av befolkningen inkludert barn og unge,
   Det er viktig å synliggjøre at alle som fronter eller tal vel om giftsprøyta vet at vi kan klandre dem for vaksinedødsfall og lidelser.
   Det er meget alvorlig at endel kristne ledere i Norge har fremmet og talt vel om vaksineringen.
   På dommens dag vil Gud stille dem til ansvar. Det å forlede en eneste sjel til å ta denne rottegift er en alvorlig synd.
   Å anbefale mennesker å ta en sprøyte med griseblod, apeceller og celler fra aborterte foster er ikke greit. Vaksinasjonen med reminisenser av menneskelige bestanddeler inn i kroppen, er ikke av Herren. Vi er da ikke kanibaler!!

   1
   2
  • bjørn:
   Gud vil på dommens dag dømme deg fordi du ikke hadde vett og forstand og hørte på dem som gud ga talenter, de som brukte talentene på en slik måte at ikke hundretusener av mennesker døde av korona.
   Nå er straks 90% av alle i Norge vaksinert og de lever i best velgående

 2. Norge trenger flere barn, sa Erna i en nyttårstale. Mon Gahr Støre går inn for det samme?

 3. Kun mellom 300 000 og 400 000 nordmenn har takket nei til vaksinen, ifølge VG. Presset øker, så tallet krymper nok.

 4. Romerbrevet 14:23: “Men den som spiser med tvil, er dømt fordi det ikke skjer i tro. Alt som ikke skjer i tro, er synd.”

  Her fremfører Paulus under inspirasjon fra Jehovah Gud et bibelsk prinsipp som vi også kan benytte i vaksine-sammenheng. “Tro er full visshet”, sier Skriften, og derfor sier Paulus at det er synd (= lovbrudd) å tilføre kroppen noe vi ikke har full visshet om at er bra for oss, men foretas i tvil.

  Mulig selvskading er demonisk og ikke i samsvar med Guds krav til oss. Derfor avstår hele vår familie av troende seg fra eksperimentelle legemidler rushet inn på markedet av globale finansakrobater. Vi setter heller vår lit til Jehovah Gud og Kristus.

  5
  2

Det er stengt for kommentarer.